Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V spodnjem perilu pred otroci 8.7.2009 22:12:58
|
|
|
|
Anonimen
|
mene vidita tudi golo.
|
|
|
|
RE: V spodnjem perilu pred otroci 8.7.2009 22:16:28
|
|
|
|
sahary
|
v naši družini ni ključev v kopalnici in se vsi prosto sprehajamo goli pravzaprav je smešno da otroci sploh ne opazijo ali sva gola ali oblečena ker jim je čisto normalno pa tudi oni so čisto sproščeni nageci, bognedaj pa da kdo pride ali pozvoni, no tamali pravi da še telefonirat ne smem da ga bo čez gsm kdo videl :))
|
|
|
|
RE: V spodnjem perilu pred otroci 8.7.2009 22:16:31
|
|
|
|
Katjusa
|
mi smo še majhni in še tekamo tud goli naokoli drgač pa ja men ni to nič čudnega, ker sta moja starša tud hodla v spodnjem perilu spat oz. mami v spalni srajci.... sploh pa kadar gre za mala stanovanja ne moreš bit vedno zadekan do vratu tak, da otroci lahko starše vidijo tud v spodnjem perilu ne bo nobenih travm
|
|
|
|
RE: V spodnjem perilu pred otroci 8.7.2009 22:20:42
|
|
|
|
CatJa
|
Ja pa normalno, zakaj pa ne?
|
|
RE: V spodnjem perilu pred otroci 8.7.2009 22:22:15
|
|
|
|
melanija
|
Mene in moža tudi vidijo gola. Zakaj pa ne, tako že od začetka vejo da smo po spolu različni in jim ni nerodno.
|
|
|
|
RE: V spodnjem perilu pred otroci 8.7.2009 22:33:47
|
|
|
|
Olivija
|
mi sicer trenutno nimamo banje, ko jo bomo pa imeli, se bomo pa ziher tudi skupaj kopali. Moja starša se nista nikoli skrivala in midva tudi nimava teh - meni osebno - čudnih navad. No, tudi, če sva v spodnjem perilu, se ne skrivava.
< Sporočilo je popravil Olivija -- 8.7.2009 22:35:05 >
|
|
|
|
RE: V spodnjem perilu pred otroci 8.7.2009 22:40:18
|
|
|
|
maca m
|
Najin mulček je itak še premali, da bi vedel zakaj se gre. Se pa ne misliva skrivat niti zdaj, ko je majhen niti kasneje, ko bo že malo večji. Ker je brezveze. Ker, kar je skrito jih še bolj zanima. Tako kot odrasli.....dece zanima kaj ima ženska v modrcu in kako ima tamalo pobrito.....ženske zanima kolk velikega ima dec v hlačah. In dokler ne vidijo....se na vse pretege trudijo, da bi to odkrili.
|
|
RE: V spodnjem perilu pred otroci 9.7.2009 7:37:37
|
|
|
|
misa4
|
Meni je to normalno, se ne skrivamo.
|
|
|
|
RE: V spodnjem perilu pred otroci 9.7.2009 7:46:26
|
|
|
|
metuljčica1
|
Mi se tudi ne skrivamo, že moji starši se niso skrivali pred mano in tudi jaz se ne pred svojima deklicama.
|
|
|
|
RE: V spodnjem perilu pred otroci 9.7.2009 7:53:19
|
|
|
|
resnično srečna
|
enako...he he...vrat od kopalnice se pri nas ne da zapreti...no ja...da če se potrudimo...pa se ne...in nam je normalno sploh pa v tej vročini, da po bajti mož leta v boksarcah, jaz v tangicah...mali se pa itaq odpuli, ko ji menjamo plenico in če le more uide nagica malo na špancir čez stanovanje.... se mi pa zdi nekaj groznega, da se mora človek skrivati...sem imela sošolko, ki je imela tak režim doma...in reva ni vedela niti kaj je menstruacija...pa da ne bi mislili...jo je ta zaprtost staršev motila...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: V spodnjem perilu pred otroci 9.7.2009 7:55:38
|
|
|
|
end1
|
po stanovanju ne hodimo goli, za pod tuš se slečemo v kopalnici, vsi, razen dojenčka. Tako mi je najlažje, ker itak dam perilo potem prat. Ko se z možem tuširava (vsak posebej ) so vrata kopalnice odprta, da vem kaj mala počneta, starejša pride pogledat, pa jo kaj zanima in na vprašanje sveda dobi odgovor. Ključ pa imamo le od vhodnih vrat, ostali ključi so shranjeni za njuna najstniška leta, v kolikor bosta želela svojo intimo.
|
|
|
|
RE: V spodnjem perilu pred otroci 9.7.2009 9:18:39
|
|
|
|
smigli
|
Nimam težav z goloto. Ne bom nikoli pozabila, kako mi je mama na kakršnakoli vprašanja ( kot otroku ) okrog golote in spolnosti odgovorila z ne vem ali za to si še premajhna!!! Jaz mojemu sinu vedno odgovorim na vsako vprašanje kot npr.: " Mama ti maš joše!" To so moje joše....
