|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V nov boj
7.10.2008 18:07:25   
pufi 2003
Danes sem poskušala test First sign in je pokazal -. Rezultat sem pričakovala, a vseeno razočarana. Po končani M (upam, da pride kmalu) grem v 3. krog za drugega otročka. Obljubila sem si, da bom bolj sproščena in čim manj mislila na to. Upam, da mi uspe.

Vsem, ki se trudite želim čim več user posted image user posted image .
Punce gremo optimistično naprej. Tudi za nas bo prišel magični trenutek, ko bomo zagledale +. Samo potrpežljive moramo biti.

Hvala vsem, ki se trudite odgovarjati na vprašanja na tem forumu. Priznati moram, da sem večkrat na RR, a zelo redko odgovarjam na vprašanja. Od zdaj naprej se bom trudila tudi jaz in ne le egoistično čakala na to, da ve odgovarjate na moja vprašanja. Zavedam se, da je zelo dobro, da si delimo izkušnje in se podpiramo.
Hvala vam in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V nov boj
7.10.2008 18:29:31   
Mala_princeska
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne obupaj.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu pufi 2003)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.10.2008 19:08:08   
Fargesia
pa dobro, a je res treba za vsako stvar novo temo odpret!? v teh dneh že  tvoja tretja nova tema.sej lahko vse pod eno pišeš

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.10.2008 20:08:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia
pa dobro, a je res treba za vsako stvar novo temo odpret!? v teh dneh že  tvoja tretja nova tema.sej lahko vse pod eno pišeš

Pod to se podpišem! 

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.10.2008 14:02:48   
pufi 2003
Se opravičujem, če sem ponovno odprla novo temo. Nisem vedela, da je to tako huda stvar, da "nekoga" moti. Bom od zdaj naprej bolj previdna pri temu.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 5
8.10.2008 14:20:04   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: pufi 2003

Se opravičujem, če sem ponovno odprla novo temo. Nisem vedela, da je to tako huda stvar, da "nekoga" moti. Bom od zdaj naprej bolj previdna pri temu.
LP

ne "nekoga". mene moti, zato sem ti pa tud povedala.

Neposredna povezava do sporočila: 6
8.10.2008 15:14:45   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: pufi 2003

LP

ne "nekoga". mene moti, zato sem ti pa tud povedala.

Draga Pufi 2003, mene pa nič ne moti, če pišeš nove teme user posted image  Lahko pa se nam pridružiš na temi upajmo skupaj oktobra, novembra, decembra... kjer čakamo dve črtici... bomo kak čvek udarle v skupnem pričakovanju, pa mogoče dobiš še več odgovor kot takole, ko odpreš novo temo. Imamo prav seznamček čakajočih in upajočih in se ful vzpodbujamo user posted image
Drugače pa ti želim veliko sreče v novem boju in naj se ti še drugič čimprej pojavi plusek! Lep dan ti želim!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.10.2008 15:46:03   
Anonimen
Fargesia, zakaj pa taka osornost? Če te moti, jih ne beri.

(odgovor članu giotti)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.10.2008 16:04:43   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Fargesia, zakaj pa taka osornost? Če te moti, jih ne beri.

zakaj pa anonimnost? te je strah da te kdo ne prepozna? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.10.2008 16:12:57   
Anonimen
Fargesia, na drugih temah sem opazila, da znaš biti prav prijazna in topla. Tudi pokažeš malce ranljivosti zaradi svojega stanja, tukaj pa s tako ostrino nastopaš. Pa daj, če ti paše user posted image
Meni je čisto vseeno, če kakšna večkrat kaj napiše. Če bi me pa motilo, pa ne bi brala. To je vse. Se ne skrivam, le ne da se mi bojne fronte s tabo odpirati, ker ni vredno.

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
8.10.2008 16:20:39   
Fargesia
mah kakšna bojna fronta nekaj, no. jst sem sam povedala da me moti to da ena in ista punca (katerakoli) odpira nove teme za vsako vprašanje posebej. samo to in nič drugega. to me je zmotilo in zato sem tud povedala.

lahko mi pišeš zs, pa se bova privat pogovarjale in zakopale bojno sekiro.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.10.2008 16:32:59   
pufi 2003
Hvala Giotti. Še so osebe, ki niso tako nestrpne in nepotrpežljive kot nekatere. Se vam bom pridružila na temi ne pričakujemo,...
Fargesia: ne vem zakaj se tako razburjaš za tako nepomembne stvari. LP

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.10.2008 17:07:30   
Fargesia
ma kdo se razburja....

Neposredna povezava do sporočila: 13
8.10.2008 19:31:02   
lučka 25
Punce, tu fargi ni napadla dotične osebe zaradi tega, ker ji ona ne odgovarja. Hotela je samo opozoriti, da se naj pač teme ne odpirajo zato, da se v bistvu eno in isto vprašanje ponavlja ves čas, le stavki so nekoliko obrnjeni ali pa je kakšna malenkost dodana. Jaz sem tudi dobila občutek, da pufi le išče pozornost, želi, da se vse vrti okoli nje (pa brez zamere, tak vtis sem dobila user posted image ) pa mogoče to ni bil njen namen.

