|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V trebuščku se nekaj dogaja
27.1.2006 8:54:08   
Anonimen

Zadnje čase v mojem trebuščku nekaj trzauser posted image ne vem če bi to lahko bil novi član družiniceuser posted image z možem glih nisva načrtno delala na otročku je pa možno da se je zgodila nesreča-me zanima tiste,ki imate več otročkov ali se vam tud to dogaja,vsake toliko časa občutite kakšno trzanje mišic-ali bi lahko šlo za to?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V trebuščku se nekaj dogaja
27.1.2006 9:30:57   
Wahoo RR

Anonimna...premikanje otročka se začuti nekej okrog 20 tedna - to je polovica nosečnosti in mislim da ni mogoče, da bi čutila otročka + tega pa ne vedela, da si noseča.

Seveda pa so razna trzanja mišic itd ...čisto normalna....

Barbs...zajebancija ali ne...taki posti niso primerni.

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2006 9:39:53   
Barbs
Wahoo,

spraševala sem se, če je možno, da mora  v 21. stoletju,  kdorkoli na tak način poizvedovati, če je noseč ali ne... In kako naj mi vemo, če je. Mogoče pa samo kakat ne more že tri dni. Ali pa...rararararara....Samo to sem hotela povedati.
Se opravičujem, bom pa svetovala  "anonimni" : lahko greš v lekarno in kupiš nosečnostni test oz. se napoti k tvojemu ginekologu. In ker sem prijazna, lahko tudi razložim, kdo je ginekolog in kaj je lekarna...  pa ne bom, ker bo spet vzeto kot zafrkavanje.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2006 9:56:18   
Anonimen
Ja, meni tudi trza, pa nisem noseča.

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2006 10:18:51   
Anonimen
Kako si lahko tako prepricana, Spvisni? Kaj pa ce imas rano na zelodcu, pa si tako zanosila? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.1.2006 11:16:28   
Wahoo RR

Sploh ni važno kaj se tebi zdi primerno za 21 stoletje. Gre za to, da je oseba nekaj vprašala in če se ti zdi vprašanje neumno za 21. stoletje, ga preskoči.
Tiste,ki bodo želele - bodo pa že odgovorile.

Toliko je bilo že napisanega o strpnosti na forumu, da škoda zgubljat besed.

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.1.2006 11:20:17   
Barbs
Jaz sem ful strpna oseba.user posted image

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.1.2006 12:04:04   
dory
Hm tud meni v trebuhu na vsake toliko kaksna misica trzne pa nisem nosecauser posted image ...draga anonimna,ce bi ze slo pri tebi za nosecnosti, bi pomoje tja do 15t ze vedela aneuser posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.1.2006 12:14:47   
Lorena
Jaz ti svetujem da si kupiš test!

(Moja kolegica je bila noseča skoraj 5 mesecev, s tem da ni vedela in ji je postalo sumljivi ravno zaradi teh trzljajev v trebuhu). Vsak mesec, približno isti datum je krvavela...
toliko malo v razmislek...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
27.1.2006 13:02:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lorena)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
27.1.2006 13:47:23   
lelaval
Barbs, mislim, da res ne bi bilo potrebno takšnih neumestnih pripomb tudi, če smo v 21. st.  Če bi anonimna zagotovo vedela, ne bi spraševala.
Lorena, ti pa upam, da si tudi barbs dala vedet, da je to mogoče.