|
|
|
|
RE: V spodnjem perilu pred otroci 9.7.2009 10:03:33
|
|
|
|
honey
|
Mi se ponavadi po hiši ne sprehajamo goli - mislim, po celi hiši - ampak recimo ne vem, če grem iz kopalnice, preden grem pod tuš ali pa po tušu v spalnico, se sigurno ne oblečem zato, da me mali ne bi videl. Ker se tudi tuširamo skupaj - no, ne vsi trije, ker imam premajhen tuš, ampak včasih se midva z malim, včasih se onadva z možem, smo se pa enkrat tudi že vsi trije spravili v banjo. To je bila fešta - za malega, mislim Tako da ne vem, zakaj bi bilo to tak tabu? Saj zdaj že skoraj v vsakem filmu otrok vidi nagce - pa je lahko to zvečer ali v nedeljo popoldan. Zakaj ne bi raje videl tega doma in potem ni nobenih problemov.
|
|
RE: V spodnjem perilu pred otroci 9.7.2009 15:57:22
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: melanija Mene in moža tudi vidijo gola. Zakaj pa ne, tako že od začetka vejo da smo po spolu različni in jim ni nerodno. podpis
|
|
RE: V spodnjem perilu pred otroci 9.7.2009 16:02:57
|
|
|
|
Gina
|
Meni se zdi strašansko čudno, če se kje zaklepajo ali skrivajo drug pred drugim. Razumem recimo, da je najstnikom v nekem obdobju nerodno, ko odkrivajo svoje telo, pa se skrivajo.. ampak odraslim nerodno pred partnerjem in otroki? V bistvu smo pod oblekami vsi enaki. Samo da pod oblekami ene ljudi kompleksi gor držijo, drugih pa ne glih tolko.
|
|
|
|
RE: V spodnjem perilu pred otroci 11.7.2009 23:59:28
|
|
|
|
barika
|
meni je to normalno ...enako kot na bazenu biti v kopalkah. naga se pa glih ne sprehajam okoli njega.
|
|
|
|
RE: V spodnjem perilu pred otroci 12.7.2009 0:15:19
|
|
|
|
Majuska
|
Naš otrok je še zelo majhen - avgusta bo 1 leto - in je še premajhen za kakršnakoli vprašanja, ampak mislim, da se ne bomo zapirali en pred drugim. Z možem se nama zdi golota nekaj normalnega in kadar pridem izpod tuša, pač letam okoli v perilu ali včasih, če je to pred spanjem, tudi gola. Ne mislim ustvarjati nekih tabujev in nočem, da je mojega otroka česa sram. Itak se bo kmalu naučil, da smo različnega spola.
|
|
RE: V spodnjem perilu pred otroci 13.7.2009 15:45:14
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: memole80 Danes smo imeli v firmi debato in sicer: ali pustite da vas vaši otroci (majhni, najstniki) vidijo v spodnjem perilu ali ne? To mislim...ali vas vidijo, ko greste npr. ponoči na WC ali pa imate to navado, da preden se greste kopati, se slečete v spalnici. Pričakujem vaša mnenja.... pa dobro, kje ti delaš, v samostanu
|
|
RE: V spodnjem perilu pred otroci 13.7.2009 15:55:23
|
|
|
|
ronja
|
Skačeva okoli tudi naga in se nama to ne zdi čisto nič slabega. Tudi kopamo se vse tri punce skup (bi se tudi z očijem pa ni prostora za vse 4 ). Zaklepamo in zapiramo se nikamor, mala itak znori, če bi se kdo hotel zapret stran pred njo, zanjo bi bila to najhujša kazen. Ona bi bila pa tako non stop naga , pa bilokdo da pride. Jaz sem ne samo starše (te sem videla itak tudi nage), ampak tudi taščo videla dostikrat v spodnjem perilu, pa ona mene tudi (čeprav ne živimo skup in nikoli nismo). ne vem, ne delam iz tega nekega cirkusa. Tako grozna pa ipak nisva, da bi meli zaradi tega traume, saj čisto normalno ok zgledava .
|
|
|
|
RE: V spodnjem perilu pred otroci 13.7.2009 15:56:12
|
|
|
|
ronja
|
pa dobro, kje ti delaš, v samostanu hehe, super komentar . Ampak - a misliš, da se tam sme debatirat o goloti?
|
|
|
|
RE: V spodnjem perilu pred otroci 13.7.2009 15:57:11
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja pa dobro, kje ti delaš, v samostanu hehe, super komentar . Ampak - a misliš, da se tam sme debatirat o goloti? očitno se švercajo
|
|
RE: V spodnjem perilu pred otroci 13.7.2009 16:59:21
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: ronja pa dobro, kje ti delaš, v samostanu hehe, super komentar . Ampak - a misliš, da se tam sme debatirat o goloti? očitno se švercajo NO, no otrok pa res ni v samostanu, tak da ne vem kak lahk take neumnosti sprašuješ
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 13.7.2009 17:04:09 >
|
|
|
|
RE: V spodnjem perilu pred otroci 13.7.2009 18:22:44
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja mene vidita tudi golo. mene tud
|
|
|
|
RE: V spodnjem perilu pred otroci 13.7.2009 19:11:49
|
|
|
|
mateyka
|
mi se ne skrivamo, samo naša tamala je še štepsl in itak nima veze kako smo (ne)napravljeni je pa res , da nagi ne hodimo okoli, mamo večinoma spodnje gatke gor tudi ko je ful vroče sem pa zdajle razmišljala in se mi zdi, da če bom kdaj mela sina ne bom nikoli hodila naga pred njim, ko bo enkrat najstnik. mi je ta misel (naga pred najstniškim sinom - weird? mislim, ne bom zdej en paničar okoli tega, ampak si bom pa kake gate nataknila na mojo (takrat) staro tamalo, ko bom šla iz spalnice po hodniku na wc
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?