|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Varcne zarnice
25.2.2009 18:42:33   
Anonimen
Katere uporabljate? Ali je opaziti kaksno razliko v kvaliteti, to je koliko casa zdrzijo? Ker razlike v cenah so kar precejsnje.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Varcne zarnice
25.2.2009 18:53:28   
marjetica23
tiste ki jih jaz kupujem, delajo dalj kot navadne. Pa ful so drage. oddajajo več svetlobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2009 19:02:06   
zvesta
Jaz sem jih zadnjič nabavila v akciji v Hoferju. Sva jih zamenjala poceli bajti, ker račun za elektriko je vedno višji. :(

(odgovor članu marjetica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2009 19:23:59   
Freycha
ne vem... moj v.d. mož je v tej stroki, on ve, katere so najboljše, zato nakupe kar njemu prepuščam. Imamo pa že 3. leta vse žarnice varčne...... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2009 19:26:32   
marjetica23

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta
Jaz sem jih zadnjič nabavila v akciji v Hoferju. Sva jih zamenjala poceli bajti, ker račun za
elektriko je vedno višji. :(

a od žarnic imaš višji računuser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2009 19:27:09   
Anonimen
ne vem... moj v.d. mož je v tej stroki, on ve, katere so najboljše, zato nakupe kar njemu prepuščam.

A bi ga vprasala?

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2009 19:30:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: marjetica23

Jaz sem jih zadnjič nabavila v akciji v Hoferju. Sva jih zamenjala poceli bajti, ker račun za

Ce gorijo po celi hisi, tudi od tega...plus od vsega ostalega.
Jaz jih do zdaj sploh nisem uporabljala, ker mi je sla njihova svetloba na zivce. Sem pa zadnjic kupila eno za probo v Hofru, ko je navadna ravno pregorela, in je svetloba cisto kul. Zgleda, da je tehnologija kar napredovala. So pa cene precej razlicne, od 3,50 do 6,20€ za eno v katalogu, ki ga gledam.

Neposredna povezava do sporočila: 7
25.2.2009 19:36:12   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

ne vem... moj v.d. mož je v tej stroki, on ve, katere so najboljše, zato nakupe kar njemu prepuščam.

A bi ga vprasala?

bom, ko pride domov ok?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.2.2009 19:37:31   
Freycha

fora je v tem, da se z navadno žarnico porabi več energije (elektrike), kot se z varčno žarnico (zato se ji tako tudi reče). po drugi strani imajo pa varčne žarnice daljšo življensko dobo (tudi zato se ji tako reče).

Neposredna povezava do sporočila: 9
25.2.2009 19:39:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

A bi ga vprasala?

bom, ko pride domov ok?

Ok, hvala :)!

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
25.2.2009 19:39:11   
Marogica

Ja, kaj pa si ti mislila? Od kod pa "črpajo" žarnice svetlobo? Iz zraka? In seštej vse žarnice v stanovanju, pa približno koliko ur gorijo, pa boš kaj hitro videla, da so tudi žarnice velik potrošnik elektrike.

MičII, pri nas tudi kupuje mož te žarnice, ponavadi, ko so kakšne akcije. Tako, da imamo različne "vrste", pri enih traja bolj dolgo, da zagorijo v popolni svetlobi, pri enikh manj. Sem se pa tudi jaz počasi navadila na to čudno "začetno" svetlobo...

V čem točno je pa finta, pa ne bi vedela.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 11
25.2.2009 19:39:38   
marjetica23

Ce gorijo po celi hisi, tudi od tega...plus od vsega ostalega.
Jaz jih do zdaj sploh nisem uporabljala, ker mi je sla njihova svetloba na zivce. Sem pa zadnjic kupila eno za probo v Hofru, ko je navadna ravno pregorela, in je svetloba cisto kul. Zgleda, da je tehnologija kar napredovala. So pa cene precej razlicne, od 3,50 do 6,20€ za eno v katalogu, ki ga gledam.

naše so bile 10€user posted image tri dni po tistem so bile 50% cenejšeuser posted image jaz sem jih ap takrat kupila za celo hišouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.2.2009 19:44:57   
Anonimen
naše so bile 10€user posted image tri dni po tistem so bile 50% cenejšeuser posted image jaz sem jih ap takrat kupila za celo hišouser posted image

Kar veliko nanese, sploh ce vse naenkrat kupis.

