Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vagisal - ima katera izkušnje? 24.3.2005 10:36:56
|
|
|
|
rozi81
|
Ja jaz sem jih jemala pa so mi kar koristile na začetku zdaj mi pa bolje pomagajo natrii tetraboratis. Ti pa prav tako celo poplavo naredi na hlačkah ampak te tako fajn spuca kot bi ti kdo fajn curk not ustavu pa da bi vse vn šlo. Mal čudn povedan ampak sej me razumš:ups:. Drgač so pa te vaginalete kr fajn sam jst morm Vagisan vsaj trikrat zapored vzet da pridm do istiga učinka kot pri eni natrii tertaboratis. Lp S:nosecka: in :duda:
|
|
|
|
Vagisal - ima katera izkušnje? 24.3.2005 11:16:17
|
|
|
|
TVN
|
Rozi81, iskrena hvala. Si me kar potolažila. A ti mora ta "natrii tetraboratis" (a se tablete tako imenujejo?!) predpisati G? Verjetno, da. No, moje G tako ali tako ni, tale Vagisal bom pa jemala do konca (1 teden), potem bomo pa videli. Lepo se imej!
|
|
|
|
Vagisal - ima katera izkušnje? 24.3.2005 11:44:16
|
|
|
|
pika78
|
Jaz si tudi glih te dni vstavljam te svečke (Vagisan) zvečer v nožnico, ampak menda zaradi povečanega izcedka:zmeden:??? Mi je G tako naročil, ne vem pa, o kakšnih polipih govori Nika35? Verjetno nimajo povezave z Vagisanom? Imam pa po Vagisanu tudi jaz celo poplavo v hlačkah. Prvo noč si nisem vstavila še vložka, pa je bila zjutraj pižama čisto mokra - kakor da bi se polulala. Sedaj si dam pa raje kar vložek noter... LP!
|
|
|
|
Vagisal - ima katera izkušnje? 24.3.2005 11:49:00
|
|
|
|
TVN
|
Ja, meni G rekla, da ti polipi nastajajo v nožnici zaradi hormonskih sprememb v času nosečnosti. Tudi če jih odstraniš (meni jih je prvič kar odščipnila - nič ni bolelo, le malo sem potem krvavela), se radi ponavljajo. No, in potem je sluznica nožnice malce bolj na udaru glede bakterij. In ta Vagisan bojda te stvari uravnava oz. preprečuje bakt. okužbe. Tudi jaz sem bila danes zjutraj vsa "polulana". Bo očitno res treba dati vložek... Hvala, punce, za pomoč.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?