Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
V vrtcu niti enkrat previt!!! 9.11.2005 19:52:00
|
|
|
|
PIAF
|
Danes ko z malim prideva iz vrtca (jasli, star je 14 mesecev), ga previjem in mene je šokiralo. Imel je enako pleničko, kot sem mu jo jaz zjutraj gor dala!!!!! To pa zagotovo vem, ker vedno uporabljam in dajem zraven enake pleničke (babydream), danes zjutraj pa sem mu dala Babylove tako pisano, ker sem jih par dobila. In še vem, da mu je prevelika, ker je št. 5 in točno vem, kako sem mu jo gor dala. Jaz sem res total šokirana, prizadeta, kar na jok mi gre! Pa ritko rdečo. To pomeni, da previjajo le pokakane otroke, ali kako? Saj ne vem, kaj naj jutri rečem. Itak bodo imele kakšen izgovor, da so vzele pleničko od koga drugega?! Ali pa jim ni za previjat, ker ima gor že žabice in jim ni za slačit?! Jutri si bom pleničko označila nekje na strani s kulijem in bom tako delala en teden, da vidim, če to delajo konstantno ali je bila danes izjema - a kljub temu nedopustna!!!
|
|
|
|
RE: V vrtcu niti enkrat previt!!! 9.11.2005 19:55:37
|
|
|
|
ZARA
|
Ojej, nujno ukrepaj...pa kaj imate tam na Štajerskem zaene čudne varuške?? Se mi zdi, da je že zadnjič mehurčica jamrala, da je bil David večkrat pokakan... Kakorkoli, zanor, ker to je pa res grozno! lpk
|
|
RE: V vrtcu niti enkrat previt!!! 9.11.2005 20:02:17
|
|
|
|
mala maja
|
ojoj, meni se je tudi to zgodil samo sam enkrat. Sem pa opazila da varuška včasih zamenja pleničke in je našemu dala gor od enega drugega. dal smo mu jo linostar po ne vem koliko času gor v vrtcu je mel pamperske in dam je prišel v linostar pleničkah. No ko sem hotla ukrepat sem pa vidla da jih je mela ena druga in je pač sklepala da če ima na riti linostar pleničko jih ima tud v vrtcu in mu jo je očitno od enega drugega gor dala. Ja najbolje da jih res pocahnaš pa boš vidla. Če ne menja obvezno ukrepaj.
< Sporočilo je popravil mala maja -- 9.11.2005 20:03:27 >
|
|
|
|
RE: V vrtcu niti enkrat previt!!! 9.11.2005 20:04:18
|
|
|
|
metka
|
Jaz sigurno ne bi bila tiho; in če ne zaleže prvič potem drugič ZNORIM!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.11.2005 20:11:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: V vrtcu niti enkrat previt!!! 9.11.2005 20:15:05
|
|
|
|
tina100
|
kaj poves v katerem vrtcu v mariboru ga imas
|
|
|
|
RE: V vrtcu niti enkrat previt!!! 9.11.2005 20:16:24
|
|
|
|
tina100
|
se opravicujem to je vprasanje za PIAF
|
|
|
|
RE: V vrtcu niti enkrat previt!!! 9.11.2005 20:38:27
|
|
|
|
dejčka2
|
Kaj pa če je od koga drugega dala pleničko? Saj bi po tolikih urah mogla ta plenička spustit? Razen če zelo malo lula. Našo 5 mesečnico moram doma previjat na dve uri ker toliko lula, še ponoči,tako da si ne znam predstavljat kako polna je bila plenička. Koliko ur pa je bil v vrtcu?
|
|
|
|
RE: V vrtcu niti enkrat previt!!! 9.11.2005 20:40:20
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz bi to v vrtcu na lep način povedala in razložila, kako to veš. Četudi se bo izgovarjala, vedi, da se vsaj pri tvoji pupi to ne bo več zgodilo. Vsaj upajmo
|
|
RE: V vrtcu niti enkrat previt!!! 9.11.2005 21:01:03
|
|
|
|
KODA
|
Poskusi na lep način omenit ta dogodek,pa boš videla kakšna reakcija bo.Če ne bo pa nič zaleglo,pa pojdi do odgovorne osebe.Pa čim prej. Pri nas ni bilo nikoli problema s tem.
