|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V porodnišnico na pregled? - nujno
11.4.2007 20:11:08   
Anonimen
Punce,

upam, da mi lahko katera pomaga. Vem, da je to moja odločitev me pa nekaj zanima. V MŠ sem hodila v KR, ampak rodila bom pa v LJ, tako da ne vem kako to poteka v LJ. Skratka...

Že celo popoldne imam drisko (dobesedno teče od mene) in sem ravno ta 6ič iz WC-ja. V zg. delu trebuha se mi še vedno pretaka kot da bi imela 5 l tekočine notri in nič ne kaže, da bo kaj kmalu konec. Danes sem zjutraj popila kavo z mlekom, pojedla 2 kosa makove potice in potem popoldne še eno makovo pletenko. Pila sem vodo. Otročka sem do sedaj čutila cca. 6x-7x, trebuh pa imam non-stop napet oz. trd in občasno me začne boleti tudi v križu.

Ker sem prvorodka me zanima ali moram v LJ P poklicati in povedati kaj mi je, da lahko pridem na pregled? Rada bi jih vprašala vsaj za nasvet po telefonu. Mi lahko katera pove, kako poteka to, če bi rad samo pregled, da se malo pomirim. Je ta tel. št. prava za "nasvet": 01-522 60 48? Aja, sem v 38t.

Hvala vsem za pomoč!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V porodnišnico na pregled? - nujno
11.4.2007 20:16:04   
kenya
Ni treba nič poklicat, greš lahko kar direkt tja, pa boš vidla pri čem si. Tko, da pejt se kar pokazat.
Pa srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.4.2007 20:16:55   
muki1
Zelo možno je, da je to znak, da se bo začel porod. Ti kar pokliči. Če si v 38 tednu, te bodo verjetno kar brez problemov sprejeli, naredili CTG in po možnosti pregled.

Srečno

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.4.2007 20:57:30   
lelaval
Čisto možno, da te tvoj user posted image  že želi spoznat. Le pojdi se pokazat v porodnišnico.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?