Tudi midva sva 2. otroka načrtovala, pa do gibov nisem takorekoč nisem mislila, da sem noseča. Midva sva se, ko je bila 1. hčera stara 6 mesecev, odločila, da bova hitro imela še enega. (iz najinih besed v moj trebuh user posted image ). Menstruacije do takrat še nisem imela, zaradi dojenja pa sem dobila zaščito C-film. Na poporodnem pregledu mi je G dejal, da bo ta zaščita dovolj, dokler dojim, kasneje pa ne. (ampak očitno je bilo mišljeno - dokler samo dojim. ker, ko sem 2. zanosila, sem jo dojila le še zvečer). Trebuh sem imela še od prve nosečnosti, zato mi to ni bilo nič sumljivo. Sicer sem občaso imela občutek, da sem noseča, a imela sem probleme doma - s taščo, pa tamala v bolnico zaradi rota virusa,.... To so bili dnevi, ko sem svoje sume o nosečnosti porinila na stranski tir in o tem nisem razmišlala, dokler nisem občutila gibov. Prej sem se prepričevala, da kljub zaščiti ne morem zanosit. A sem. In sva bila oba vesela. Se pač prve 4 mesece nosečnosti nisem obnašala kot user posted image user posted image . Ko je hčera praznovala 1. rojstni dan, sem bila pač že 5 mesecev noseča.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.1.2006 9:31:30   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Barbs, mislim, da res ne bi bilo potrebno takšnih neumestnih pripomb tudi, če smo v 21. st.  Če bi anonimna zagotovo vedela, ne bi spraševala.
Lorena, ti pa upam, da si tudi barbs dala vedet, da je to mogoče.

A se čutiš poklicana, da mi še ti poveš, kar je že nekdo napisal? Saj sem prebrala od moderatorke. Ok ? Hvala. Razumem prebrano in sem takoj odnehala - si opazila?  Nikoli te nisem nič vprašala, o ničemer s tabo govorila in mi ni jasno, kako to, da si se odločila, da me boš razsvetlila. Kje pa je tu strpnost? Oprosti, tudi to je nestrpen odnos. Čudno, da tebe niso pobrisali. Ne maram, da mi kdo na tak način pere možgane. Ker sem odrasla oseba in pri skoraj 37-tih bom menda vedela, kaj in kako je z mano in kakšna sem, ker se bolje poznam, kot me ti, ki me sploh ne. Tudi tvoj staž na RR ti ne daje pravice, da deliš neke kvazi licemerske nasvete. In ne želim, da me več ogovarjaš. Napisala sem na javno, ker nimam kaj skrivat in ker si me tudi ti na javno izpostavila.

Da ne bom off topic : ja, naj si anonimna kupi nosečnostni test, pa bo. In če je noseča, ji želim vse dobro. Kakor tudi, če ni.

user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.1.2006 9:39:03   
natalia
vprašanje je res malo nenavadno. ..?!user posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.1.2006 12:11:21   
Wahoo RR

Še enkrat.
Ko kliknete odgovor, naj bo to odgovor na vprašanje, nasvet. Drugače temo preskočite.

Barbs je bila opozorjena iz moje strani in je odnehala. Ni potrebe, da sedaj še druge to omenjate, ker gre tema spet v napačno smer.

Hvala

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.1.2006 15:25:48   
natalia
zakaj pa ne bi smela komentirat, če mi paše? pa če stokrat napišem eno in isto.

mene ne rabiš opozarjat, ker sem dovolj stara, da vem kaj lahko komentiram in kaj se mi zdi, debilno, da sprašujejo po forumu, za moje pojme.

tak, da meni ne rabiš govorit, kaj lahko odgovarjam in kaj ne... kljub temu, da si moderator.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.1.2006 17:58:55   
Wahoo RR
Mislim da sem dovolj jasno napisala, kaj si mislim.
Na forumih, ki jih imam jaz čez , bom skrbela za red in primernost tem. In ja! Zato ker sem moderator in to lahko naredim.

Še naprej bodo odgovori, ki niso primerni - brisani.

Če pa še kej ni jasno, se pa obrni name preko ZS ali še boljše - direktno na administratorje foruma.

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.1.2006 20:19:21   
Naja30
Tudi jaz poznam žensko, ali bolje rečeno mlado dekle pri 17 letih, ki 5 mesecev ni vedela, da je noseča. Namreč imela je user posted image  vsak mesec, svojega telesa pa verjetno še ni dodobra spoznala. user posted image  Tako da je vstopila že v 6.mesec, ko je bila na prvem pregledu in so ji sporočili veselo novico.
Tako da Anonimna, ti priporočam, da kupiš test in bo.

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?