Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Valentinovo se bliža..in jaz si želim…nekaj l... 9.2.2005 11:32:47
|
|
|
|
KIRA
|
jaz si pa želim, da bi mož bil doma pri meni in hčeri in bi lahko bili prava družina, ne pa da skoz mora delat še nadure, ki tako niso plačane.:zmeden:
|
|
|
|
Valentinovo se bliža..in jaz si želim…nekaj l... 9.2.2005 11:38:23
|
|
|
|
Teni_
|
Madona, ti si pa skromna. Ti ga kar pokliči, pa naj pride. :)- Kaj si pa jaz želim? Pojma nimam. Zgleda, da nič. Joj, kako sem jaz zakompliciran človek. Lp, Mojca:rozica:
|
|
|
|
Valentinovo se bliža..in jaz si želim…nekaj l... 9.2.2005 11:43:06
|
|
|
|
darjatimci
|
Jaz si želim nekaj romantičnih trenutkov,samo midva,optimistka?!:love:
|
|
|
|
Valentinovo se bliža..in jaz si želim…nekaj l... 9.2.2005 12:46:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se pa j... valentinovo. Samo verbalno, seveda.
|
|
|
|
Valentinovo se bliža..in jaz si želim…nekaj l... 9.2.2005 12:53:42
|
|
|
|
Jančika_
|
Meni, upam, se bo dobesedno.:)- Drugih želja pa nimam.
|
|
|
|
Valentinovo se bliža..in jaz si želim…nekaj l... 9.2.2005 12:54:40
|
|
|
|
bonika
|
Jest bi pa mal romantike-sam ne vem če moj ve kaj je to!?
|
|
|
|
Valentinovo se bliža..in jaz si želim…nekaj l... 9.2.2005 12:56:38
|
|
|
|
Joe
|
Romantika - to je seks. Slej ko prej. :)-:)-:)-
|
|
|
|
Valentinovo se bliža..in jaz si želim…nekaj l... 9.2.2005 12:58:38
|
|
|
|
darjatimci
|
Tipični moški!:sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|
Valentinovo se bliža..in jaz si želim…nekaj l... 9.2.2005 13:02:12
|
|
|
|
Joe
|
Prijatelj Boštjan rad citira: "We don't see things as they are, we se things as we are." Bi prevedel, a je citat njegov.
|
|
|
|
Valentinovo se bliža..in jaz si želim…nekaj l... 9.2.2005 13:05:32
|
|
|
|
KIRA
|
mojcaH - meni darila in take stvari ne pomenijo dosti, čeprav bi se kake večerje zelo razveselila. si pa želim moža doma - sem bila praktično celo nosečnost in skoraj 5 mesecev po porodu več ali manj sama doma, brez pomoči in brez družbe. tako da mi to pomeni več kot kajkoli drugega - da smo skupaj, kot prava družina - da skupaj skrbiva za hči in jo skupaj vzgajava. da se malo ukvarjamo eden z drugim in si delamo družbo. kot mož in žena, kot atimami in hčerka. po mojem je to tapravo, tudi za valentinovo.:love::love:
|
|
|
|
Valentinovo se bliža..in jaz si želim…nekaj l... 9.2.2005 13:07:28
|
|
|
|
Jančika_
|
Kako že gre tista pesem - vsak dan je Valentinovo..... to bi bilo fajn.
|
|
|
|
Valentinovo se bliža..in jaz si želim…nekaj l... 9.2.2005 14:35:29
|
|
|
|
NinKa
|
jaz si pa zelim....saj sem ze povedala mojemu ....in dobim. Cist simpl. Romanticno pa bo pri nas komaj zvecer, ce ne bo moj dragi sam se v posteljo padel. Za valentinovo bo prvic prezivel dan sam s njegovim miskom, ker grem jaz na izpit v Mb in me cel dan ne bo. Kaka romantika. IZPITNI ROKI na valentinovo.
|
|
|
|
Valentinovo se bliža..in jaz si želim…nekaj l... 9.2.2005 14:52:11
|
|
|
|
Grascakinja
|
Meni gre bolj za to, kaj jaz naredim takrat za dragega. Letos sem mu hotela posnet najino bebiko na UZ, pa zaradi bolniške - viroze ne morem v LJ na snemanje... :(( Tako da bo dobil večer v dvoje, doma, skupi pod tuš, dober film, masažico, neki svečk v spalnici pa crkljanje. Pa ful lubčkov, pa še enkrat več kot ponavadi mu bom povedala, kako ga imam rada. :love:. Upam, da mu bo všeč.
|
|
|
|
Valentinovo se bliža..in jaz si želim…nekaj l... 9.2.2005 16:19:14
|
|
|
|
Pia73
|
Mi pa imamo vsak dan Valentinovo,... Kak je lušn, ko je fajn,.... :love::love::love::love::love:
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?