|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V troje
5.8.2007 10:01:43   
Anonimen
Ker je modernega sexa vedno več,me zanima,če ste že sexali v troje?Zakaj ste se odločili za tako varianto?Je bil v igri udeležen tudi vaš partner ali sta bili neki drugi osebi?Ste se že prej poznali s tema osebama?Če je bil zraven partner kako vam je bilo ob pogledu na njega,ko se ljubi z drugo-drugim?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V troje
5.8.2007 10:08:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
- Ker je modernega sexa vedno več... Kaj je to "moderen sex"?
- Zanima me,če ste že sexali v troje? Ne ŠE.
- Zakaj ste se odločili za tako varianto? Ko se bom, se bom iz firbca.
- Je bil v igri udeležen tudi vaš partner ali sta bili neki drugi osebi? Ko bo, bo zraven.
- Ste se že prej poznali s tema osebama? /
- Če je bil zraven partner kako vam je bilo ob pogledu na njega,ko se ljubi z drugo-drugim? Ask me then.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.8.2007 10:20:40   
Anonimen
Bila sem v trojčku z zakonskim parom.Bila je lepa izkušnja.user posted image
Stara sem bila 20. let.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.8.2007 10:42:04   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ker je modernega sexa vedno več,me zanima,če ste že sexali v troje?Da, v najstniških letih.Zakaj ste se odločili za tako varianto?Radovednost, raziskovanje.Je bil v igri udeležen tudi vaš partner ali sta bili neki drugi osebi?Obe varianti. Ste se že prej poznali s tema osebama? Da.Če je bil zraven partner kako vam je bilo ob pogledu na njega,ko se ljubi z drugo-drugim? Rajcig.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.8.2007 12:25:10   
Taula
Verjamem da je zadeva ful mikavna in rajcih, ampak zame bi prišla v poštev le če sem samska. Kar pa nisem. Torej sem že zamudila ta vlak.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.8.2007 12:32:01   
kajalin*
Neki pidobnega,ko sm bla še samska in brez otročka.Ka pa vem,je kr prišlo do tega,nikol pa nism fantazirala,da bi...Blo je dobr,tak ko pa je lahk vsak seks,če si ga nardišuser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.8.2007 21:27:13   
MARTINŠČICA
Še nisem probala. Je pa to moja seksualna fantazija. Jaz z dvema neznanima tipoma.

200% MAMI

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.8.2007 21:58:45   
Anonimen
Moj je baje nekoč z dvema ženskama in je bilo super je rekel.
Jaz nisem niti me ne vleče sem pa ga vprašala,če bi zdaj tudi v troje ali ga mika?
iN VESTE KAJ JE REKEL:DA JA.user posted image user posted image user posted image Ampak z dvema ženskama.Potem pa sem rekla kaj pa ,če bi raje bil še en moški potem pa je rekel,da ne.A da bi jaz gledala kako on poriva drugo zraven mene??user posted image user posted image user posted image To pa ne.
Potem pa sem rekla,kaj pa  če bi bil še ne par in on kar jA.user posted image user posted image user posted image user posted image

sEM REKLA POTEM PA NAJ RAJE TAKO OSTANE KOT JE ,DA SVA SAMA PA FERTIK.

Ali sem res jaz tako smotana ali on????Ker meni kaj takega na pamet ne pade on pa kar bi.user posted image

(odgovor članu MARTINŠČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.8.2007 13:38:00   
Anonimen
Jaz pa nebi in samo iz enega razloga - nočem nikoli videti (ali slišati ali sanjati ali karkoli...) da se moj ukvarja s kom drugim kot le z mano. Ne vem, meni je to nočna mora.
Da pa bi jaz z dvema dedcema...ni šans. Zadovoljiti dva in delati stvari dvema...? Ne, sem raje, da se več ukvarjajo z mano (v postelji), kot jaz z drugimi...
Tako da, po premisleku - ni ugodnejše variante kot seks z možem, ki točno ve, kako in kaj...in ne menjam ga za noben dnar!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.8.2007 13:48:54   
kalbo
A da bi jaz gledala kako on poriva drugo zraven mene??

