|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V vrtec....?
25.11.2010 13:23:23   
divans1
Pozdravljene. Konec aprila se mi izteče porodniški dopust, pa sem čisti laik na tem področju, se pa zanimam za vrtec, kako je kaj s tem, kdaj je treba najkasneje dati vlogo za vrtec, katero dokumentacijo potrebujem in ali se vloga odda kar v vrtec. Spadam v KK. Hvala vam za odgovore!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V vrtec....?
25.11.2010 13:29:45   
benika
Rok vpisa bo objavljen v medijih in na spletu. Potrebuješ pa vlogo, ki se najbrž dobi na spletu za določen vrtec. In ja, vloga se odda ali v vrtec ali na upravo vrtca (tudi piše v razpisu).

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.11.2010 13:32:15   
Klemy82
http://www.vrtec-krsko.si/o-vrtcu

Jst.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.11.2010 13:40:22   
kristinaj
če bi rada otročka dala v vrtec konec aprila boš morala računati na prosta mesta po vrtecih, ki jih pa lahko tudi ni in boš morala računati na domače varstvo oz. privat varstvo...

vpis v vrtec za šol. leto s 1.9. pa je  v naši občini enkrat spomladi, otročka vpišeš in čakaš na odgovor v kateri vrtec je vpisan

pejdi na stran vrteca, pokliči upravo vrteca in malo vprašaj.. .

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.11.2010 13:42:38   
vesna_b
jaz sem oddala - ko je bila tamala stara dobra 2 meseca - pa mi je rekla - saj jih je sam 13 pred vami za med letom. ker ti ne boš imela vpisa s 1.9., je po moje najboljše, da kar odneseš. al pa pokliči, pa vprašaj...

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.11.2010 9:52:33   
alesha
Tudi jaz sem svojo prijavo oddala, ko je bila tamala stara komaj 1 mesec. Čez čas sem dobila po pošti, da smo na 17 mestu. Seveda so mi že osebno povedali, da vrtca najbrž ne bomo dobili aprila (takrat grem v službo), ampak šele septembra. Jaz imam srečo, ker je tašča v penzijonu, tako da jo bo ona imela do septembra, potem pa upam, da dobimo vrtec.

Tako, da prijavo čim prej oddaj in računaj, da vrtec dobite šele septembra.... do takrat boš morala pa najti neko drugo možnost.

Pa veliko sreče!!

Najina lubica LUNA - 28.05.2007
...in še ena lubica PIKA STELA - 2.5.2010

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.11.2010 14:46:43   
Barbara_L
Jaz sem prijavo oddala, ko sem bila v 8.mesecu nosečnosti-ko je bil pač razpis za KK vrtce. Na to je pa treba misliti pravočasno. Dobila sem brez problema, vem pa da je med letom kar polno.

(odgovor članu alesha)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.11.2010 15:17:04   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L

Jaz sem prijavo oddala, ko sem bila v 8.mesecu nosečnosti-ko je bil pač razpis za KK vrtce. Na to je pa treba misliti pravočasno. Dobila sem brez problema, vem pa da je med letom kar polno.

Pa kako lahko oddaš vlogo za neobstoječe bitjeuser posted image Sej super da si dobila vrtec in HB da je takouser posted image

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.11.2010 15:22:46   
RAKICA2007
Baje lahko oddaš tudi za ''neobstoječe'' bitjeuser posted image ... nerojeno si mislila, ane user posted image
podatke potlej dopolniš...

še to; jaz sem za 1. oddala ko je bila stara 3 tedne, v drugo bom pa ko bom na porodniški... tako kot barbara_L

< Sporočilo je popravil RAKICA2007 -- 29.11.2010 15:23:10 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.11.2010 15:23:43   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L

si dobila potem s 1.9. ali že med letom?

