|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V pričakovanju novega člana...
17.11.2005 19:44:33   
Anonimen
Ker sem se sedaj na forumu preselila en štuk više, k nosečnicam, moram tudi tu raztrobit veselo novico, da bomo zibali.user posted image user posted image user posted image Danes mi je ginekologinja potrdila krvni test izpred 2 dni. Zelo smo veseli, hkrati pa me navdajajo malo čudni občutki - strah, vendar še sama ne vem pred čim, morda pred nepričakovanim. Ponavadi imam vse  pod kontrolo, v tem primeru pa čakamo, kaj nam je namenila "usoda". user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V pričakovanju novega člana...
17.11.2005 19:53:40   
total
ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2005 20:03:22   
Amoss
Čestitke.Pa nič se ne bat, tud jaz sem bla navajena met vse pod kontrolo, ampak žal je to mati narava in nič ni šlo po mojih željah in načrti.Pa sem preživelauser posted image user posted image user posted image user posted image
Le uživaj v nosečnosti.user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2005 20:12:08   
Anonimen
O, super, čestitke!

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2005 20:12:12   
CatJa
Čestitke! user posted image  

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2005 20:43:44   
babica
ČESTITKE!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2005 21:22:28   
arielca
Misli pozitivno!!!! Čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.11.2005 21:38:30   
Nyah*
Jupiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Iskrene cestitke, uzivaj v vsakem trenutku posbej, kajti ti so neponovljivi, pa ce je user posted image  nacrtovana ali ne!

Veliko srece, pazi nase in na user posted image !

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.11.2005 0:23:11   
KODA
Čestitkeuser posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.11.2005 11:38:29   
Anonimen
Hvala punčke moje... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
18.11.2005 11:47:46   
Mabo
Čeeestitam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Je pa tko, da te bo najbrž kar 9 mesecev strah - vedno se nekaj najde, to je človeško. Želim pa ti, da boš na strah pozabila, ko boš držala svojouser posted image  v naročju.

Pazi nase

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.11.2005 13:10:46   
mml
Ej vse čestitke user posted image   user posted image  user posted image ...in včasih se najlepše stvari v življenju zgodijo čisto nepričakovano in nenačrtovano...uživaj v sakem dnevu posebaj

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Mabo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?