Pomoje bi on vidu, kako una tebe obdelujeuser posted image . Sanjski prizor...ženska glava med ženskimi nogamiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.8.2007 14:26:45   
pero72
V troje, v parih , vse je dovoljeno če so vsi prisotni za stvar. Od začetka je bolj čuden filing sčasoma je pa luštn k user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.8.2007 21:19:22   
Anonimen
Mater ste se razkomotl tle na Spolnosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...in sploh ste na komot k razlagate o tem user posted image user posted image
.....v troje...amm user posted image  user posted image

(odgovor članu pero72)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
6.8.2007 23:18:53   
pravljica
zdaj bi rekla, da ne bi user posted image

ampak v trenutkih, ko je najbolj vroče, bi verjetno pristala na vse user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.8.2007 7:52:08   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: pravljica

zdaj bi rekla, da ne bi user posted image

ampak v trenutkih, ko je najbolj vroče, bi verjetno pristala na vse user posted image

user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.8.2007 14:17:37   
pero72
Kaj se pa ti Tanikaa sam smejiš. Kaj pa ti , si, bi , še boš, kdaj, s kolkimi bi rada?????

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.8.2007 14:50:29   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: pero72

Kaj se pa ti Tanikaa sam smejiš. Kaj pa ti , si, bi , še boš, kdaj, s kolkimi bi rada?????

Hja, smešno mi je pač. user posted image  Jaz? Nisem, bi pa ne bi, če kdaj bom pa ne vem, niti s kolikimi trenutno nimam predstave. Z mene ne moreš dobiti nekega točnega odgovora, ker se držim načela: Nikoli ne reci nikoli. Trenutno nimam takih potreb, želj nikoli pa ne veš, kaj ti prinese jutrišnji dan.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu pero72)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.8.2007 12:44:34   
tadejat
Ja sem že poskusila, vendar ni bilo bistvene razlike.Še vedno sva bila dva jaz in moj ljubeči možek, tretji pa je bil v trebuhu.user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.8.2007 15:02:49   
piščanc
a-a ne bi poskusila, ne z 2x moškim, ne z 2 x žensko. saj nisem sex mashine - imam čustva.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu tadejat)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.8.2007 15:04:55   
Anonimen
Ja sem že poskusila, vendar ni bilo bistvene razlike.Še vedno sva bila dva jaz in moj ljubeči možek, tretji pa je bil v trebuhu.

user posted image  Verjetno si bila edina.

(odgovor članu tadejat)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
8.8.2007 15:11:37   
Anonimen
jaz bi poskusila... sicer še nisem, bi pa...
sva tudi z mojim že o tem govorila...
je pa res, da ne bi gledala kako bi moj drugouser posted image  bi me preveč zvil!
on tudi ne bi tega gledal pravi...
on želi gledat kako sem jaz z drugo... hm... jaz ba bi tudi to probala, itak user posted image   sej smo mladi in nori!user posted image  tako da pride v poštev kakšen par, ki ima iste želje

kdaj pa bova, je pa vprašanje!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
8.8.2007 23:15:13   
malecka
tud jaz imam čustva. da bi gledala kako moj obdeluje drugo..........no coment. bi se naša zgodbica končala, če samo sanjam sem potem do poldana kot bi me nekdo premlatil.

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.8.2007 11:19:07   
ery
Se podpišem pod Malecko...enako jaz..tud pomisliti ne smem...

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
9.8.2007 12:09:59   
Andža
Predno sem se poročila, oz.predno sem spoznala mojega sedanjega moža, sem 2X prakticirala v troje, pa je noro doživetje. Sicer še mojemu nisem nikoli predlagala kaj takšnega, pa verjetno tudi nebi bil za, ali pa?

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.8.2007 22:18:01   
Nasy
ne predstavljam si, da bi jaz stala zraven, moj dragi pa še eno drugo zraven mene..zaenkrat ne

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Andža)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.8.2007 22:22:49   
Anonimen
Pred leti, ko sem bila samska, sem izkusila seks v troje. Prišlo je do tega čisto spontano, s kolegico in njenim tipom. Ni mi bilo všeč, ker on ni imel orodja po moji meri tako, da sem se po tem, ko sta onadva zadremala, sama zrajcala do konca. Nimam več takih želja, pa tudi ne vem, če bi moj bil za kaj takega. Zaenkrat sva dovolj drug drugemu in to mi popolnoma odgovarja.user posted image

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?