|
|
RE: V vrtcu niti enkrat previt!!! 9.11.2005 21:04:41
|
|
|
|
frutka_
|
Težko verjamem, da ga v celem dnevu niso previle. Morda je po pomoti vzg. vzela katero drugo pleničko. Sicer vprašaj jutri za ziher ampak ne razumem zakaj že nisi vprašala ko si prišla po otroka?! Saj pa te nobena ne bi pojedla. V katerem vrtcu imaš otroka? Si iz MB in tudi mi smo, mali hodi v "Rdeči vrtec" in je vse super.
|
|
|
|
RE: V vrtcu niti enkrat previt!!! 9.11.2005 21:05:07
|
|
|
|
lin
|
To se je pred kratkim zgodilo moji prijateljici. Naredila je cel halo kar je tudi prav saj so zato plačane da so tam da jih čuvajo jih previjajo itd,pol pa bogi otrok rdečo rito še cel teden. Pri njej je pa blo tako da ona uporablja Pamprers v vrtcu pa imajo plenice Huggies(jih ima vrtec tako da jih ni treba nosit)in ko je pršla domov je vidla da je tamala še zmeraj v isti plenici ki je bila že nabita(beri polna lulanja) Jaz bi popi............................................... Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
|
|
|
|
RE: V vrtcu niti enkrat previt!!! 9.11.2005 23:33:27
|
|
|
|
JASNA D
|
V našem vrtcu (Oton Župančič, Maribor) jih zelo redno in vestno previjajo. Glede tega pa res nisem imela nikoli pripomb. Tudi ritke ni imel v več kot enem letu, kar je v vrtcu rdeče. Če pa bi se zgodilo, da ga ne bi previjale, pa bi jih najprej dokaj kulturno opozorila na to, naslednjič pa ne bi bila več ponižna in prijazna. Zagotovo ne. Jasna
|
|
|
|
RE: V vrtcu niti enkrat previt!!! 10.11.2005 9:34:24
|
|
|
|
PIAF
|
Imam ga v vrtcu Kekec na Pobrežju, ki bi naj veljal za zelo dober vrtec. Frutka, kako bi naj že včeraj rekla, saj ga nisem tam odvijala v vrtcu?! Bil pa je v vrtcu 9 ur! In zagotovo vem, da ga niso previle. Povejte mi še, če katera ve, čigave so pleničke My love? Kje se kupijo? Danes sem si označila pleničko, ampak danes ga bodo tako previle, če doma zjutraj še ni kakal (včeraj je doma in tam potem ni). Verjetno bom zdaj en teden opazovala in si označevala pleničke, potem pa bom rekla. Čeprav je zdaj še sveže in sem jezna (in žalostna), da se kaj takega sploh lahko zgodi, pa bi lahko rekla, ko grem po otroka, ker zjutraj ni bilo njegove vzgojiteljice. Ja, ko sem jim lepo rekla, naj otroka malo dohranijo, ker se mi zdi, da nič ne je v vrtcu, saj je shujšal, pa od tistega časa naprej ga hranijo! Hvala za mnenja!
|
|
|
|
RE: V vrtcu niti enkrat previt!!! 10.11.2005 9:47:52
|
|
|
|
artista7
|
Tako ti bom rekla.. Ziher se lahko zamenja, da mu dajo recimo ene namesto drugih. Ampak če je pa v isti prišel domov.. so bile pa šlampaste, ne morem drugo reči. Mi smo jih, preden so šli domov, vedno previli in pogledali, če je rita suha. Ti pa lahko še edino to dodam (sicer razumem, da je s službami težko danes), da je tako majhen otrok zelo težko 9 ur v vrtcu, vsaj po mojih izkušnjah.. Veliko se jokajo in kličejo mamico / atija.. verjemi mi, čeprav ti tega nobena vzgoj. ne bo rekla, ker se bojijo, da bodo matere vzkipele na mestu..
