Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval Barbs, mislim, da res ne bi bilo potrebno takšnih neumestnih pripomb tudi, če smo v 21. st. Če bi anonimna zagotovo vedela, ne bi spraševala. Lorena, ti pa upam, da si tudi barbs dala vedet, da je to mogoče. A se čutiš poklicana, da mi še ti poveš, kar je že nekdo napisal? Saj sem prebrala od moderatorke. Ok ? Hvala. Razumem prebrano in sem takoj odnehala - si opazila? Nikoli te nisem nič vprašala, o ničemer s tabo govorila in mi ni jasno, kako to, da si se odločila, da me boš razsvetlila. Kje pa je tu strpnost? Oprosti, tudi to je nestrpen odnos. Čudno, da tebe niso pobrisali. Ne maram, da mi kdo na tak način pere možgane. Ker sem odrasla oseba in pri skoraj 37-tih bom menda vedela, kaj in kako je z mano in kakšna sem, ker se bolje poznam, kot me ti, ki me sploh ne. Tudi tvoj staž na RR ti ne daje pravice, da deliš neke kvazi licemerske nasvete. In ne želim, da me več ogovarjaš. Napisala sem na javno, ker nimam kaj skrivat in ker si me tudi ti na javno izpostavila. Da ne bom off topic : ja, naj si anonimna kupi nosečnostni test, pa bo. In če je noseča, ji želim vse dobro. Kakor tudi, če ni.