|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Valentinovo
14.2.2005 13:38:38   
anita
Mene pa nekaj zanima, in sicer če "praznujete" valentinovo :love: v družini, ali vam to pomeni le "praznik" zaljubljencev.
Se kaj obdarujete v družini, se pravi tudi kaka melenkost otrokom - npr. mamica sinku ... in obratno ... :zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Valentinovo
14.2.2005 13:40:59   
Anonimen
Ne.

(odgovor članu anita )
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Valentinovo
14.2.2005 13:41:43   
darjatimci
Jaz za vsakega spečem velik srček,iz krhkega testa z marmelado.:sloncek::bravo:

(odgovor članu anita )
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
14.2.2005 13:42:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu anita )
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Valentinovo
14.2.2005 13:48:36   
polona
Anita, živjo! Kako ste kaj? Kdaj gremo na sladoled? :)

(odgovor članu anita )
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Valentinovo
14.2.2005 13:52:07   
anita
Sprašujem zato, ker mi je ena "prijateljica" dala za mislit, ko se je malodane skorajda zgražala, kako lahko očka kupi na valentinovo hčerki ne vem npr. plišastega medvedka na srčku, a to ne zgleda malce ... me je tolk razkurila ... da sem kar podvomila v naša početja ... ampak le za trenutek ... seveda se moramo imeti radi in izkazovati ljubezen vse leto, ampak meni je valentinovo en tak lep dan v naši družini, mož vsakomur prinese kako malenkost, medve s princesko pa mu vedno spečeva ali skuhava kaj posebnega, tako v povezavi z valentinovim, niča kaj posebnega , ampak domiselnega, lani sva spekli torto v obliki srca, potem jo je pa vse popoldne princeska s Smarties bonboni krasila, letos bo pa že mali princ pomagal, naredili bomo veliko musako v obliki srca, imamo jo namreč vsi radi ...

(odgovor članu anita )
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Valentinovo
14.2.2005 13:53:34   
TARA in MAJ
Ja mi smo imeli v planu kakšno romantično večerjo s svojim:love:zdaj pa nam je zbolel mali Majči tako,da vse odpade bomo pač prestavili za drugič.

LEPO VALENTINOVO VSM ZALJUBLJENIM:love:
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu anita )
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Valentinovo
14.2.2005 13:53:55   
anita
POLONA !!!!!!!!!! HUDO!!!! Kako si kaj?

A na sladoleta ... evo me TAKOJ PRIDEM .... o si me pa razveselila :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu anita )
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Valentinovo
14.2.2005 13:54:45   
Anonimen
Ne, nič ne praznujemo:zmeden: Eno leto sem sicer jaz vsakemu kupila eno malenkost...:zmeden:

Name se dones nobeeeeeeen ne spomni:((

lp,:fis:

(odgovor članu anita )
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Valentinovo
14.2.2005 13:56:52   
anita
Evo ribica, jaz sem se, za naj ... ribico na svetu ... ampak iskreno eno :rozica: pa eno :torta: pa eno :darilo: - pa nobenemu ne povej, kaj je notri, a prav?

(odgovor članu anita )
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Valentinovo
14.2.2005 13:57:10   
pika74
:fis: - sej se je RT;)

(odgovor članu anita )
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Valentinovo
14.2.2005 13:57:24   
kimi
Ja meni mamai vsako leto kupi čokoladno tortico srček in čokoladne srčke. Zakaj pravi da ni samo dan zaljubljencev ampak tudi tistih ki se imajo radi. In pravi da me ima na način mami hčerka rada in da si tudi jaz nekaj zaslužim.

