|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V razmislek za lepši dan :)
10.8.2005 8:48:58   
Anonimen
Če jutri ne pride
:rozica:Če bi vedel, da te danes zadnjič gledam kako zaspiš, bi te pokril mnogo bolj nežno in molil bogu, da čuva tvojo dušo.
:rozica:Če bi vedel, da te danes zadnjič gledam, kako odhajaš skozi vrata, bi te objel, poljubil in poklical nazaj za še en objem in še en poljub.
:rozica:Če bi vedel, da danes zadnjič slišim tvoj glas, ki me nežno hvali in spodbuja, bi vzel kamero in posnel vsako tvoje dejanje in besedo, da bi si to lahko predvajal vedno znova, dan za dnem.
:rozica:Če bi vedel, da je danes zadnjič, potem bi si vzel minuto več, se ustavil in rekel »Ljubim te«, namesto da bi predpostavljal, da to že veš.
:rozica:Če bi vedel, da je danes zadnjič, bi s teboj delil ta dan, namesto da bi ga izpustil, ker bi si mislil, da bo takšnih dni še veliko.
:rozica:Prav gotovo vedno pride jutri, da popravimo storjene napake – in vedno dobimo še drugo priložnost, da naredimo prav.
:rozica:Zagotovo bo še en dan, da rečemo svoj »Ljubim te«, in zagotovo bo še ena možnost, da rečemo svoj »Ti lahko kako pomagam?«
:rozica:Ampak za vsak slučaj, če to ni res, in če je danes vse, kar imam, bi ti želel povedati, kako zelo te imam rad.
:rozica:Nikoli ne smemo pozabiti, da Jutri ni obljubljeno nikomur, ne mladim in ne starim, in danes je morda zadnja priložnost, da močno objamete tistega, ki ga imate radi.
:rozica:Torej, če čakate na jutri, zakaj tega ne storite danes?
:rozica:Če jutri nikoli ne pride, potem boste zagotovo obžalovali dan, ko si niste vzeli dodatnega časa za nasmeh, objem ali poljub - in ste bili preveč zaposleni, da bi podarili nekomu tisto, za kar bi kasneje izvedeli, da je bila njegova zadnja želja.
:angel:Zato primite vaše ljubljene danes, jim šepetajte na uho in povejte, kako radi jih imate. Vzemite si čas za »Žal mi je,« »prosim, oprosti mi,« »hvala,« ali »saj je v redu«.

:angel:…in če jutri ne pride, tako ne boste obžalovali tega dne.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
10.8.2005 8:57:16   
india
joj,Tassy, a veš, da o tem razmišljam, odkar mi je umrl ati? Da ne smemo nikoli izpustiti priložnosti, da nekomu pomagamo, mu povemo,kako ga imamo radi in mu pokažemo svoje spoštovanje?

Kar na jok mi gre ob branju tega:rozica::miska:
Čisto res je vse,kar piše zgoraj!:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.8.2005 9:10:19   
Anonimen
Ja, lepo napisano.

zato jaz pravim, da je treba živeti vsak dan, kot da je zadnji. Včasih mi celo uspe ;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.8.2005 9:23:32   
mammika
Ja pa še res je...:rozica:

zelo lepo napisano

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.8.2005 9:46:44   
Lenny
Lepo :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.8.2005 9:47:49   
Carovnica Mica
:rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.8.2005 10:02:00   
Žirafca Helena1
Tisti prvi del z Če bi vedel... je naš župnik govoril na pogrebu očeta od prijateljice ki je umrl v bolnici tisti dan, ko bi ga morali poslati domov. Je njena mama zraven skoz kimala, še men so se solze vlile. Potem pa je nadaljeval: Ampak ne razmišljamo tako ker smo kristjani, ker je pokojni še vedno z nami na vsakem koraku, vedno bo z nami živel... Pa še veliko tolažilnih misli je povedal njegovi družini. Miška, bi jih morala ti slišat, pa bi te ful potolažle.
:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.8.2005 12:03:22   
leah
Mah,dej mene pa take stvari prav potrejo,res.Sej je lepo napisan,samo kak ko se potem spomnim kako minljivo je življenje:(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.8.2005 12:02:21   
Anonimen
Nikogar nisem želela s tem v slabo voljo spravljat, želela sem samo poudarit da se imejmo radi :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?