|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vaginalne kroglice
26.2.2008 11:40:28   
Anonimen
Bi si jih morala kupit, ker ne delam --> pozabim delati keglove vaje, pa da bi imela vsaj razlog, da stiskam te mišice. Ker pa jih je ogromno na tržišču, se ne vem za katere odločit. Ima katere kakšne predloge? Priporoča kakšne? Karkoli. Proooosim.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vaginalne kroglice
26.2.2008 11:56:41   
Anonimen
Odvisno kolk maš močne mišice.
Če imaš močne si kupi manjše, če pa šibkejše pa večje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2008 13:04:48   
Rosi*
Uporabljam takšne:

http://www.venera-shop.si/trgovina/?page=shop/flypage&product_id=1178&category_id=cdc21e8cd845e8aaac28789dd3e62ddc

Vsekakor se ti splača vzet kvalitetne. Meni je takrat prodajalka priporočala, da je vrvica, ki povezuje kroglice prevelčena z istim materialom kot vrvice. Če ni se začne nabirat umazanija in lahko pride do infekcije.

Te moje jaz uporabljam ze dobri dve leti, nobenih problemov. Ščistim jih z intimnim milom in pospravim nazaj v originalno škatlico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2008 13:14:33   
loredana
IZVIRNO SPOROČILO: Rosi*

Uporabljam takšne:

http://www.venera-shop.si/trgovina/?page=shop/flypage&product_id=1178&category_id=cdc21e8cd845e8aaac28789dd3e62ddc

Vsekakor se ti splača vzet kvalitetne. Meni je takrat prodajalka priporočala, da je vrvica, ki povezuje kroglice prevelčena z istim materialom kot vrvice. Če ni se začne nabirat umazanija in lahko pride do infekcije.

Te moje jaz uporabljam ze dobri dve leti, nobenih problemov. Ščistim jih z intimnim milom in pospravim nazaj v originalno škatlico.

Svetujem enake.

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2008 14:17:39   
Anonimen
Ok, meni pa nekaj ni čisto jasno. Kako te kroglice funkcionirajo. Razumem, vstaviš jih kot tampon, kaj pa potem. Koliko časa jih imaš notri, kaj v tem času lahko počneš?
Tiste ki jih uporabljate dejte malo opist vaše izkušnje. 

(odgovor članu loredana)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2008 14:21:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ok, meni pa nekaj ni čisto jasno. Kako te kroglice funkcionirajo. Razumem, vstaviš jih kot tampon, kaj pa potem. Koliko časa jih imaš notri, kaj v tem času lahko počneš?

Pol k jih daš not pa skrbiš da ne padejo venuser posted image . Stiskaš mišice da ostanejo not in jih tako krepiš.

Pa men osebno so te naštete prevelike. Ne padajo venuser posted image
Verjetno zato k še nism rodila, pa k že skoz delam vaje. Bodo pa za po porodu prou pršle verjetnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2008 14:21:39   
TamaraJ
Vprašaj v npr. Red Shopu.. imajo (no, vsaj imeli so) neke posebne, majhne..ki se jih uporablje predvsem za krepitev mišic med. dna. kroglici nista povezani med seboj in sta res učinkoviti. Jaz imam navadne silikonske. Takšne, ki jih opisujem zgoraj pa ima kolegica in je rekla, da je tole majka po porodu user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2008 14:36:57   
Rosi*

Jaz si ji vstavim in jih imam nekaj časa. Te so prevelike, da bi lahko same padle ven. Ti pa ob enem krepi in masira mišice. user posted image

Jaz jih imam ne glede kaj delam, lahko z njimi tudi športaš. Gospa v trgovini mi je takrat povedala, da ona z njimi tudi spi, vendar pa moraš prej mišice pripraviti na to. Jaz sem jih na začetku imela po par minut, zdaj jih imam tudi več ur lahko not.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.2.2008 16:55:48   
Anonimen
A pa vas to nič ne moti not imet? Doživite tudi orgazem z njmi? Jih zato uporabljate, ali zaradi boljših mišic oz. da vam ni potrebno delati keglovih vaj?
namreč jaz imam zelo oslbele mišice. Kakšne bi potem morala kupit, in koliko časa jih imet not?

(odgovor članu Rosi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.2.2008 20:16:41   
nasmejani

A pa vas to nič ne moti not imet? Doživite tudi orgazem z njmi? Jih zato uporabljate, ali zaradi boljših mišic oz. da vam ni potrebno delati keglovih vaj?
namreč jaz imam zelo oslbele mišice. Kakšne bi potem morala kupit, in koliko časa jih imet not?

user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim da bi frnikole prav pršle boš mogla fajn stiskat.

Nasmejanost je božji dar.
Hinavščina po človeška napaka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.2.2008 23:16:18   
pravljica
po moje so tudi frnikule dobra rešitev user posted image  ne vem ,ampak jaz lahko imam te kroglice cel dan vstavljene in mi ni treba nič mišic stiskat user posted image  zakaj bi jih morala prej na to pripravit...ni mi jasno user posted image

moje prve so bile z navadno vrvico povezane...niso zdržale niti prvega pranja v pralnem stroju user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu nasmejani)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?