|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vaše razmišljanje
4.11.2008 9:52:55   
teičy
Ojla bodoče mamice in tiste, ki ste to že postaleuser posted image

Zanima me če obstaja kakšna povezava med živahnostjo dojenčka v trebuhu in potem ko pride na svet?

Nekateri pravijo da ima v zadnjem trimesečju izoblikovan svoj ritem, ki ga bo spremljal tudi ko bo rojen.
Kakšne izkušnje imate s tem?

Če to drži, potem pa mi ne bomo nič spali ampak samo razgrajaliuser posted image

Hvala in lep pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vaše razmišljanje
4.11.2008 9:53:58   
Volga
Ja, drži. Definitivno.

(odgovor članu teičy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2008 9:57:06   
Anja24
...potem bomo tudi mi ponoči razgrajali in podnevi spali user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2008 9:58:25   
Lalica1
Tudi meni se tako zdi.
Naša punca je bila ponoči mirna v trebuhu (nikoli se nisem zbudila zaradi kakšnih brc) in je po 2 tednih tudi prespala cele noči.
Sestrična pa je imela nemirne noči v nosečnosti, prav tako pa jo je sinek pridno budil na 2 uri.

Tako da....

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2008 10:02:21   
lonja
Smo v 37 tednu in naša user posted image  je še kar aktivna da je joj. Prvorojenka ni bila pol toliko aktivna, pa je zdej pri skoraj treh letih živahna, da je joj. Kaj šele bo, če je res, da se po brcanju pozna živahnostuser posted image .

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2008 10:04:37   
simonakr
Uuuu, če bo to res to potem bomo pri nas spali cele noči. Kaj je lepšega!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.11.2008 10:05:42   
Hope2
Ko bi bilo to res res, bi bila zelo srečen človkuser posted image .
Ponoči spi ko polhek, zbudi se po zajtrku, pol je spet mir, tu pa tam me s kako brco spomni da je še not, zvečer po 18.00 pa ima disko vse do 22.00 ure.

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.11.2008 10:10:46   
sasa78
Po moje drži - vedno začne brcat ob istih urah.

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.11.2008 10:11:56   
Naja30
Recimo, da drži. Se pa da otroka prenavadit na drug ritem.user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.11.2008 10:13:30   
Anonimen
glede na to, da naše dete nori predvsem takrat, ko se jaz dol vsedem ali  vležem.....user posted image že zdej se mu more rit trestuser posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
4.11.2008 10:47:51   
Mišni
Moj je pa v trebuhu vedno ponorel, če je bila glasna glasba. Sicer pa je bil zelo miren. No, in takrat, ko je norel, nisme vedela, kaj zdaj to pomeni, mu je všeč ali ne.
No, danes vidim, da mu je bilo.

A sem malo mimo usekala zdajle?

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.11.2008 10:56:26   
Sonnja
Moj je ponoči spal podnevi razgrajal. prve tri mesece se je ponoči zbujal za hranjenje, ko sva se najedla je takoj nazaj zaspal od napolnjenega 3. meseca spi celo noč.tak, da bi rekla da v mojem primeru drži.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.11.2008 12:40:04   
MILU1
user posted image  Ja to drži! Ampak to ne pomeni, da po rojstvu ne moremo otrokovega ritma spanja prilagoditi nam.
Sem tretjič noseča in bom tudi to sončico morala drugače "dresirati"user posted image

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.11.2008 13:43:31   
acitak
sem v 31 t...pa ze kr neki casa ma tak ritem da zjutri vstane z mano, je cez dan fulll aktiven tja do 22-23 ko se ulezem, ponoc spi...me ne budi, razen ko grem na WC se zbudi in mal pobrca, pol pa tud kr z mano zaspi nazaj...

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu MILU1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.11.2008 14:07:28   
Pat74
Ja, kar drži, da je povezava med živahnostjo v trebuhu in dejstvom, kakšen je user posted image , ko pride na svet. Naša ta prva zelo živahna, niti pri miru nisem mogla sedet zaradi njenih brc in tudi kot dojenček je bila zelo zahtevena, toda pri 5-ih se je umirila in postala zelo ubogljiva. Ta druga v trebuhu pravi zaspanček in tudi kot dojenček zelo nezahtevna, sedaj pri 3 letih pa pravi mali nagajivi hudiček. Ker čakamo 3., me pa prav zanima, kakšen bo ta.

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.11.2008 14:11:20   
Pacota
Upam da to drzi!

Potem bo se očitno on prilagajal meni in ne jaz njemu.user posted image

Ko vstanem in kaj pojem se zbudi, zivahen je najbolj po vsakem mojem obroku, drugace pa pridno spancka, le tu pa tam kaksna brcika, da vem, da je vse ok. Lepo pa spancka tudi ponoci - razen ce spim na hrbtu ali prevec na trebugu, kar ga hitro ujezi!user posted image

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.11.2008 14:18:01   
Rožica82
Ja, še kako drži!!

(odgovor članu Pacota)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.11.2008 14:21:45   
Anonimen
ja jaz pa nevem če to drži, ker moj prvi otrok ni v trbuhu nikoli spal, sploh pa takrat ko sem se jaz ulegla in hotela počivat, takrat je bil on sploh aktiven, ko pa sem ga rodila mi je že prvoo noč iz porodnišnice spal skoraj celo noč tako da jaz temu nič ne verjamem, pa hvala bogu a veste kojk je to fajn če ti otrok ponoči spi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

l.p.

(odgovor članu Rožica82)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
5.11.2008 20:39:04   
ninica04
pri meni ni držalo. Mala je norela v trebuhu 100 na uro skoz, še zadnji dan. Potem pa je bila ful priden dojenček, samo spala in jedla, čist lepo na 3 ure.... tako da nobenih jokov in panike. Pri meni ni držalo, hvala bogu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.11.2008 21:20:08   
Vali 81
pri meni tudi ne drži moja je imela vsak večer od ene 11 do 1 ponoči disko po trebuhu sedaj pa zaspi nekje okrog 21 in spi do 7 zjutro in to že od vsega začetka.
to je odvisno vse od user posted image in tudi čez dan veliko prespi in skoraj nikoli ne joka razen ko je lačnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?