|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Valentinovo
11.2.2005 13:14:37   
Tejči
Punce, kaj boste svojim dragim podarile za valentinovo? Če so si sploh kaj zaslužili:) Jaz sem čist brez idej, rada bi pa nekaj malega, poceni, tak eno pozornost iz ljubezni.. Sladkarija ne pride v poštev, ker nima rad, na plišeku bi se samo prah nabiral,... Nimam pojma kaj naj..Če mu nem nič kupla mi bo pa nerodno, ker on mi ziher nekaj bo:ups:

LP, Tea:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Valentinovo
11.2.2005 13:19:18   
clea
rdeče moške tangice,al pa boksarce.:)

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Valentinovo
11.2.2005 13:20:58   
Čiračara
Ker pričakujeva prvega otročička,bom možu kupila knjigico Hura očka bom!!:)-:)-:)-

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Valentinovo
11.2.2005 13:25:10   
Čiračara
Tajči lahko mu kupiš kakšno dišeče masažno olje, pa ga potem znasiraš:)-, mogoče kupiš dve kino vstopnici, kakšne tople copate s simpatičnim motivom,...

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Valentinovo
11.2.2005 13:28:39   
Udb
Čiračara - zelo dobra ideja! Ti jo bom ukradla! A mogoče veš koliko stane?

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
11.2.2005 13:30:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Valentinovo
11.2.2005 13:31:19   
Tejči
Ja, kino bo problem, ker v nedeljo gremo v Bruselj, tako da bomo tam "praznovali" valentinovo. Drugače pa bi bil tega še najbolj vesel:)- Boksarce, pa tangice je lani dobil;) , masaža-mogoče pa res-dobra ideja:love:

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Valentinovo
11.2.2005 13:32:49   
dadica
jaz sem mu že včeraj dala darilo nisem mogla vzdržat,kupila sem najmanjše copatke ,vizitko in priložila pozitiven test nosečnosti in mu potrdila nosečnost.
Pričakujema namreč prvega otroka,v pon,če bo vse po sreči pa bo videl še slikico UZ;

LP

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Valentinovo
11.2.2005 13:33:00   
Čiračara
Jooj udb še nisem nič iskala po knjigarnah. Ti ne vem povedat. Sem pa slišala, da ta knjiga obstaja. Mislim, da sem prav napisala naslov....Jutri grem v akcijo! Upam, da jo bom dobila.Upam, da ti tud.:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Valentinovo
11.2.2005 13:33:06   
ery
ČIRAČARA, koliko pa stane knjiga Hura, očka bom?

Kje se dobi olje za masažo?

Lep pozdrav!!!

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Valentinovo
11.2.2005 13:34:34   
Tejči
Darja, frišni živčki..hm..ah, to bi mu danes kupila, jutri pa bo vse ok, pa bi ti bilo žal:)-

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Valentinovo
11.2.2005 13:35:21   
Udb
Za knjigo!! http://www.emka.si/izdelek.asp?docid=21732

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Valentinovo
11.2.2005 13:36:36   
Čiračara
Hvala za informacijo o knjigi!!:love:

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Valentinovo
11.2.2005 13:40:14   
Čiračara
Jooj ery vidim, da si z gorenjske, tako da ti ne vem svetovat kje kupit masažno olje. V celju obstaja trgovinica oz.darilni butik z dišečimi svečami, olji, masažnimi olji, kopeli....Ne vem ti pomagat:(

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Valentinovo
11.2.2005 13:52:59   
Bela
Valentinovo:zmeden:, za nas je vsak drugi dan bojši, sam ta ne...dve leti nazaj nam je na ta dan konj umru:((, lani pa štala zgorela:((...nočem niti slišat:grrr:

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
11.2.2005 14:04:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Valentinovo
11.2.2005 15:55:41   
TARA in MAJ
BELA pol maš pa res slabe izkušnje stem praznikom:zmeden:
sicer pa si lahko valentinovo narediš ko ti zapaše;)

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Valentinovo
11.2.2005 16:59:09   
Špacka
Punce jaz sem pa letos kar pozabla na valentinovo:zmeden: ja kaj čem imam še 14 dni do poroda, mam pa kar mal slabo vest, ker imava na ta dan obletnico- ne poroke:)- najine veze

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Valentinovo
11.2.2005 17:05:00   
- Mini -
Mašnico okrog vratu;)

Lp - Mini -:muca:

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Valentinovo
11.2.2005 17:30:27   
Anonimen
Jaz bom poslika dlan od mene in hčerkice- skupaj. Jo naredila v črno beli verziji in jo okvirila. Bo pa za službo. Imajo vsi neke slikice, edino moj še ne

Bojana

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Valentinovo
11.2.2005 18:04:27   
lin
dadica
To pa je blo presenečenje.Jaz tudi nebi mogla v takem primeru tudi nebi mogla čakati do pod.
čestitke tebi in tvojemu dragemu!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Valentinovo
11.2.2005 21:28:27   
Vallery!
Hoy!

No, jaz sem ravno danes naročila dve vstopnici za Teater 55 - predstava "Elizabeta je zagreta!"
Ker je bila za drugi teden v Mengšu predstava že razprodana, sem jih rezervirala za 25.2., tako, da bova sedela spredaj.
dala mu jih bom seveda že v pon., tako, da bo zaleglo, pa čeprav bova v pon. kar lepo doma! :)-
Prileglo pa se bo seveda tudi meni in sem s tem poskrbela tudi zase, saj v teatru nisem bila že celo leto!
Bravo zame!:bravo:
Karkoli mu podari! Lahko tudi kako malenkost - recimo tvojo sliko, sliko sebe in otrok ali pa kar vseh skupaj. Seveda v kakšnem ličnem okvirju, pelji ga na kak prostor kjer sta se kot fant in punca večkrat dobivala, potem pa vse skupaj nadaljujta doma v stilu " na sveže zaljubljenih ",:love:
Trenutno mi ne pade nič več na misel!
Skratka malo ga razvajaj, mu pihaj na dušo...
Naj ti presenečenje uspe!
Nočko!
Vallery!

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Valentinovo
11.2.2005 21:28:57   
Vallery!
Hoy!

No, jaz sem ravno danes naročila dve vstopnici za Teater 55 - predstava "Elizabeta je zagreta!"
Ker je bila za drugi teden v Mengšu predstava že razprodana, sem jih rezervirala za 25.2., tako, da bova sedela spredaj.
dala mu jih bom seveda že v pon., tako, da bo zaleglo, pa čeprav bova v pon. kar lepo doma! :)-
Prileglo pa se bo seveda tudi meni in sem s tem poskrbela tudi zase, saj v teatru nisem bila že celo leto!
Bravo zame!:bravo:
Karkoli mu podari! Lahko tudi kako malenkost - recimo tvojo sliko, sliko sebe in otrok ali pa kar vseh skupaj. Seveda v kakšnem ličnem okvirju, pelji ga na kak prostor kjer sta se kot fant in punca večkrat dobivala, potem pa vse skupaj nadaljujta doma v stilu " na sveže zaljubljenih ",:love:
Trenutno mi ne pade nič več na misel!
Skratka malo ga razvajaj, mu pihaj na dušo...
Naj ti presenečenje uspe!
Nočko!
Vallery!

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?