Sarina
|
Midva z možem imava sklenjena različna varčevanja - eno rentno pri banki na pet let (dobimo spomladi ven, da bomo lahko hišo prekrili :)), potem eno NSVS na pet let (dobimo tudi drugo leto ven, da bomo okna na hiši zamenjali :)), potem imava vsak svojo varčevanje-zavarovanje pri zavarovalnici (on na 25let, jaz na 15 let in sva zdaj že na polovici :)), potem pa še eno varčevanje na pet let, ki se izteče čez štiri leta, da bomo takrat zopet lahko kaj pri hiši naredili. Ja, pa tamala ima svojo hranilno knjigo, kamor polagava vse, kar dobi. Za investicije na hiši pa res rabiš dosti denarja na kupu :(. Za kredite ni noben od naju navdušen, zato raje varčujeva. Najprej bi si radi renovirali hišo, potem pa bomo vlagali v avte, dopuste in ostali luksuz, če bo kdaj denar za to. Trenutno je zelo zelo težko, ker sem jaz brez službe :(, pa bomo že nekako. Imava samo en - bolj skromen avto, na morju smo bili samo en teden, smučat trenutno ne hodimo, igrač (dragih) tudi ne kupujemo - ker lahko otrok prav lepo živi tudi brez njih - najraje se tako igra s čisto preprostimi stvarmi. Pri oblekah tudi ne igramo luksuza - tamala k sreči ogromno dobi od babice in dedija, midva pa tudi izbirava za vse tri cenejše variante. Ja, včasih,ko še nisva bila poročena in brez hčerkice je bilo čisto drugače - če bi vedela, bi že takrat bolj šparala :)-. Pa mi ni žal - tako lepo kot nam je zdaj, nam še ni bilo, pa čeprav je dosti, dosti manj denarja. Imava pa zdravo in navihano hčerkico, vsi smo zdravi in imamo se radi! To mi največ pomeni. Ni ga čez družinsko srečo :love:. Trenutno si samo grozno želim službo. Če si skromen, je lahko življenje čudovito :):):).Ena :rozica: vsem!
|