|
|
|
|
RE: V vrtcu niti enkrat previt!!! 13.11.2005 17:32:07
|
|
|
|
Limona
|
Tudi moja je v "Rdečem vrtcu" v isti skupini kot Frutkin Filip in moram pohvalit, da vestno previjajo. Tudi Lin je imela na začetku rdečo rito in to samo zaradi tega, ko jo jaz previjem jo moram do suhega obrisat z bombažno pleničko. Vzgojiteljica pa me je sama prosila naj prinesem kremico, da bodo jo lahko še namazale sedaj pa ni nobenega problema. Bi pa tudi jaz povprašala, če bi kaj sumila, ko pridem po Lin še vedno malo poklepetam in povprašam kako je bilo in če je kaj narobe!
|
|
RE: V vrtcu niti enkrat previt!!! 13.11.2005 18:31:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi pri mojemu sinu se je to enkrat zgodilo, namreč da je prišel v isti plenici domov. Pa sem bila kar tiho. In nikoli več ni prišel v isti plenici. Molk je (bil) zlato v tem primeru, ne vem pa res ne, zakaj sem molčala. Mogoče so ga pač tisti dan "spregledale" in se jim pač nikoli več to ni zgodilo.
|
|
|
|
RE: V vrtcu niti enkrat previt!!! 1.12.2005 13:50:29
|
|
|
|
janjja
|
Ne vem kaj naj rečem, pri nas se kaj takega še ni zgodilo, saj vse previjejo vsaj dvakrat, in še vmes ko se keri pokaka. Tak da res ne vem. Žalostno.
|
|
|
|
RE: V vrtcu niti enkrat previt!!! 4.12.2005 15:32:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojej, te čisto zastopim, kašni so bili tvoji občutki. Sama sem podobno že doživela - pa ne s previjanjem. JAz bi vzgojiteljici naslednji dan rekla oz. jo prosila, da naj večkrat previjejo, ker ima občutljivo ritko.
|
|
|
|
RE: V vrtcu niti enkrat previt!!! 5.12.2005 13:55:54
|
|
|
|
Natas@
|
Jaz sem našega v petek že drugič dobila prelulanega in politega, pa ga niso poreoblekle. Danes sem jima povedala, da želim, da ga preoblačijo, če se polije in previjejo večkrat na dan (+krema - ker je ponavadi ne dajo), ker ima vneto rito. Bomo videli.
|
|
|
|
RE: V vrtcu niti enkrat previt!!! 10.12.2005 19:13:54
|
|
|
|
bobek05
|
PIAF, zdaj si me pa čisto sprestrašla... Aneja nameravam drugo leto vpisat v vrtec in prav v Kekca, ker mi je najbližji ... In zdaj ko to berem Mislim, jaz bi takšno tam zagnala, da bi grmelo Ne, znam odpuščat, znam popuščat, znam bit prijazna in še marsikaj ampak ko se gre za MOJEGA OTROKA pa znam človeku kožo odret Sposobna sem prav vse, pa ne it samo do ravnateljice.. Sem se že kar zdaj razkurla.. Že vidim kak bo to... Z MANO bolje, da se ne kregajo in bolje zanje, da si kaj takega ne privoščijo... Saj niso zastonj tam... Pa še nekaj... Kako je lahko to malomarnost??????? Naj mi prosim nekdo razloži, kako lahko POZABIJO previt otroka???? Saj jih nimajo 30 v skupini!!!!
|
|
|
|
RE: V vrtcu niti enkrat previt!!! 10.12.2005 19:16:27
|
|
|
|
bobek05
|
Frutka, Jasna kateri je "Rdeči vrtec"???
|
|
|
|
RE: V vrtcu niti enkrat previt!!! 10.12.2005 19:54:10
|
|
|
|
JASNA D
|
Pojma nimam. Naš je moder . Frutka ziher ve, pa druge "stare" mariborčanke tudi. Jaz sem tikaj samo začasno. No, naš vrtec je v redu. Vsaj meni. Jasna
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Numerologija imenamel79Pri izbiri imena za novega družinskega člana smo upoštevali tudi numerološko analizo imena in priimka v kombinaciji z rojstnim datumom.Da (
17%)
Ne (
83%)
Število vseh glasov: 400Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!