|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V pričakovanju ....
12.4.2006 16:12:21   
Tejchy
Zadnjih 14 dni ( predvidevam da od O dalje ) me občasno pika v jajčnikih oz. spodnjem delu trebuha - čutim topo bolečino, me stisne in popusti. Prsi imam ful napete, bradavičke povečane - nikoli prej pred user posted image  nisem imela tako napetih, sploh pa ne povečanih bradavičk user posted image . Le te so občasno tudi napete. M cikle imam na 26 pa tud na 34 dni. Danes je 31. dan in zjutraj se mi je pojavil rahel roza izcedek, sicer pa imam nožnico ful suho. Ponavadi imam nekaj dni pred user posted image  zelo močan izcedek. Ker moja radovednost ne pozna meja sem šla delat test BC mini. Rezultat - samo slabo vidna kontrolna črtica  user posted image  user posted image   ( res pa je da sem test delala ob 16h popoldan, spila sem dans pa že 1,5l vode )

Kakšne so vaše izkušnje? Bi mi test že moral pokazati user posted image , če bi že karkoli bilo ali je še upanje za user posted image  ??

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V pričakovanju ....
12.4.2006 16:18:56   
MarijaPo
Tega po moje nihce ne ve.
Najbols, da se malo pomiris in pocakas se kak teden.

Drzim ti pesti!!! user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2006 16:44:38   
Anonimen
hoj čisto enako kot pri meni, ko berem tvoje vrstice, od vseh simptomov sem bila tudi jaz tako živčna da sem šla delat test prezodaj in še to popoldan, bil je negativen user posted image  no ampak sem počakala na datumn ko prideuser posted image  in je ni bilo test pa rahlo obarvana črtica sedaj sem pa nekako konec 7 tedna, tako da imaš še veliko upanja, bom držala pesti da si na istem kot jaz in siceruser posted image  LP

(odgovor članu Tejchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2006 19:14:46   
KODA
Ponovi test čez nekaj dni.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2006 21:04:34   
lelaval
Ob znakih, ki jih navajaš, bi skoraj zagotovo morala bit noseča. Mogoče še ni dovolj nosečniškega hormona prisotnega, zato tudi negativen rezultat. Čez kak teden (ali vsaj 1 dan po izostali M - oz. 35. dan, če imaš M tudi na 34 dni) ponovi test. Pa opravi ga zjutraj. Nam - firbčnim pa le javi rezultat. user posted image
Držim pesti, da zagledaš magični plusek.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.4.2006 10:12:08   
ally1
živjo! Jaz sem nova na tem forumi (no samo pisno, obiskujem ga že lep čas).

Prav tako kot si opisala Tejchy imam tudi jaz iste probleme! Še nikoli prej niso bili tako izraziti znaki kot so sedaj! Kaj mislite ali se to dogaja zato ker si zelo želim biti user posted image ?
Tudi moja user posted image  ni vedno redna odkar sem nehala jemati tabletke. Sedaj se kar spreminja enkrat na 22, enkrat 28 dni kot ji paše.

Nočem pa še narediti testa, ker bo razočaranje preveliko!

Lp
Ally1

< Sporočilo je popravil ally1 -- 13.4.2006 10:13:12 >

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.4.2006 8:33:33   
Tejchy
Hvala vam punce za odgovore...

No, danes se je v 34. dnevu cikla vlila user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  ... žal ...
Mal se mi zdi sicer čudno glede na vse znake ( nisem bla preveč obremenjena s tem al bo al ne, ker sem imela v glavi drugi stvari - izpit,... )
Zdej čakam, da mine, pol pa  v nove boje....

lp vsem

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?