|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V upanju?
4.5.2010 8:48:25   
Anonimen
Z možem se že dobre dve leti trudiva imeti otročička. Menstruacijo imam ponavadi na 24 ali 25 dan. Menstruacijo sem imela 09.04. in včeraj je bilo 24 dni ko bi tako rekoč morala priti. Mogoče sem preveč neučakana ali pa imam spet upanje in me bo zdaj zdaj presenetila.

Zanima me kakšni so bili vaši občutki, kakšno nevsakdanje počutje in ali ste imele kakšen izcedek predno ste naredile test in vam je pokazal plusek?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V upanju?
4.5.2010 10:20:05   
talika81
draga anonimna, glede tega pa je vsaka ženska drugačna. ene imajo znake, druge sploh nobenega in šele izostanek user posted image pomani, da so user posted image .

tako da ti priporočam, v kolikor ti menstra zamuja, da enostavno narediš test - le tako boš TI vedela, ali si ali nisi user posted image . močno, močno držim pesti, da bi vama čimprej uspelo. user posted image user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.5.2010 14:19:21   
Anonimen
joj ne vem ti user posted image

pri meni je bilo tak čudno, na začetku sem gledala vsak mesec ali bo prišla ali neuser posted image user posted image , nato pa smo v službi imeli eno sodelavko manj in sem mogla po cele dneve delati, pa še nisem opazila da je nimamuser posted image user posted image mojuser posted image user posted image user posted image me je vprašal a si dobila ali ne jaz kot jaz pa grem na kolendarček pogledat če sem si označila in ni je bilouser posted image , gre takoj kupiti test user posted image se polulam in mu dam in godrnjam škoda denarja saj nič niuser posted image in glej semuser posted image .

želim ti veliko srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.5.2010 15:27:35   
talika81
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

super, zdaj pa uživaj nadaljnjih 8 mesecev in srečno do konca. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.5.2010 17:30:52   
športnica
čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.5.2010 7:43:22   
Anonimen
Hvala vsem, naj sporočim da še čakam in je ni in ni.Danes je 26 dan.

Vem da je vsaka ženska drugačna ampak upam da je tokrat uspelo, bomo videli če je še nebo bom test naredila v soboto to bo 29 dan.

Hvala vsem še enkrat in upam da vam kaj lepega sporočim, vsem ki pa že doživljate ta čudovit del vašega življenja pa vam želim lepo, zdravo in čudovito user posted image .

(odgovor članu športnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.