|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vanish pustil madež
6.8.2008 12:49:55   
majcci
Hlače na katerih je bil madež rastlinskega olja sem ščistila z Vanishom (v prahu). Nato sem jih dala prati (na 60%). Zdaj je pa na hlačah ostal večji madež oz.- flek - kot da bi Vanish odvzel barvo. Hlače so temno sive barve, zdaj imajo pa gor 5 cm svetlejši flek. Ali se to da rešiti? Kako, če se da?
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vanish pustil madež
6.8.2008 13:05:51   
Irena88
Nič ne moreš naredit, ker ti je vanish pojedel ne samo madež ampak tudi barvo hlač...user posted image to se je zgodilo tudi meni, ko sem vanish nasula kar direktno na madež. Tega ne počenjam več oz. vanisha ne kupim več!!!!

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2008 13:18:33   
Anonimen
Pa saj na embalaži piše, da je prašek potrebno raztopit v vodi in potem v tem namakat umazano perilo, ne pa praška durektno na oblačilo, ker je to dejansko bolj koncentrat in normalno, da bo šlo tako nekaj narobe.
Drugače je pa moji mami enkrat po nesreči varekina kapnila na ene črne hlače, pa je v Mercatorju kupila črno barvo za tekstil in hlače so sedaj take kot nove ... imajo pa seveda tudi druge barve.

(odgovor članu Irena88)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2008 15:23:24   
Irena88
Sevda v navodilih vse piše...kdo bo pa tisti drobni tisk braluser posted image  Kar se pa barve tiče je pa vse logično, dokler govorimo o enobarvnih stvarek, težje je, ko se ti razbarva cunja s prkrasnim pisanim vzorcem, po možnosti s črtami, da je luknja še toliko bolj opazna...potem pa se spomniš na tista navodilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2008 19:59:50   
kajajaka
tudi meni se je že zgodilo... Napaka je v tem, da sem dala vanish na madež in nisem namočila majice... pa je razžrlo barvo. Tudi, ko sem potem poskušala vse skupaj pobarvati na temnejše, se je svetleši flek še videl... Drugič namoči celo oblačilo v vodo z vanishem in ne bo težav.

(odgovor članu Irena88)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2008 20:17:50   
tikatoka
Ja, ja, ga včasih polomimo. Jaz sem s tekočim vanish-om namočila hlače in dala v koš za perilo, da mi ni treba misliti takrat ko dam prat. Hlače mi je razžrlo, tako da so bile samo še za v koš za smeti.
No vsaka šola pa neki stane, samo v vednost tistim, ki jim bo kdaj kaj takega prišlo na pamet.

Pozdravček

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.8.2008 21:02:13   
majcci
Hlače sem drugače namočila v vodi in dodala Vanish, ter zribala madež, ampak zgleda da sem jih predolgo namakala. Žal. Bom morala iti nove hlače kupit, čeprav so čisto nove.
Res - vsaka šola nekaj stane user posted image user posted image

(odgovor članu tikatoka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.8.2008 21:21:30   
_Luna_
Imam podobno izkušnjo s tekočim Vanishom. Rozast flek na turkizni bombažni jopci. Od takrat ga več ne uporabljam.

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?