Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vaši shopping fetiši :-) 27.6.2007 15:09:57
|
|
|
|
Anonimen
|
No, na kaj ste usekane? Za Raho vemo, da je na čevlje. Jst na njih nisem, sem pa na torbice, spodnje perilo in kozmetične proizvode. Torbice moram imeti vseh oblik, barv, materialov in velikosti. Spodnje perilo vseh barv, oblik, vzorcev. Kozmetika pa - no, ja, saj ste videle fotko (cca. 1/4 vsega). Lepša, kot je embalaža, prej bom kupila, pa tudi, če se mi potem pokvari v kopalnici. Včerajšnji rezultat iz DMa - modra barvica za oči, carbon black maskara in bel eyeliner, za katerega se mi danes tudi sanja ne, kaj naj z njim. Pa pafrumi, kremice, senčila,... Kamikaza me je kar na pivo v Santani počakal, ko sem omenila DM.
|
|
|
|
RE: Vaši shopping fetiši :-) 27.6.2007 15:11:02
|
|
|
|
dory
|
pafrume :) zadnje case pa noro rada kupujem cotke in cevlje :)
|
|
|
|
RE: Vaši shopping fetiši :-) 27.6.2007 15:14:01
|
|
|
|
Ivi33
|
Torbice, take in drugačne ... Kozmetika, takšna in drugačna, sploh če boi gor piše Lončki, za rože, za kavo .... Mojga kar glava boli, ko vidi - sem pa na odvajanju od vsega tega in se izogibam trgovin sam včasih se mi slučajno kaj spet pod rokami al pa doma na polici znajde znajde.
< Sporočilo je popravil Ivi33 -- 27.6.2007 15:15:17 >
|
|
|
|
RE: Vaši shopping fetiši :-) 27.6.2007 15:17:49
|
|
|
|
Felicity
|
Prvo mesto brez dvoma kozmetika & parfumi (bolj dekorativna kozmetika, kot kakšne kreme in losjoni), parfumi svoj čas veliko več kot danes (zmanjka € ). Sledijo cunje, zame in za ta malo.
|
|
|
|
RE: Vaši shopping fetiši :-) 27.6.2007 15:23:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Lončke sem pozabila, ja, in vso ostalo brezvezno šaro za prah nabirat. In potem Bog ne daj, da ima kakšna stvar popust... da je akcija... da je nov izdelek... da sem ga videla v reklami... da je kdo rekel, da je dober... mah, vsak izgovor prav pride, da kupim...
|
|
|
|
RE: Vaši shopping fetiši :-) 27.6.2007 15:27:25
|
|
|
|
Serendipity
|
- kozmetika in parfumi (hm..in potem ne uporabljam pol od teh stvari in jih podarjam setrama in nečakinji) - joj, lepi lončeki - za kavice, čajčeke...uh.... , sam placa več nimam... - cotike, cotike in cootikeee (sam se bom kmalu morala odvadit od tega...ni več mesta v omaru, pa tudi če hočem met selekcijo itaq vse nazaj not zbašem) - po novem so na spisku tudi čevlji...
< Sporočilo je popravil Jasnaa -- 27.6.2007 15:28:54 >
|
|
|
|
RE: Vaši shopping fetiši :-) 27.6.2007 15:28:06
|
|
|
|
Anonimen
|
- modni nakin-predvsem uhančki
- torbice
- negovalna kozmetika
...in še...in še...
|
|
|
|
RE: Vaši shopping fetiši :-) 27.6.2007 15:31:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Da sploh ne govorim o pisarniških potrebščinah... kuliji, nalivniki, markerji, lončki, zvezki, mape... Potem pa jamram, da mam premajhno plačo, ja.
|
|
|
|
RE: Vaši shopping fetiši :-) 27.6.2007 15:35:29
|
|
|
|
al1*
|
modrčki in boksarce - še največ iz H&M.
|
|
RE: Vaši shopping fetiši :-) 27.6.2007 15:49:49
|
|
|
|
Špelca21
|
Moj shopping fetiš so pa definitivno sončna očala moj takoj živčen rata, če mu samo omenim.
|
|
|
|
RE: Vaši shopping fetiši :-) 27.6.2007 16:01:27
|
|
|
|
blue sky
|
Odkar imam otroka, kupujem kar naprej nekaj zanj. Drugače pa zase predvsem kozmetiko, čevlje in ostale cote.
|
|
|
|
RE: Vaši shopping fetiši :-) 27.6.2007 18:15:14
|
|
|
|
Bubamaraa
|
- parfumi....tle pa nimam mej
|
|
RE: Vaši shopping fetiši :-) 27.6.2007 22:06:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Igrace, kostke itd. v pasjih trgovinah oz. za Luno.
|
|
|
|
RE: Vaši shopping fetiši :-) 27.6.2007 22:59:57
|
|
|
|
Magi*
|
zares fetiš so pri meni čevlji, še posebej kaki ekstravagantni. pa kak unikatni kos oblačila/torbice/čevljev/nakita. v moji zbirki jih je že kar nekaj in ti bodo verjetno za vedno
|
|
RE: Vaši shopping fetiši :-) 28.6.2007 12:47:16
|
|
|
|
rainbow
|
jaz pa sem cela nesrečna, ker ta mesec šparam za morje (sem prejšnje pretiravala z izdatki - ampak ko berem vas, se mi zdi, da še ni tak hudo), in posledično se izogibam trgovin. rada pa nakupujem cotke in nakit (kič, seveda).
|
|
RE: Vaši shopping fetiši :-) 28.6.2007 12:59:04
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
- otroški štumfki (Boga mi, pojma nimam, zakaj jih kupujem. Vedno ko grem v trgovino, vzamem še ene otroške štumfke - Ožbej jih ima sedaj okoli 50 Kot da jih bo ponosil! Vsi okusi , vse barve, vse poslikave...samo Garfielda tko malega še nisem našla! v H&Mu sploh ne znam iz trgovine, ne da bi mu vzela ene 3pare štumfkov) - Majčke. Najraje imam neporisane in nepopisane -> kakšnih **** krojev. Dolge, kratke, brez rokavov..mikice, tunike, t-shirtke... Evo teh imam pa jaz okoli 50; največ jih je v črni in beli barvi. Benetton, Naf Naf, H&M, Levi's ... pač kupim, bog si ga vedi zakaj.
|
|
|
|
RE: Vaši shopping fetiši :-) 28.6.2007 17:38:40
|
|
|
|
al1*
|
Ja, na štumfke sem pa pozabila. Moji nečaki me kličejo teta štumfa, ker za rojstni dan vedno zraven darila, ki je zadnje čas kar denar, dobijo še kakšen par zoknov. Pa moj mož in moji otroci so tudi dobro založeni z njimi. Iščem pa kakšne zokne (moške), ki bi imele gor kakšen zobek ali pa ščetko, pa jih nikjer ne najdem.
|
|
RE: Vaši shopping fetiši :-) 28.6.2007 20:05:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Še ena štumfomanijanka
|
|
|
|
RE: Vaši shopping fetiši :-) 28.6.2007 21:47:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Na bele majice in bluze. Na modre hlače in modre čevlje. Zgleda, da bom v naslednjem življenju kar stevardesa . Pa v zadnjem času na kavbojke. Sam je k sreči prevroče in ne trpi moj budget . Do jeseni se pa mogoče ohladim .
|
|
|
|
RE: Vaši shopping fetiši :-) 30.6.2007 1:23:54
|
|
|
|
* Mateja *
|
Definitivno sem nora na cunje, predvsem zase pol pa kupim še za tamalga in za moža!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?