|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vaše mnenje2
26.4.2007 14:13:42   
Anonimen
V ponedeljek se mi je pojavila rahla krvavitev, nato pa vse do danes rjav izcedek, če bi mela M na 28 dni tako kot je bila zadnji cikel, bi jo morala dobiti danes. sedajle sem naredila test in se mi je pojavila takšna čisto, čisto rahla 2.črtica. Naredila sem test iz DM, kjer sta 2 v kompletu. Ima katera izkušnje z njim. Ma sej ne vem ali si jo pa jaz že samo domišljam.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vaše mnenje2
26.4.2007 14:34:24   
stunfek
Če si videla črtico bo že držalo, da je nekaj na tem, da si noseča user posted image  Jaz jih vedno delam tiste iz DMa, pa še nisem nikoli nič kaj rahlega zraven ugledala ampak samo uno kontrolno črtico. Kar ponovi še enkrat jutri zjutraj z jutranjim urinom, pa si boš na jasnem :) Čestitke.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.4.2007 16:52:46   
t*e*j*k*a
Ja če je črtica potem je to to in si user posted image . Tudi slabo vidna črtica pomeni nosečnost.Ker si test opravljala dokaj hitro še telo ne izloča toliko hormona ki pokaže nosečnost zato je črtica rahla!!

ČESTITAM!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.4.2007 18:14:26   
eva78
Pozdravljene vse skupaj!
Tudi jaz sem nova tukaj, čeprav vas že nekaj mesecev berem. Imam podobne težave kot "anonimna" punca pred mano. Do začetka moje redne user posted image  sta še dva dni, vendar je ta mesec zame nekako drugačen kot ostali. S fantom od meseca oktobra 06 sexava brez zaščite, ne sicer tako pogosto,pa tudi načrtno še ne delava na user posted image , Zadnji teden opažam, da imam bistveno bolj občutlive prsi, pa tudi bradavice me bolj bolijo, imam celo prozorno-bel izcedek iz leve dojke. Pa sem včeraj kupila V DM Baby check. Včeraj popoldan je bil test seveda negativen, danes popoldan pa sem zopet probala. In mislim,da se vidi zelo rahla druga črtica. Morda je sedaj po kakšnih petnajstih minutah črtica še bolj vidna.

Kaj naj si mislim? Ali morda to diši po user posted image ? Hvala za odgovor!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.4.2007 19:01:19   
sonchek
eva78...
počakaj še kakšen dan ali dva in naredi test s prvim jutranjim urinom...
...mislim, da ta prej pokaže ker vsebuje več hormona..
Pa srečno!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.4.2007 20:00:43   
Taula
Pva anonimna..ČESTITKE. Jutri ponovi test zjutraj, ma če kaže dve črtici si noseča.user posted image

Eva počakaj še kaki dan. Upam da boš user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Neža za punčko?
caligula

A bi dale prvorojenki ime Neža?

da (39%)

ne (61%)

Število vseh glasov: 230

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!