Pufi, tako kot ti je rekla Giotti, pridruži se puncam na borbi, kjer boš lahko poklepetala še o kakšnem problemu, ki ga ima druga punca in ne samo o svojem, tako kot si že sama izrazila željo, da bi bilo fino.

Pa tako kot so že vse rekle, vsaka ima lahko svoje mnenje, svoj pogled.

Naj vama in sevda tudi VSEM nam uspe kmau zagledati user posted image .user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.10.2008 21:46:45   
Fargesia
Lučkauser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.10.2008 14:34:50   
pufi 2003
No, če imata tako mnenje, da iščem le pozornost je to vajina stvar. Res je lahko, da nekdo v nekaterih situacijah želi več pozornosti. Vendar sem jaz le iskala potrditev na majhno upanje, ki sem ga imela, da sem postala user posted image . Glede na to, da se je moje upane razblinilo s prihodom M, bom odslej veliko bolj previdna in si bom poiskala pomoč raje drugje.
Vidve pa raje ne prebirajta sporočil, če že štartata z nekaterimi predsodki.
Hvala vsem, ki ste mi pomagali ob postavljanju mojih "prepogostih" vprašanj.
Fargesia in Lučka: Saj nisem anonimna na forumu in zato dobro vesta katera vprašanja so moja. Če se vama zdi, da so nesmiselna in je to le iskanje pozornosti, jih pač ne odpirajta. Nihče vaju ni prisilil v to. Vsaj upam.
Ali pa so moja vprašanja le razlog, da lahko sprostita svoje "živčke".
Obema želim veliko lepega in lep pozdrav.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.10.2008 15:53:13   
Fargesia
bemtiš kok se ene zdej delajo tanajvečje žrtve na svetu, pa sem rekla samo to da me moti da se odpira nova tema za novo vprašanje...še zlasti če so si vprašanja kolikor toliko podobna in postavljena v roku dveh dneh. samo to in nič drugega nisem rekla!

ah, itak nima smisla....pa pa, ti ne bom več teme smetila...

Neposredna povezava do sporočila: 17
9.10.2008 16:59:43   
pufi 2003
Ma kdo ti kaj hoče. Sem samo povedala, da lahko tudi ne odpiraš mojih sporočil. Mislim, da boš tako ti kot jaz boljše volje.
LP

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.10.2008 18:46:53   
pikicao.
pufi2003 fargesia ti ni hotla nc slabga, sam povedala ti je da si za eno in isto vprasanje odprla tri nove teme, tko d ne se zdej jezit user posted image
ce te je zal ze obiskala M ti posiljam user posted image in ti zelim da ti v prihodnje rata d postanes srecka nosecka user posted image user posted image

user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

Neposredna povezava do sporočila: 19
9.10.2008 19:30:05   
Shuka
A lohk jest odprem novo temo o tem kolk sem vesela, da so tle take pupe k se ne skrivajo za anonimnostjo in ti lepo povejo kaj jih moti, a lohk user posted image , a lohk user posted image , a lohk user posted image , a lohk user posted image .

Že tko je premal tem, bi mal popestrila forum user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.10.2008 19:33:43   
lučka 25
pufi, ti pošiljam en user posted image  saj vidim da ti je zelo hudo. Mi je žal, da ne smem povedati svojega mnenja, ki ni bil mišljen kot napad, čeprav si ga ti vzela za takega. Žal mi je, da vse vzameš za tako hudo.

In kot sem že rekla, naj nam VSEM kmalu uspe, da postanemo srečke user posted image , tako tiste v 1., 2., 3.,......ali 41. krogu in več.  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Raje si zapojmo: "Danes je moj srečen dan, to sem začutil(a) že danes. Zagotovo danes je srečen dan, tudi to se zgodi." user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.10.2008 19:34:48   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

A lohk jest odprem novo temo o tem kolk sem vesela, da so tle take pupe k se ne skrivajo za anonimnostjo in ti lepo povejo kaj jih moti, a lohk user posted image , a lohk user posted image , a lohk user posted image , a lohk user posted image .

Že tko je premal tem, bi mal popestrila forum user posted image

Lohk user posted image , lohk user posted image , lohk user posted image , lohk user posted image .

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
9.10.2008 19:38:32   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Raje si zapojmo: "Danes je moj srečen dan, to sem začutil(a) že danes. Zagotovo danes je srečen dan, tudi to se zgodi." user posted image
Všeč mi je tvoja pozitivnost. K boš mela čas me kr poklič, da ti predam kar sem ti namenila, da bo ta danes čimprej prišel.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 23
9.10.2008 19:41:49   
lučka 25

Všeč mi je tvoja pozitivnost. K boš mela čas me kr poklič, da ti predam kar sem ti namenila, da bo ta danes čimprej prišel.user posted image

Ta dan bo zeloo kmalu tu, jaz verjamem. user posted image

Na zmenek pa računaj naslednji teden. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.10.2008 19:53:51   
Shuka

Ta dan bo zeloo kmalu tu, jaz verjamem. user posted image

Na zmenek pa računaj naslednji teden. user posted image  user posted image  user posted image
No prov, ti me sam pokliči, ko boš imela čas, te peljem na eno tortico, prav user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?