|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V vrtec predčasno?
9.6.2009 13:02:18   
J.L.
Ali je možno da mi malo vzamejo v vrtec predčasno? se pravi še preden je vpis? nujno bi potrebovala varstvo znajo, je pa vprisana v vrtca šele z septembrom. user posted image
kaj pa v času "počitnic" poleti, ali takrat vrtci delujejo ali je enako kot v šolah, da so malčki doma?

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 10.6.2009 9:29:07 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali je možno?
9.6.2009 13:05:20   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: J.L.

da mi malo vzamejo v vrtec predčasno? se pravi še preden je vpis? nujno bi potrebovala varstvo znajo, je pa vprisana v vrtca šele z septembrom. user posted image
kaj pa v času "počitnic" poleti, ali takrat vrtci delujejo ali je enako kot v šolah, da so malčki doma?

mi smo jo vpisali za avgusta, in takrat tudi začne hoditi v vrtec. sem pa slišala, da imamo srečo, da smo v manjšem kraju in so jo vzeli želeni termin, drugače striktno velja vpis samo septembra (predvsem domžale, lj.....). to mi je povedala kolegica, ki je doma v domžalah, kako je res, ne vem.

< Sporočilo je popravil Me to you -- 9.6.2009 13:06:15 >

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.6.2009 13:06:28   
Tjašy
Ker so vrtci več kot 100% zasedeni močno dvomim,da bi jo vzeli pred novim šolskim letom(ŽAL jih ne zanima kako se prej znajdeš)user posted image .Mislim pa,da ne bo nič narobe,če se osebno pozanimaš kar v vrtcu kamor bo hodila.?user posted image

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.6.2009 13:08:02   
ksenija12
svetujem ti, da jih osebno pokličeš in jim poveš svoj predlog. Res je, da se med poletjem vrtci precej spraznijo, je manj otrok...mogoče bi se pa našel prostor...Kolikor vem se marsikje vse da dogovoriti.

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.6.2009 13:28:34   
J.L.
bom probala do njih, ker mi drugega ne preostane. 

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.6.2009 17:40:03   
tt79
Načeloma ti otroka med počitnicam ne bodo vzeli v vrtec iz enega samega razloga in to je, da se takrat v vrtcu koristijo dopusti. Tako kot v celem šolstvu imamo tudi vzg. lahko dopust le v času počitnic. Za tvojega otroka bi posledično v enem mesecu skrbelo veliko vzgojiteljic, on pa bi se uvajal. Pri otroku že privajanje na enega novega človeka (vzgojiteljico, pomočnico) predstavlja stres, predstavljaj si, da pride v nepoznano okolje, pa vsak teden vsaj trije novi obraziuser posted image  da ne govorim o množici novih in drugih otrok (pri nas se ponavadi 3-4 skupine združijo v eno, ker so tudi otroci takrat na počitnicah.

S septembrom bo prišel v svojo matično skupino in sem mnenja, da bo njegov prehod v vrtec dosti lažjiuser posted image

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.6.2009 21:56:00   
lukec
Naš je šel v vrtec v mesecu marcu, tko da ...

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.6.2009 22:04:39   
J.L.
IZVIRNO SPOROČILO: tt79

Načeloma ti otroka med počitnicam ne bodo vzeli v vrtec iz enega samega razloga in to je, da se takrat v vrtcu koristijo dopusti. Tako kot v celem šolstvu imamo tudi vzg. lahko dopust le v času počitnic. Za tvojega otroka bi posledično v enem mesecu skrbelo veliko vzgojiteljic, on pa bi se uvajal. Pri otroku že privajanje na enega novega človeka (vzgojiteljico, pomočnico) predstavlja stres, predstavljaj si, da pride v nepoznano okolje, pa vsak teden vsaj trije novi obraziuser posted image  da ne govorim o množici novih in drugih otrok (pri nas se ponavadi 3-4 skupine združijo v eno, ker so tudi otroci takrat na počitnicah.

S septembrom bo prišel v svojo matično skupino in sem mnenja, da bo njegov prehod v vrtec dosti lažjiuser posted image

je problem pri varstvu. nimamo nikogar, ki bi jo čuval, v vrtec pa je vpisana šele septembra.
po izteku porodniške, sem brez službe, vendar se mi obeta delovno mesto, ni ziher, sem paj 99% prepričana, da bom jo dobila, vendra nevem kaj čmo z bebico. user posted image privat varstva v mojem okolišu ni. user posted image razen če odklonim službo, kar pa mi tudi ni. user posted image res nevem kaj naj. moj se ne strinja z sprejemom službe, pred septemrom, kar ga razumem, saj res ni nikogar ki bi mi počuval malo.

