|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V svojo sobo pri 6. measecih
17.8.2006 14:32:14   
trdozimc
Ali je katera dala svojega malčka v svojo sobo okrog 6. ali 7. meseca in kako se je obneslo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V svojo sobo pri 6. measecih
17.8.2006 14:44:54   
nana 27
Jaz sem ga dala. Njegova soba je zraven najine, tako da ga slišiva, če se kaj oglaša.Če bi ga dala sedaj pri skoraj desetih mesecih, bi se verjetno težje privadil na spremembo, ker se vedno bolj zaveda, kje je.V sobico sem v vtičnico dala nočno lučko, če ponoči odpre oči user posted image  da se ne prestraši. Na okrasno obrobo pa vsak večer namestim mehko ninico iz Pikapolonice, ki ima na eni strani grizalo in na drugi nastavek za dudo. Zjutraj ali ponoči, ko se zbudi v rokicah stiska ninico in jo grize user posted image  Ko sem ga dala v drugo sobo, sem ugotovila, da sva ga prej vedno začela tolažiti takoj , ko se je oglasil. Ko naju je videl, pa se je začel jokati in ga je bilo težko potolažiti. Tisti teden privajanja na novo sobico sem ob joku tiho prišla do njega (sem se kar priplazila mimo postelje za njegovo glavo), da me ni videl in mu v usta dala dudo. Ko je zajokal in če zajoka, vedno malo utihne in preverja, ali bo slišal kakšen zvok (npr. mamico, ki šepeta ali hiti iz postelje) in če ga ne, sam zaspi nazaj (še kakšne pol minutke pojokca, ampak to ni histeričen jok) - v nasprotnem primeru pa sirena do konca. Odkar je v svoji sobici, spi celo noč - za enkratno zbujanje, ko rastejo zobki, pa dobi vodo in takoj zaspi nazaj. 

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.8.2006 14:53:12   
eva1
jaz sem ga dala pri 8 mesecih, ker se je neprestano zbujal v najini in se hotel dojiti, pa sem počasi imela dost zbujanja ponoči-odkar spi v svoji sobi, spi po celo noč(prvo noč se je zbudil le še 1x, prej v spalnici po 5x na noč), tako da poskusi, meni se to udi ok-drugega bom tudi dala v svojo sobico pri cca. pol leta(upamuser posted image )!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.8.2006 15:35:02   
monja79
Mi smo našega prestavili v svojo sobico pri slabih šestih mesecih, ker se je začel premetavati po zibelki in ni imel dovolj prostora za akrobacije med spanjem, nova posteljica pa v spalnico ni šla user posted image  . Je kar prav, da je bilo tako. Me je najprej ful skrbelo, da ga ponoči ne bi slišala ali pa da bi bilo kaj narobe, ampak sem se po prvi brezveze predežurani noči hitro skulirala user posted image . Mali lepo spančka in s tem ni nobenih problemovuser posted image . Že prej sem ga večkrat podnevi dala tja v posteljico, da se je je navadil, ponoči mu dam pa tudi eno igračko zraven, da bi se lahko pocatal, če bi želel (čeprav ga zaenkrat sploh ne zanima). Prej sem bila za vsak njegov vzdihljaj na nogah, čeprav sploh ne bi bilo treba. Sedaj vsi lepo mirno spimo; če je pa sila, pa tako očitno pokliče, da ga zagotovo slišim.

Kar pogumno poskusi.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.8.2006 15:39:47   
Anonimen
jaz sem ga dala okrog 6-7 meseca. Nobenih problemov, pa tudi nobene lučke mu nisem prižigala. 1 in 2 noč se je sicer zbudil tako pogosto kot v spalnici, nato pa vse redkeje. JAz sem ga še dojila pa sem šetala dojit. Imam pa tudi gugalnik v njegovi sobici, tako, da ni bilo problema.

Zdaj je 9 mesecev star pa se še 2-3 x zbudi. 2 x še je, 1x za dudko. Ampak sem se  že navadila. JE pa dosti boljše meni, ko ga v spalnici ni, pa ne rabiva z možem šepetati, pa prej se niti obrniti nisva upala, da ne bom o tem koliko lažje je user posted image  in koliko boljše se naspiva.

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.8.2006 15:45:48   
trdozimc
Ja saj mene tudi to skrbi, ker se že zdaj zbudi (začel se je zbujati zadnje tedne), če sva malo glasnejša, kaj šele bo, ker se vedno bolj zaveda, pa še to se mi zdi, da bo kasneje zanj selitev še bolj stresna.
Po drugi strani, pa mi ni vseeno, da ne bo tako blizu in ga ne bom mogla vsakič preverit, če je vse v redu, pa še, da ga ne bi slišala.
Eh, najbrž bomo kar poskusili. Hvala punce.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.8.2006 16:26:00   
Anonimen
A misliš, da se jaz nisem bala? Sem kar vrata pustila odprta, da sem lahko slišala vsak njegov stok. POtem pa si 1x rečeš dovolj. Zdaj pa so zaprta in ko se parkrat zajoče grem komaj k njemu. Včasih se samo 2-3 x zajoka pa nazaj zaspi oz. najverjetneje, da kar sanja.

(odgovor članu trdozimc)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.8.2006 18:22:48   
maksa
pri nas imamo posteljico ze v njeni sobici, kosek pa pri nama v spalnici.In cez dan ze spi v svoji sobi, cez kaksna dva meseca gre pa tudi ponoci ze tja. Stara je 14 dni. in lepo funkcionira. ne zdi semi potrebno cakati 6 mesecev.
moja prijateljica jo ima pa ze od vsega zacetka v svoji sobi. in je vse ok.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.8.2006 21:13:27   
živa
Pri nas je od rojstva v svoji sobi in se najbolje obnese. Kadar spi s kom v isti sobi ali, bognedaj, v isti postelji (npr. na morju), je katastrofa. Zbuja se neštetokrat na noč.

Lp,

živa

(odgovor članu maksa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.8.2006 21:21:31   
sasa30
Naša od 4. meseca spi v otroški sobi. Imamo pa pograd, na vrhu je Matic, spodaj pa smo vzeli poden ven in v okvir postavili gajtrc. Niti porajtala ni, da smo jo prestavili user posted image user posted image user posted image . Sem pa sprva puščala vrata odprta par centimetrov, da bi jo bolje slišala.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.8.2006 21:26:36   
Anonimen
Pri 7 mesecih sva ga dala v svojo sobo. Sicer je soba tik ob najini, niti vrat ni vmes.
Od kar ne spi tik ob meni, spi bolje. Vsi spimo bolje, v bistvu user posted image

(odgovor članu sasa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
18.8.2006 14:02:29   
trdozimc
No, preseljeni!user posted image

Sicer sem imela vrata odprta in hodila gledat, a je bolje tako za najino user posted image , pa tudi malemu zgleda ni bilo hudega.
Urska, najbrž bom tudi jaz kmalu vrata zaprla.
Lep dan vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.8.2006 14:16:12   
Darči76
Mi smo ga dali pri 3,5 mesecih in ni bilo nobeneg problema. Na začetku je imel mogoče problem zaspat sam, pa smo ga pustili, da je zaspal pri nama in ga potem odnesli v njegovo sobico. Čez dan pa sem ga polagala spat kar v njegovo sobico, da se je navadil. Pa tudi igrat sem ga pustila se v njegovi posteljici.

Sicer pa je njegova soba zraven najine spalnice, tako da ni bilo nobenega problema in ga slišiva, če se samo obrne ali potiho zastoka.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?