|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vaše izkušnje z babico Marjeto Žlebnik
23.9.2008 14:11:12   
mmanca
Čez mesec dni imam PDP in rodila bom v Kr. porodnišnici. Razmišljam, da bi bi rodila ob pomoči babice Marjete Žlebnik. Prosim vas za vaše izkušnje.  Kako ste prišle v stik z babico?  Je upoštevala vaše želje (porodni načrt)? Kakšno je plačilo? Se je kateri zgodilo, da babica Marjeta ni mogla prisostvovati porodu, kjub vnaprejšnjemu dogovoru in kako se domeniti vnaprej, če slučajno pride do tega?  Vaša meneja in priporočila...

Hvala za vse odgovore in lep dan vam želim!

V srcu vsake zore
leži dehteča pomlad
in za tančico vsake noči
čaka smehljajoča se zora.

Kahlil Gibran
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vaše izkušnje z babico Marjeto Žlebnik
23.9.2008 14:12:18   
Mišni
Bom pa še sem nalepila:

Evo, jaz ne verjamem v boga in podobne stvari, ampak ona je pa zares angel v človeški podobi. Ona je najveličastnejše bitje, kar sem jih jaz kdaj spoznala.

Na ostala vprašanja nimam odgovora, ker pri mojem rojevanju je bila slučajno tam.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu mmanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vaše izkušnje z babico Marjeto Žlebnik
23.9.2008 20:07:10   
bskrle
Sem imela srečo,da je bila ona v službi, ko sem rojevala.
RES je zlata

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

silvestrovo
NaTaŠa*

Ali bote za silvestrovo dale vaše male sončke v varstvo ali pa bojo z vami?

da, v varstvo (9%)

ne (91%)

Število vseh glasov: 190

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!