|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vaša služba obdari otroke?
26.11.2007 23:14:10   
Meggi
 Morda obdarujejo otroke v vaši službi? So morda vas obdarovali iz podjetij kjer so delali vaši starši? Kako bi gledale na to? Le kaj jim bodo kupili? Kakšne sladkarije, koliko vredne?  Ali morda le da so nekaj naredili za vaše otroke?! Tisti, kateri  vam jemljejo dragoceni čas, da ne morete biti več z vašimi otroki. Zarad službe pridete pozno po otroke, že utrujeni in razdražljivi včasih,...Otroci vas morajo sprejeti takšni kot ste!?

Kako bi se odzvale na takšno gesto vašega podjetja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vaša služba obdari otroke?
26.11.2007 23:17:44   
Anonimen
Moja ne, ker je nimam (še) user posted image , od mojga pa ja, in menda kar lepo. user posted image

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.11.2007 23:18:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

Morda obdarujejo otroke v vaši službi? ?

Ja. Darilo plus lutkovna predstava, baje :).

Pa pri očitu tudi. Plus ena znana pevka je pri njih :).

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.11.2007 23:20:37   
Meggi
Torej zna biti zanimivo? In kdo ne bi bil vesel, da nekdo, naredi nekaj za tvoje otroke?! Sploh tisti ki ti krade čas v škodo lastnega otroka¨!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.11.2007 23:22:02   
Anonimen

Sploh tisti ki ti krade čas v škodo lastnega otroka¨!?

Ne vem, zakaj bi bilo treba to mešat?

Pač obdari; upam, da bo Mičica vesela in to je to :).

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.11.2007 23:24:56   
metkica1
V moji službi imamo organizirano obdarovanje za božička. Sem na porodniški in sem že dobila vabilo, tako da zelo lepo. user posted image user posted image
Tavelika se že veseli in komaj čaka, ker ji je lani bilo tako nekaj posebnega. Moram priznati, da še meni, ker so se zelo potrudili za naše otročke, povabili ne le enega božička temveč mislim, da celo pet, otroci so jim zapeli, zaplesali, pa še pogostitev je bila na koncu.
Darila so bila pa tudi  super.

V službi mojih staršev niso imeli obdarovanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.11.2007 23:29:13   
Meggi
 Hvala za žegn... grem v akcijo,..poročam rezultat!!!!

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.11.2007 23:29:58   
Anonimen

Hvala za žegn... grem v akcijo,..poročam rezultat!!!!

Kam nas boš povabila :)?

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.11.2007 23:31:28   
lelaval
V službi mojega imajo Božička - lani je otroke obdaroval na vlaku - dobijo pa le igračke (lepa darila),  a le predšolski otroci.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.11.2007 23:44:44   
Anonimen
Pri obeh so imeli. Sicer smo pri ociju dobili ''samo'' lutkovno predstavo in bombone, pri mami pa darila. Nekaj casa je se ona nakupovala in so zmeraj kaj fajnega podarjali, no zadnje dve leti se mi zdi, smo pa kar bon dobili. Ampak je veljalo samo do 12. leta, packi user posted image  No, na koncu, ko je dobila bon, sva sli skupaj kupit, ker sem itak ze vedela vse.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.11.2007 23:49:35   
malecka
Pri nas, našemu direktoru to ne bi kapnilo na kraj pameti. Pri možičku je pa to drugač, lepo vsak zabeleži otroka na seznam in ko pride dedek mraz naredi zabavo....saj veste, ga morejo klicati da pride in potem vsakega otroka posebej pokliče....user posted image in mu izroči darilo, zelo lepo (čeprav starši plačajo darilo) user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.11.2007 0:56:09   
kofetek2010
Ja. user posted image