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.6.2009 22:05:12   
nynna
Pri nas je opcija da se otrok začne uvajati s 1.7. Ne vem zakaj bi bil to problem. Vedeti je samo treba da ga ne bosta uvajali njegovi vzgojiteljici in da je možnost da se jih bo veliko zamenjalo zaradi poletnih dopustov. Najbolje da res pokličeš.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.6.2009 20:47:33   
slovenka
J.L., kaj pa če bi tvoj mož pustil službo in varoval bebico? To je tudi varianta... Če je že proti tvoji službi. Res mačistično. Jaz sem hodila v službo en dan v tednu od 3 mesecev po porodu in je mož imel tisti dan dopust, vsak teden. Se je tako dogovoril, ker delam v akademstvu in ni enostavno dobiti zamenjave, pa tudi meni je zelo ustrezala intelektualna zaposlitev, čeprav le 4 ure tedensko, ostali čas sem se pa veselo igrala z bebico.

Sicer pa se mi zdi zelo narobe, da se v vrtec sprejema samo septembra. Saj niso vsi otroci rojeni oktobra... To bi morali na ministrstvu urediti. Ali pa mamicam, ki morajo pred septembrom v službo, podaljšati porodniško. Kaj drugega...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.6.2009 21:42:59   
mala zirafa
Po mojem je ful odvisno od uprave vrtca.V našem vvz je bla mama na porodniški, dvojčka pa z 10 meseci v vrtec.Poleg tega če maš dvojčke se ti por. podaljša za  nekaj časa če se ne motim?Kaj takega.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.6.2009 22:27:03   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Sicer pa se mi zdi zelo narobe, da se v vrtec sprejema samo septembra. Saj niso vsi otroci rojeni oktobra... To bi morali na ministrstvu urediti. Ali pa mamicam, ki morajo pred septembrom v službo, podaljšati porodniško. Kaj drugega...

Kdo pa pravi, da se v vrtec sprejema samo septembra? Otroka se lahko sprejme v vrtec takrat ko je vpisan, seveda pod pogojem, da je mesto prazno. J.L. pa sprašuje, če bi jo vzeli v vrtec pred vpisom. To pa pomoje ne gre. Iz enega razloga, ker otrok ni vpisan. Če imajo v vrtcu prostor in jo vpišeš recimo z julijem, mislim, da ne bi bilo težav, če je prostor in če otrok star več kot 11 mesecev. Jaz sem mojo Malo miss vpisala januarja in je bila sprejeta, vendar sem si jaz potem premislila. Tako, da otroka lahko vpišeš kadar želiš, če pa je takrat sprejet pa je drugo vprašanje.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 13.6.2009 22:31:24 >

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.6.2009 22:30:11   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

Po mojem je ful odvisno od uprave vrtca.V našem vvz je bla mama na porodniški, dvojčka pa z 10 meseci v vrtec.Poleg tega če maš dvojčke se ti por. podaljša za  nekaj časa če se ne motim?Kaj takega.

Tega pa skoraj ne verjamem. Iz dveh razlogov, otrok ne more v vrtec pred dopolnjenimi 11 meseci, prav tako ne če je mama še na porodniški. Mislim haloooo? V primeru dvojčkov pa se ti porodniška podaljša za 3 mesece. Tako da, je skoraj ne verjetno, da bi bila z 10 m v vrtcu.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.6.2009 7:58:30   
mala zirafa
Mene je tudi zvilo, ko sem to izvedela.Kako lahko?mama pa doma, študirala oz. delala doktorat ob delu.Pa saj sta ta mala dva do zadnjega (16.30h) v vvz.Stanujeta pa sam čez cesto.Tega ne bom nikoli razumela!Res da ima mati še enga šolobveznega s težavami v šoli, a očitno vseh treh ne obvlada in potem je tako, kot je.2 leti nista niti 1 dan manjkala, celo poletje v vrtcu, brez dneva dopusta.Šele letos sta bla odsotna za 1 teden.Pa vedno bolna v vrtcu, tako da sta okužila še ostale pa osebje.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.6.2009 8:08:25   
valerija77

je problem pri varstvu. nimamo nikogar, ki bi jo čuval, v vrtec pa je vpisana šele septembra.
po izteku porodniške, sem brez službe, vendar se mi obeta delovno mesto, ni ziher, sem paj 99% prepričana, da bom jo dobila, vendra nevem kaj čmo z bebico. user posted image privat varstva v mojem okolišu ni. user posted image

Ne vem zakaj bi jo potem dala v vrtec pred vpisom če si brez službe? Kdaj bi pa lahk šla delat?A kr takoj? Pa še zmeraj se dobi kako privat varstvo če se le malo potrudiš in poiščeš, res pa je da imajo kar zasoljene cene.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.6.2009 21:00:43   
mala zirafa
Prej al slej jo bo dobila in se mi zdi prav da poskrbi za varstvo že zdaj.

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?