Neposredna povezava do sporočila: 13
25.2.2009 19:46:07   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Ja, kaj pa si ti mislila? Od kod pa "črpajo" žarnice svetlobo? Iz zraka? In seštej vse žarnice v stanovanju, pa približno koliko ur gorijo, pa boš kaj hitro videla, da so tudi žarnice velik potrošnik elektrike.

Veš kaj, Maroga. Jst imam take, ki se napajajo iz zraka. Zato ne pametuj! (A tukaj se zadržuješ?)

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.2.2009 19:46:11   
Anonimen
MičII, pri nas tudi kupuje mož te žarnice, ponavadi, ko so kakšne akcije. Tako, da imamo različne "vrste", pri enih traja bolj dolgo, da zagorijo v popolni svetlobi, pri enikh manj. Sem se pa tudi jaz počasi navadila na to čudno "začetno" svetlobo...

Aha, potem so se vedno take, ki se "ogrevajo".
Tale iz Hofra se mi zdi, da ni taka. Samo na to ne bom cakala eno leto, da bo spet v akciji user posted image .

Kaj pa Ikea, a so v redu?

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
25.2.2009 19:48:20   
Jančika_
Že nekaj let imava po celem stanovanju Ikeine varčne žarnice. Še od takrat, ko so bile pri nas tako drage, da si raje plačal več elektrike kot nabavil tako žarnicouser posted image . Štrom ima pri nas preko mož, tako da ne vem, po kakšnem ključu jih je izbral, delajo pa vredu in zelo dolgo zdržijo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.2.2009 19:48:37   
Marogica
Ikeine še nisem sprobala...niti nimajo ne vem kakšno izbiro, mislim, da 3-4 vrste. Drugače pa sem mislila na akcije v ostalih trgovinah, kot so Baumax, Bauhaus....in ostalo sranje, ne samo Hofer ali Lidl. Tako, da, akcije....Mič II prihajauser posted image

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.2.2009 19:51:32   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Veš kaj, Maroga. Jst imam take, ki se napajajo iz zraka. Zato ne pametuj! (A tukaj se zadržuješ?)

user posted image user posted image

Jaz drugače obožujem "pohan luft(zrak)", ne pa žarnice....A pohan luft? Smoki, seveda....user posted image

R. Tagore

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.2.2009 19:54:52   
Anonimen
Že nekaj let imava po celem stanovanju Ikeine varčne žarnice.

Koliko pa zdrzijo?
Se vedno so med cenejsimi, glede na katalog, ki ga imam  pred sabo (Mercator).

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
25.2.2009 19:56:33   
ZARA
Koliko pa zdrzijo?

Že nekaj let. A ne znaš brat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.2.2009 19:59:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Koliko pa zdrzijo?

Že nekaj let. A ne znaš brat?

Ista zarnica user posted image , koliko zdrzi, ena.

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
25.2.2009 20:04:31   
Anonimen
IZVIDrugače pa sem mislila na akcije v ostalih trgovinah, kot so Baumax, Bauhaus....in ostalo sranje, ne samo Hofer ali Lidl. Tako, da, akcije....Mič II prihajauser posted image

Sam zgleda, da tole ni zenske user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
25.2.2009 20:08:31   
ZARA
Ista zarnica  , koliko zdrzi, ena.

Ja, ogromno. Ene tudi po 8000 ur ne crknejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.2.2009 20:36:42   
Jančika_

Pojma nimam, res ne. Dolgo. Tako dolgo, da me čist iz tira vrže, ko katera crkne, ker sploh ne vem, kje imamo spravljene rezervne. Tri leta recimo? Ampak to sem zdaj na pamet rekla, po moje je več. Zdajle nimam priložnosti vprašat majstra, če on kaj več ve.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.2.2009 20:38:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Pojma nimam, res ne. Dolgo. Tako dolgo, da me čist iz tira vrže, ko katera crkne, ker sploh ne vem, kje imamo spravljene rezervne. Tri leta recimo? Ampak to sem zdaj na pamet rekla, po moje je več. Zdajle nimam priložnosti vprašat majstra, če on kaj več ve.

Aha, kul, hvala. Je dovolj dooooooolg podatek, razen ce bi mojster rad pokazal svoje obvladovanje zarnic.

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?