|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vaše mnenje...
21.1.2005 12:27:26   
Anonimen
Sem mamica 8 mesečnega Filipa. Predno sem zanosila, sva se z možem 2 leti trudila, jemala sem Klomifen, nato sem naredila HSG, mož spermiogram. Vsi izvidi so bili ok. Takoj po Hsgju sem zanosila in junija 2004 rodila. :bravo::bravo::bravo:

Z možem zdaj kake 3 mesece delava na drugi pikici :duda:, pač...ko bo, bo. Imam pa v predalu še 2 škatli Klomifena...sem danes vidla. Zdaj me pa kar mika, da bi ta Klomifen porabila :zmeden2: . Da bi z naslednjo menstruacijo začela jemat.
Ne vem al sem malo neučakana, al trapasto razmišljam.... Kaj pravite?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vaše mnenje...
21.1.2005 12:30:09   
baguSka
:zmeden2::zmeden2: Jst bi se raj z G posvetvala!:zmeden2::zmeden2:
Drugač pa vama želim vso srečo, da čimprej prideta do željene pikice!:rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vaše mnenje...
21.1.2005 12:33:43   
TVN
Kristina, jaz tudi ne bi delala na svojo roko. Posvetuj se s svojo G!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vaše mnenje...
21.1.2005 12:35:08   
Anonimen
Nikar se ne igraj:sam svoj zdravnik!!!
Za vsako zdravilo pa čeprav si ga že uporabljala moraš prej dobit potrdilo od zdravnika.Zato pojdi kar k ginekologu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vaše mnenje...
21.1.2005 12:36:12   
Sandra78
Jaz bi pa kar popapcala une bonbončke;), sej samo ovulacijo spodbujajo.
Do naslednjega:duda:pa veliko veselja in užitkov!:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vaše mnenje...
21.1.2005 12:40:29   
Anonimen
Zdej bom pa huda...zdravila tudi najbolj nedolžna NISO bombončki

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vaše mnenje...
21.1.2005 12:40:54   
larisa
joj jaz se pa nebi kar na svojo pest hecala.Sama imam tud klomifer in če mal prebereš možne stranske učinke od povečanja jajčnikov, do krvavitev v maternico zaradi zatečenosti,...ni prav pametno da jemlješ tablete če je vse ok s tabo... ne vem,....:zmeden:

saj bo ratalo :sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vaše mnenje...
21.1.2005 12:44:19   
Pia73
Nikar na lastno pest ne jemlji tablet, sploh Klomifena ne,... Četudi si ga enkrat že jemala, je treba pred jemanjem Klomfena na HSG, da vidijo, če so jajcevodi prehodni,.. tudi če so takrat bili ni nujno, da je temu še tako,... Vmes je bil porod, morda kakšno vnetje,.. Ne se igrat,.. Pa še sina imaš, kaj če pride do hiperstimulacije jačnikov? :zmeden: in boš mogla v bolnico, kaj pa sin???

Pa srečno!

Pia73 :metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vaše mnenje...
21.1.2005 12:59:05   
MašaS
Se pridružujem svojim predhodnicam in tudi jaz se na tvojem mestu ne bi igrala s tem. Raje povprašaj svojo G.
Sicer me pa zanima še nekaj. Praviš, da sta se z možem 2 leti trudila. A si imela preden ti je G predpisala Klomifen kakšen poseben pregled (hsg ipd.)? Namreč tudi midva se trudiva že od predlanskega poletja.

LP,
MašaS

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vaše mnenje...
21.1.2005 12:59:57   
ZARA
oj,Kristina...mislim,da so ti ze punce vse povedale,ne tega delat...
Paket sem ze poslala!Danes...
:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Vaše mnenje...
21.1.2005 13:13:08   
andreja69
tudi jaz se strinjam z vsemi puncami, da teh tablet ne smeš kar po svoji volji jemat.Pogovori se z sojo G.
lp:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Vaše mnenje...
21.1.2005 13:19:20   
Anonimen
Moja prijateljica je te tablete jemala napol na lastno pest (nekako jih je izsilila) in je tako krvavela, da so jo komaj rešili.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Vaše mnenje...
21.1.2005 17:08:58   
Anonimen
Ja no, saj sem pravzaprav neumna, da na kaj takšnega pomislim. Časa imava res še dovolj, Klomifen je že romal v koš.

Sem potlej malo premislila vse skupaj in res ni vredno- lahko pride do česarkoli.

Hvala vseeno za vaša mnenja.

Tiste, ki ste me spraševale...Ker po 2 letih ni prišlo do zanositve, mi je ginekolog predpisal 3 škatle Klomifena. To sem jemala do maja, pa še zmeraj nič ni bilo. Avgusta sem šla na HSG, po pregledu pa sem dobila še 3 škatle Klomifena, ki naj bi ga začela jemat čez 2 meseca. Pa sem prej zanosila :)

Bo naša štruca kar še malce počakala na bratca ali sestrico :ups:

ZARA, ti si res srce. Hvala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?