|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V pričakovanju
17.2.2005 13:28:58   
mojca 25
Pozdravljene vse bodoče mamice.Jaz sem v zelo velikem pričakovanju svojega:duda:,ki pa kar noče prikukat na svet.Rok imam v torek 22.2. in upam da bo kaj do takrat.Zelo se že veselim da bom končno pocartala svojo štručko.Je med vami tudi katera,ki je tako blizu kot jaz in če vas je kaj strah.Mene je včasih malo ampak bo že.Vsem želim zelo lepo nosečnost in upam na skorajšnje snidenje s svojim:duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   V pričakovanju
17.2.2005 13:57:19   
bivka
Draga Mojca, midve pa imava čistu blizu rok!! Jaz ga ima 23.02.!!!
Če me je strah??? Fuullllll! Že ko me križ boli sem cela trda od straha, da bi lahko šlo zares in se sprašujem, kako bom zmogla.
Na srečo je želja po srečanju z mojo princesko večja kot strah, pa tudi zlatega možeka imam, ki mi je in mi bo v veliko pomoč in podporo, tako, da se s tem tolažim. Tudi mi štejemo dneve in ugibamo kdaj bo, pa telefon mi zvoni cele dneve-vse zanima ali smo že trije?
tebi in vsem ostalim :nosecka: želim tudi jaz lepo nosečnost in čim lažji porod!
Pozdravček od B :nosecka: in :duda: :roza: (39t1d)

(odgovor članu mojca 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   V pričakovanju
17.2.2005 14:35:54   
Venera
Dargi moji, kaj je vidve, ki sta blizu roka, kaj naj rečem jaz, ki sem že en dan čez rok! :)-:)-:)-:)-:)-
Ali pa Lu, ki je če se ne motim že 3 ali 4 dni!

To se šele vleče. Pa ko bi vsaj obstajali kakšni znaki, da bi vedeli, aha, zdaj pa bom kmalu. NIČ! Ko bodo prišli popadki, bodo prišli! Nič en moremo, kot sedet in čakat!:)-:)-:)-:)-:)-
Aja, pravijo, da sex pomaga, samo si ne znam predstavljat, da bi se zdaj k temu spravila!:)-:)-:)-:)-

Kakorkoli, vsem želim lahek porod, pa da se potem spte čimprej srečamo na forumu in si izmenjamo izkušnje!
lp
Venera ( še vedno :nosecka: ) 40t1d

(odgovor članu mojca 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   V pričakovanju
17.2.2005 15:47:56   
Gina
Evo, jaz vam vsem trem želim, da se danes zvečer srečate v porodnišnici in da zelo kmalu po tem prvič polubčkate svoje pikce.:)

:duda::duda::duda:

(odgovor članu mojca 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   V pričakovanju
18.2.2005 9:07:50   
Lu
Ja sama sem imela rok že 13. No danes je že 5 dni čez rok. To je šele težko, to čakanje. No pa sem se kar navadila. Če ne prej, do drugega petka bom že držala v naročju svoje dete. In tako kar hitro mine.

Venera a pri tebi še vedno nič?

Jaz imam danes zopet CTG pa da vidimo.

lp Lu
5 dni čez rok :zmeden2:

(odgovor članu mojca 25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   V pričakovanju
18.2.2005 9:25:57   
Špacka
Sam še 10 dni do roka:love::love::love:, čeprav bi že kar šla, se mi zdi da mi je trebuh v zadnjih nekaj dneh čist ven pogledal, pol pa :duda: izvaja drzne akrobacije, tako da me je na trenutke kar mal strah:)-
Sem pa mojem danes zjutraj predlagala sex:ups: ( sicer si ne predstavljam kako bi zgledalo )sam če bi to pomagalo;) v glavnem ni bil za to, je rekel da naj :duda: kar lepo pustim pri mir, bo že sama pogledala v svet.Madona njemu je lahko rečt...
Me je pa kar mal strah, kar prebledim, ko me kaj začne špikati... joj če moj ne bi hotel bit zraven, bi ga trenutno kar prisilila:)-:)-:)-

Venera in Lu naj vama čas čim hitreje mine, glede na to da sta že čez rok:rozica::rozica::rozica: seveda pa tud ostalim želim da bi čim prej držale v naročju svoje :duda:

Lp Špacka 10 dni

(odgovor članu mojca 25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   V pričakovanju
18.2.2005 10:46:42   
maja&m
Jaz pa imam samo še en dan do PDP, se pravi jutri. Ampak mislim,da že vem kaj me čaka-zjutraj grem v porodnišnico na CTG, potem pa domov. Upam samo, da mi ne bo potrebno tako dolgo čakati kot nekaterim, ki ste že toliko čez rok.
Jooj,tako sem že neučakana.
Ful veliko hodim in te stvari,delam-pospravljam, pa se nikamor ne premakne.

Vsem nam,ki že tako nestrpno čakamo na naše male :duda:, želim čimkrajši porod in da bi jih že lahko čimprej pestovale.

Maja&:duda: (še 1 dan)

(odgovor članu mojca 25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?