Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vaš najljubši kozmetični pripomoček ... 1.3.2007 8:17:04
|
|
|
|
Moyca_
|
ČE BOŠ UVRSTILA ZOBNO ŠČETKO, MISLIM DA JO BODO VSE NAPISALE, SAMO JE ZOBNA ŠČETKA BOLJ HIGIENSKI PRIPOMOČEK se ne derem
|
|
RE: Vaš najljubši kozmetični pripomoček ... 1.3.2007 8:22:33
|
|
|
|
srki
|
Bi rekla, da že kar puder in maskara. To uporabljam vsak dan, sploh nimam "jajc", da bi šla nenapudrana od doma.
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši kozmetični pripomoček ... 1.3.2007 8:23:55
|
|
|
|
petja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca ČE BOŠ UVRSTILA ZOBNO ŠČETKO, MISLIM DA JO BODO VSE NAPISALE, SAMO JE ZOBNA ŠČETKA BOLJ HIGIENSKI PRIPOMOČEK se ne derem Maš prav . Poudarek je na električna zobna ščetka.
|
|
RE: Vaš najljubši kozmetični pripomoček ... 1.3.2007 8:39:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Čopič in rdečilo za lica.
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši kozmetični pripomoček ... 1.3.2007 8:39:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Parfum
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši kozmetični pripomoček ... 1.3.2007 8:52:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Poleg vode in mila ter seveda losiona PARFUM. Pa lip gloss, sam tega nenehno jem Spliška, luštkan avatar
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši kozmetični pripomoček ... 1.3.2007 8:54:48
|
|
|
|
Moyca_
|
rdečilo za lica maskara
|
|
RE: Vaš najljubši kozmetični pripomoček ... 1.3.2007 9:04:35
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Hm hm hm Nekaj po čemer se počutim totalno osvežena - trenutno olje čajevca od gerard's a drugače pa tut kakšni losijoni. se mi zdi, da mi kar nekaj manjka, če se po tuširanju ne namažem z oljem, losijonom ali kakšno hranljivo kremo
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši kozmetični pripomoček ... 1.3.2007 9:27:28
|
|
|
|
Felicity
|
Težko bi izpostavila samo enega, zato naj bodo prvi trije. 1. tekoč puder 2. parfum 3. maskara
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši kozmetični pripomoček ... 1.3.2007 9:48:01
|
|
|
|
ksenjak
|
1. tekoče milo za telo, ki lepo diši 2. parfum 3. maskara Lp
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši kozmetični pripomoček ... 1.3.2007 11:01:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Maskara. No pa recimo da tudi krema za obraz zraven spada, ker mi brez nje obraz skupaj vleče.
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši kozmetični pripomoček ... 1.3.2007 11:06:44
|
|
|
|
Anonimen
|
A milo spada zraven? Ker če ja, potem je to to. Brez tuša zjutraj ne grem od doma, brez pudra tudi ne ( v službo) pa brez rdečila za lica. Vse ostalo pa kakor kdaj.
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši kozmetični pripomoček ... 1.3.2007 12:26:12
|
|
|
|
tinkamiška
|
maskara, čeprav odkar živim na vasi, se tudi brez nje vn spravim sem pa drugače mahnjena na parfume in bi jih kr naprej kupovala, še sreča, da zmeraj zmanjka denarja za njih, no za mene nesreča
|
|
RE: Vaš najljubši kozmetični pripomoček ... 1.3.2007 15:08:17
|
|
|
|
Miss Piggy
|
pinceta, maskara.
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši kozmetični pripomoček ... 1.3.2007 16:06:02
|
|
|
|
dory
|
ne predstavljam si zivljenja brez -tuša 2 x dnevno z najljubšim milom + po tem lotion - zobne ščetke + točno določeno pasto - barvice za oči + senčilo+mascara -parfum vse ostalo bi že prenesla za kak dan :)
|
|
|
|
RE: Vaš najljubši kozmetični pripomoček ... 1.3.2007 19:04:32
|
|
|
|
kapica
|
Hm, je tezko samo eno izpostavit. Bi rekla da brez kreme za obraz ne morem, kar se pa kozmetike tice, pa brez maskare ne grem iz hise . Ce kdaj nimam pudra, ali pa obrvi niso populjene, se gre, ampak brez maskare pa takoo grozno zgledam .
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?