MINEJA
|
Čarobno leto je skoraj za nami, jaz princ,ati in mami, pa uživali smo z Vami. Sedaj ko sem že velik fant, ki zelo rad norčije vzganjam, še malo počakam, da bom shodil, in že cele stavke govoril. Ker imam rad dobro družbo In otroke, ki ne hodijo v službo, Želim da boš ob meni, da pojemo torto veliko, in da naredimo še eno spominsko sliko. Zato vas vabim 7. febfruarja ob 15. uri, da se v Kamnici dobimo, da skupaj malo zaplešemo in se poveselimo! Čarobno leto je za nami,jaz princ,ati,mami,smo uživali z Vami. Mamicin in atijev "pikec" je zrastel že v velikega fanta, da bo lahko upihnil svečke na tortici za spominsko sliko, čeprav jih še ni veliko. Zato te vabim,moja...( ),da se poveseliš z mano in mi prineseš poljubčka ,ki mi bodo pričarali leto,da bo spet pravljično lepo..Pridi...( ) v/k...(meni domov) ob...(15.uri)! Tam te čaka... tvoj mali princ Tinaj. Moje prvo leto- čisto sem Pa še žurka se obeta! Taka s torto in baloni, čokolado in bonboni, polna smeha in veselja - takšna vsaj je moja želja.