|
RE: Vaša mnenja, predlogi itd. 3.7.2009 17:45:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri napi je pomembno, da je tiha ter kakšen ima vlek, čim večji, tem bolje. Firm imaš malo morje, katere konkretno so dobre, pa se lahko pozanimam. Vgradno mikrovalovko ima med drugim Bosch in večina drugih proizvajalcev, redna cena je med 550 in 620€, malo pobrskaj in lahko dobiš kar konkreten popust. Kuhališče sem jaz absolutno za indukcijo, če ne to, pa raje plin kot klasično steklokeramično. Slednja je v primerjavi z drugima takooo zeloo počasna, da zgubim živce zraven. Pri indukciji je res potrebno investirati v za to kuhališče namenjeno posodo, ampak jaz jo ne zamenjam več. Pečica: meni je glavna postavka čiščenje, ker ga sovražim in zato obvezno pečica s pirolizo. Pomivalni imam Bosch, super zadovoljna, prej sva imela Nardija, ki je odlično pral 4 leta, potem pa kar naenkrat ne več, z Gorenjem in Candyjem imam slabe izkušnje. Ponavadi se najbolj splača kupiti cel komplet bele tehnike pri enem prodajalcu, ker dobiš popust na količino. Mogoče je kakšen aparat kje cenejši, ampak načeloma je celota cenejša. Pošlji maile z izbranimi aparati več ponudnikom in boš videla, kje ti dajo najboljše pogoje. Lahko dobiš ceneje tudi v trgovini, malo povprašaj. Eno so prodajne cene, te ima večina prodajalcev enakih, drugo pa so popusti . Drugače povedano: treba se je cenkat. Kdaj dobita kuhinjo?
< Sporočilo je popravil Ankica -- 3.7.2009 17:47:29 >
|
|
|