|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vaje za nosečnice
14.9.2004 16:22:09   
biser
Lp!

Zanima me kdaj se začnejo delati vaje za nosečnice in katere vaje ve predlagate, da so najboljše, za mene in za mojega :duda:?
Pa vprašala bi še rada, kdaj se začne materinska šola za mamice. Je nujno, da tudi očiji hodijo na te vaje?To bo moj prvi otrok in se še ne znajdem najbolj:ups:
Hvala za odgovore.
Lep pozdrav vsem mamicam in tistim, ki boste to še postale

Nataša(13t in 6 dni)9nebesa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vaje za nosečnice
14.9.2004 16:43:51   
total
Zdravo, jaz imam pa dva dni do poroda in nisem posebno telovadila.Delala sem praktično vse, velik sem se gibala, sprehajala skratka vse kot ponavadi.Probaj biti čim več aktivna sam ne pretiravaj. Drugače sem pa si naročila kasteto pri Vzajemni, VAJE MED NOSEČNOSTJO in sem bila zadovoljna.Glede materinske šole pa čisto odvisno,kdaj je.Jaz sem jo imela v 6.mesecu nosečnosti.Ni nujno,da hodiji očiji v šolo,če mu pa je želja pa kar naj gre. Lepo nosečnost ti želim še naprej in čim več se pusti razvajat:sloncek:.

Lp Sandra, piš

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vaje za nosečnice
14.9.2004 21:02:32   
Medvedka
Ojla!

Vaje za nosečnice so meddrugim opisane tudi v prilogi zraven Materinske knjižice, ki si jo že ali pa jo boš v kratkem dobila pri ginekologu.
Prav tako so opisane za vsako trimesečje posebej tudi v posebni izdaji revije Mama, in sicer Mamina nosečnost.
Je pa tako, da jaz nekako vseeno bolj zaupam tistim vajam, opisanim v Materinski knjižici, saj so jih ziher napisali ali pa vsaj pregledali ginekologi, porodničarji.
Vaje seveda lahko začneš delati takoj, saj nikakor ne bodo škodile ne tebi, ne pikici. So priporočljive, da ostaneš bolj v kondiciji do poroda.
Jaz sem zdaj v 23. tednu, pa priznam, da sem jih do sedaj delala vsega skupaj kakih petkrat, torej nisem ravno najlepši zgled...
Je pa sicer zelo dobra hoja v naravi (to pač delam, ko sprehajam psičko in sebe...) in tudi plavanje (vendar v morju, ne v bazenu).

Glede materinske šole...
Midva bova šla, ko bom v 7. mesecu, torej oktobra. Pravijo, da se prej ne splača, ker še tako ful pozabiš, je pa najbrž dobro iti nekoliko prej, če te slučajno kaj prehiti in pa tudi, ko še nimaš tako velikega trebuha.
Bodočemu očku ni treba v materinsko šolo, če pa bo želel biti zraven pri porodu, bo moral bodisi hoditi s tabo v materinsko šolo ali pa bo moral opraviti poseben tečaj za očete, ker brez enega ali drugega ga ne bodo pustili zraven.
Se pa meni zdi prav, da gre zraven v vsakem primeru, saj bo v končni fazi tudi on dobil otroka in (upam) skrbel zanj... Pa še, če se boš morala do porodnišnice voziti, je lepo, da te pelje on ali je vsaj s tabo...

Kakorkoli že, upam, da sem ti pomagala, sicer pa ti želim lepo nosečnost in zdravega otročička!

Medvedka

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?