Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vaš boj proit slabosti???????? 29.11.2004 11:46:46
|
|
|
|
petrca 26
|
ciao Lanci men sicer se ni slabo sam kokr sem prebrala v raznih revijah da priporocajo zjutraj se preden ustanes da pojes ksn slan kreker, toast. pa da je treba jest veckrat na dan po malem ker zelodec ne sme biti prazen. priporocajo pitje ingverjevega caja al pa jest kandiran ingver. zaenkrat je to vse kr vem. ok uzivi in cim manj objemanja skolke
|
|
|
|
Vaš boj proit slabosti???????? 29.11.2004 12:05:30
|
|
|
|
frecy
|
Dan!!! Jaz sem kar nakaj časa rabila:zmeden:, da sem ugotovila, da moram zjutraj, še preden oči odprem, pojest kos kruha. Čez dan sem jedla po malem in kar naprej. Najbolj mi je pasal sam kruh, sem ga tulk pojedla, kot še nikol v življenju. Po 3-4ih mesecih pa je ponehalo. lp:rozica:
|
|
|
|
Vaš boj proit slabosti???????? 29.11.2004 18:01:43
|
|
|
|
cat
|
Lana tudi jaz sem v 7t:nosecka: in mi je prav tako že ene 5 dni ful slabo, sam bruham pa ne:zmeden:. Sej ne vem kaj je slabš, samo tako slabo kot se pa zdja počutim ,se pa nisem še nikoli. Brez moči in nonstop ta slabost. Pa sem se kr navadla in zjutraj pojem ene dva popečena toasta z margarino in marmeladdo, pa mi je takoj boljše... sam se kmalu vrne. Tako, da ti ne znam pomagat, sam upam lahko da nas čimprej mine in da bomo lahko uživale v 9nebesa:duda:! :muca:
|
|
|
|
Vaš boj proit slabosti???????? 29.11.2004 20:23:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Homeopatske globule Sepia officinalis - slabost in bruhanje popolnoma prenehala.
|
|
|
|
Vaš boj proit slabosti???????? 30.11.2004 8:37:11
|
|
|
|
deily
|
Tudi pri meni se je slabost začela v 7t in me spremljala nekje do 13t. S časoma sem ugotovila, da moram zjutraj nekaj pojesti ali pa samo spit kozarac toplega mlaka. Ko pa mi je kasneje postalo slabo, sem imela vedno v žepu v službi npr. bobi palčke, smoki, bomboni,... Pa ful pomaga, poskusi najti nekaj, da ti slabost vsaj malo mine. LP Deily in :duda:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?