(odgovor članu anita )
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Valentinovo
14.2.2005 14:00:33   
anita
Ja tako tudi jaz razmišljam Kimi, ampak sem podvomila vase in o tej ljubezni, ki naj bi velajala za valentinovo - saj več bit zaljubljen :love::love::love: - ampak zdaj sem že v redu, pa tudi, če bi samo ena napisala, da je tako prav:)

(odgovor članu anita )
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Valentinovo
14.2.2005 14:07:36   
Anonimen
Ma dobro..pa direktno meni mislim...al moram pa še mal počakat, kaj pa vem:zmeden2:

Res pa je...da je tole prvo valentinovo...ko bi mi pa res fuuuuuull pomenlo če bi se NEKDO:hudicek: spomnil...:zmeden2:

lp,:fis:

Anita, ne bom povedala;)

(odgovor članu anita )
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Valentinovo
14.2.2005 14:17:33   
clea
Ribicaaaaaaa :fis: jaz sem se nate spomnila,evo eno :rozica: samo zate!!!

Lp,Clea

(odgovor članu anita )
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Valentinovo
14.2.2005 14:18:04   
clea
No pa seveda še eno :rozica: za vsako punco na RR!!!!

(odgovor članu anita )
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Valentinovo
14.2.2005 14:19:05   
Anonimen
Hvala Clea:ups: Vračam :rozica:;)

(odgovor članu anita )
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Valentinovo
14.2.2005 14:21:59   
lidia
meni je pa to valentinovo čista komercialna ameriška pogruntavščina, iskreno rečeno, ta dan ignoriram. Mene so v otroštvu učili, da se te dni ptički ženijo in od tega se ne dam odvrnit...

Fišika, odpri okno in poslušaj ptičke, ne pa žalostna bit. :metulj::metulj:

P.S. Menda ja nisem starokopitna s tem nasvetom.

(odgovor članu anita )
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Valentinovo
14.2.2005 14:52:31   
lin
Ja!
Jaz vsako leto kupim tudi moji mami kakšno malenkost tako za pozornost(ker je moj oče že dosti let pokojen) in letos sem tudi pikici.Lin neki,ma to bolj tako za izgovor ker ji itak nonstop neki kupujem tako da za danes imam izgover-ja Valentinovo.

(odgovor članu anita )
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Valentinovo
14.2.2005 15:12:18   
ZARA
ne,pr nas je vsak dan valentinovo...

(odgovor članu anita )
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Valentinovo
14.2.2005 16:37:49   
ruki
men se pa zdi valentinovo en tak izmišljen praznik:zmeden:
sam da služijo trgovci

doma si pa itak mormo tko narest, da je vsak dan valentinovon :)

(odgovor članu anita )
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Valentinovo
14.2.2005 19:40:35   
LEJLA
valentinovo je MANJ skomercijaliziran kot bozic...pa tega "vsi" praznujemo

drugace je pa meni oci pravu, da ko so bili majhni so na valentinovo bidre (mislim, da se tako rece tem "kolacom") iskali po domaciji....torej to ni nek nov praznik

(odgovor članu anita )
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Valentinovo
14.2.2005 21:17:37   
žiža
No če ti Božič pomeni komercialni praznik tud prov. Drugač pa mi Valentina ne praznujemo. Ker zame to ni praznik, ampak pač dan ljubezni take in drugačne. Lubčkamo se itak vsak dan, čokolado jemo tud vsak dan, plišastih živalc mamo že dost, tako da gremo raj ven ptičke poslušat.
lp

(odgovor članu anita )
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Valentinovo
14.2.2005 22:24:17   
LEJLA
ja no ziza...jaz sam pravim, da je vse skomercijalizirano.... samo kaj se bo kupilo..ce pa ta dan se nekaj ekstra naredimo (ne kupimo)za nekoga se mi zdi pa lepo

bozic pa jaz praznujem samo tako, da se takrat postavi smrekica (priprava na novo leto) in vse okrasi...nic daril...veri pa doma nismo...smo pa skupaj na vecer in se kaj igramo pogovarjamo

sicer ne vem kako zadeve zgledajo sedaj v slo ampak jaz v zda nisem v celem decembru slisala besede jezus...pac pa se 30 NAKUPOVALNIH dni do bozica, se 3...

(odgovor članu anita )
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?