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.11.2007 6:54:36   
srki
Obdari, če si v sindikatu, ali pa če bi izrecno dala denar za Dedka Mraza, drugače ne (nisem v sindikatu). Pri mojemu je tudi Dedek, preko sindikata. Mi pa zadnje čase ne dobimi niti besede "lepe praznike", kaj šele kaj drugega (npr. kak rokovnik, kuli,...). Skratka, povezanost med vodilnimi in nami na nuli!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.11.2007 6:55:51   
srki
Sem pozabila dodat, da v službi mojih staršev smo imeli obdarovanja, bolj v firmi, v kateri je bil zaposlen oče, ki je itak že davno razpala.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.11.2007 7:15:38   
muha1
Sem zaposlena v šolstvu že 14 let, pa še nisem dočakala obdarovanja svojih otrok. Pa sem tudi v sindikatu user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.11.2007 7:17:31   
Udb
Ne, niti pri meni, niti pri mojih starših, ne pri mojemu dragemu - v glavnem nikjer.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.11.2007 7:37:38   
puncica
 Morda obdarujejo otroke v vaši službi? ne
So morda vas obdarovali iz podjetij kjer so delali vaši starši? ne
Kako bi gledale na to? bilo bi mi všeč
Kako bi se odzvale na takšno gesto vašega podjetja? Bilo bi mi všeč čeprav temu ne bi dajala prevelike pozornosti. Verjamem pa da tega pri nas nikoli ne bo, prav tako ne pri očetu otrok.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.11.2007 7:46:32   
Nika v službi
Meni se to zdi lepa gesta podjetja. Jaz sem bila vedno obdarovana po obeh starših, tudi naša Nika je sedaj, vendar samo pri možu v službi. Pri nas so rekli, da je kao premalo primernih kandidatov (kar je v principu res, ampak ravno zaradi tega, ker jih je malo, bi jih lahko obdarovali).

Pri možu imajo vsako leto praznovanje Dedka Mraza z lutkovno predstavo in obdarovanjem, pride Dedek Mraz in vsakega otroka pokliče na oder, mu izroči darilo, z njim se slika, otrok lahko pove ali zapoje kakšno pesmico. Prav takih praznovanj se spomnim iz svojega otroštva.

Mi smo bili že 2x doslej, prvič je bila stara zgolj dobre 3 mesece, lani je že lepo sodelovala in bila navdušena, letos bo po moje še bolje.

Naj povem še to, da je vse strošek podjetja, starši ne damo nič.
So pa darila izredno lepa, za male otroke (do 3 let) je ena vrsta darila, za nekoliko večje pa druga.
Lani je naša dobila CD z otroškimi pesmicami, nekaj sladkarij, jahalnega konjička, mini lego kocke in enega pliškota, starejši so tudi dobili legice, eno ogromno škatlo, kaj je bilo še zraven pa ne vem. Paketi so bili res ogromni (in dokaj težki), nekateri otroci so rabili pomoč staršev, ker jih sami niso mogli nesti.user posted image

Mislim, da se tovrstne zadeve premalo spodbujajo, saj je obdarovanje lahko skromno, zgolj simbolno, ampak pomembno je tisto pričakovanje, druženje....

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.11.2007 7:58:28   
al1*
Pri nas je bilo obdarovanje v očetovi in mamini službi. Pri očetu samo v predšolskem obdobju, pri mami pa mislim da do kakšnega 10. leta.

Tudi v moji službi organizira obdarovanje sindikat - organizirajo predstavo in darilo - kakšna igračka ali knjiga in sladkarije. Moja dva se že zelo veselita.

Moj je pa s.p. tako da tam pa tako ni nič.

lp

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.11.2007 9:22:30   
anitaz
Pri nas tudi obdarujejo za Dedka mraza, še pred obdarovanjem pa je ful luškana predstava. Meni se to zdi zelo lepo.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.11.2007 9:29:45   
mojsoncek
V moji in mozevi sluzbi obdarujejo otroke do vkljucno 10. leta starosti. Ponavadi je najprej lutkovna predstava, potem pa bozicek se razdeli darila. V paketu so ponavadi igrace, glede na otrokovo starost (od 0 do 1, od 1 do 2, ....). Vrednost daril je pa po moji oceni tam nekje od 25 pa do 50 €.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.11.2007 9:33:59   
viv_
Pri meni v službi je vedno ena predstava potem pride DM in razdeli darila, ki so kar bogata. Fajn!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.11.2007 9:41:16   
Doroty
No, še jaz pohvalim svojo službo. Pri nas pa dobijo VSI otroci darila - ne glede na starost ; moja hči je stara 16, pa je še vključena. Darilo je pa kak pliš, povšterček ... s kakšnim skritim predalčkom -> noter pa bon v kar lepi vrednosti.
Lepo pripravljeno, ker smo taki srednji kolektiv po številu, res pridejo vsi otroci.
Lp, Doroty

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.11.2007 9:49:35   
Lory
Ja pri nas dobimo 40 € M bon. za otroke do 6 let.

(odgovor članu Doroty)
Neposredna povezava do sporočila: 24
27.11.2007 9:54:48   
bamby
Nobenega obdarovanja za otroke user posted image , čeprav se navzven samo hvalijo user posted image . Pa saj še zaposelnim ne dajo user posted image user posted image user posted image . Edino se znajo pohvalit, da dajo božičnico, pa še to je le nekaj drobiža (v primerjavi z dobičkom, ki si ga nekaj direktorčkov porazdeli)

(odgovor članu Lory)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?