|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vagisan
26.6.2007 18:17:15   
Anonimen
Ker se že celo nosečnost bojujem z neprijetnim izcedkom, sem šla danes v lekarno po VAGISAN. Prej sem uporabljala Borax, ampak mi ga je zmanjkalo, pa sem želela poskusiti z Vagisan-om. No, in ženska v lekarni mi ga ni želela prodati!!! Češ, da sem noseča, da mi ga ne more prodati brez recepta!

Ma kaj ni rečeno, da Vagisan lahko uporabljamo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vagisan
26.6.2007 19:39:15   
mehurčica
Tudi jaz sem si ga pred par meseci želela kupiti in so mi v lekarni rekli, da je samo na recept.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2007 19:50:27   
pikica*13*
Vagisan se izdaja samo na recept!
Žal! Glede na to da si noseča, pa se je najbolje obrnit na ginekologa.

Lp

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2007 20:05:49   
Anonimen
Ona mi ga ni želela prodati, ker sem noseča. Rekla je, da ga dajo tudi brez recepta, toda le, če ženska ni noseča. Ma ne razumem.

(odgovor članu pikica*13*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.6.2007 20:35:02   
tinaaja
vagisan sem jaz dobila na recept in se lahko uporblja v nosecnosti. na tvojem mestu se ne bi sama zdravila, ampak se prej pogovorila z G. Lahko imas gljivicno vnetje, lahko bakterijsko, in za to dvoje so seveda razlica zdravila..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.6.2007 20:45:11   
MarijaPo
Ravno danes sem ga kupila. Seveda na recept, ampak ker je recept repetativen, sem morala placat. Kolikor vem, ga ne dobis brez recepta.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.6.2007 20:54:32   
Jančika_
Samo a ni hec - to je navadna mlečna kislina, pa moraš met recept? To je moj mož enkrat lekarnarki rekel, ko sem ga poslala po Vagisan. Nakar se je zamislila in mu ga dala brez recepta! Nisem mogla verjetuser posted image .

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
26.6.2007 21:15:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.6.2007 7:54:59   
puncica
Uh vagisan je baje tableta ki je najbolj varna, ker vsebuje samo mlečno kislinske bakterije, tako kot jogurt, men je rekla G da to pa lahko mirne volje uporabljam, itak pa mi ni pomagal. Baje pa da je nekje na recept, drugje ga pa kr dobiš, kar sem sama izkusila user posted image Tako da nimajo pojma!!

< Sporočilo je popravil puncica -- 27.6.2007 7:56:30 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.6.2007 13:38:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

ene 3 noči zapored si vstavi tampon, ki si ga predhodno namočila v LCA jogurt. deluje preverjeno! mi je tudi G to priporočil, kao - hitra domača pomoč.

Saj bom. Upam, da bo pomagalo.

Glede Vagisan pa jih res ne razumem.. Farmacevtka mi je škatlico že dala v vrečko in mi jo zaračunala, ko je opazila, da sem noseča.. Potem pa mi je vrečko vzela nazaj in rekla, da mi ga ne sme prodati.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.7.2007 21:26:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Samo a ni hec - to je navadna mlečna kislina, pa moraš met recept? To je moj mož enkrat lekarnarki rekel, ko sem ga poslala po Vagisan. Nakar se je zamislila in mu ga dala brez recepta! Nisem mogla verjetuser posted image .

Bom morala tudi jaz poslati mojega user posted image  v lekarno, če hočem dobiti ta Vagisan brez recepta!

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?