Neposredna povezava do sporočila: 10
29.11.2010 15:57:20   
Barbara_L
Ja, veste kak "štos" je to bil-nisem vedela, ali se naj jokam ali smejim. Skratka, napisala sem podatke o meni in možu, vse o otroku pa pustila prazno in sem pač dopolnila ko se je rodil. Še dobro, da sem tako naredila, tudi moj gre v vrtec v aprilu in sem brez problema dobila mesto na željenem vrtcu v isti občini kot divans1.

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.11.2010 17:54:34   
divans1
Barbaral, super....user posted image Hm, jst sm pa danes odnesla vlogo v vrtec, pa so mi rekli, da bo decembra zasedala komisija, če bodo še kaj vzeli, mi bodo pa novico januarja sporočili. Zdj pa sam molim boga, če bo kej s tega, sam vem, da kaže bolj slabo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
29.11.2010 19:21:54   
Barbara_L
Držim pesti-mogoče se pa kakšno mesto sprosti in uletiš noter! Včasih pa se kej najde. V kateri vrtec pa si ga vpisala?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.11.2010 11:40:30   
divans1
Brežice. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
12.12.2010 19:24:31   
mamamajča
Si že oddala?
Ti predlagam, da za vsak slučaj še malo o privat varstvih pobrskaš, ker sredi leta, tj. aprila, si res odvisna dejansko samo od tega, če se kakšno mesto v vrtcu sprosti. To je pa treba imeti precej sreče.
Držim pesti!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.12.2010 19:33:07   
sazi
Očitno je po občinah drugače. Poznam nekaj primerov, ko so nosečnice želele oddati prijavo za nerojene otroke, pa ni šlo.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.12.2010 16:06:03   
martita
Hvala bogu da še znajo nekatere občine brati zakone. Si predstavljate to, da bi vsaka, ki bi zagledala 2 črtici, takoj letela po obrazec za vrtec? user posted image

Sorry, ma take reči me spravijo v smeh.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.12.2010 17:04:48   
Barbara_L
martita, brez zamere, ampak-kaj pa je narobe? jaz nimam ne možnosti varstva ne nič in hb, da so mi vlogo sprejeli, kakor da je otrok že rojen, sicer bi bila sedaj odvisna od tega, ali bo aprila kakšno mesto prosto ali ne.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.12.2010 10:25:20   
divans1
Da ne odpiram nove teme, me zanima, kako so se kaj vaši malčki navadili na vrtec oz. jasli, še posebej me zanima za tiste, ki so šli v vrtec z 11 meseci. Me pa zanima predvsem glede bolezni, ker eni so non stop bolni, pride celo tako daleč, da ga je potrebno izpisati iz vrtca. 

Neposredna povezava do sporočila: 19
16.12.2010 12:37:35   
MTFP
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Da ne odpiram nove teme, me zanima, kako so se kaj vaši malčki navadili na vrtec oz. jasli, še posebej me zanima za tiste, ki so šli v vrtec z 11 meseci. Me pa zanima predvsem glede bolezni, ker eni so non stop bolni, pride celo tako daleč, da ga je potrebno izpisati iz vrtca. 

Naš je šel v vrtec s 14 meseci. Navadil se je izredn hitro. Prvi teden (ko je bilo konec uvajanja) je malo pojokal, ampak ni bilo strašne sile, sedaj mi pa zjutraj že sam da "pa-pa" in gre kar sam notri. Bolan še ni bil, pohvalijo ga da je izredno priden... imamo pa težavo, ker je pa doma postal pravi mali trmasti vragec in jokec... v vrtcu baje tega ni...

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.12.2010 13:01:18   
divans1
Mtfp, jejjj, super!!!!! Uh, ko bi blo še pr nas tako hehehe.....)

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 21
16.12.2010 22:15:02   
frutka_
Vlogo lahko oddaš kadarkoli. Če je prosto mesto vlogo sprejmejo, sicer pa počakaš na vpis. Vpisi bodo naslednje leto zgodaj spomladi. Pozanimaj se o vrtcu, kam bi želela otroka vpisati. Običajno potekajo dnevi odprtih vrat. Potem pa pogumno naprej!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?