Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: V noben vrtec ni sprejeta 12.5.2009 13:29:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: čipka Madona sem res jezna... Kaj bova pa sedaj? Oba greva jeseni v službo...in kam naj dam tamalo? Njegovih več ni, moji so predaleč. Privat vrtec je predrag, da si ga lahko privoščimo. Ne vem.. Jezna sem pa zato, ker imamo v bližini kar 3 vrtce in v nobenga ni sprejeta, en k je pa dal prošnjo iz drugega mesta, je pa dobil. Res sem razočarana, jezna...vse skup. Napiši pritožbo na vse 3 vrtce, na tega še posebej, ki je sprejel drugega otroka. Pri nas je ena uspela s pritožbo.
|
|
|
|
RE: V noben vrtec ni sprejeta 12.5.2009 14:01:27
|
|
|
|
bskrle
|
Nujno napiši pritožbo. Če imaš le 1 otroka in oba zaposlena je skoraj nemogoče priti v vrtec. V našem so morali zavrniti tudi sorojence, je le 12 mest. A dvoizmensko pa ne moreta delat?
|
|
RE: V noben vrtec ni sprejeta 12.5.2009 14:14:44
|
|
|
|
Onasiss
|
Ja kje pa si do zdaj hodila. TUKAJ si poglej.
|
|
RE: V noben vrtec ni sprejeta 12.5.2009 16:36:07
|
|
|
|
čipka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ja kje pa si do zdaj hodila. Avgusta bo stara šele eno leto. Prvič smo se vpisali v vrtec. To se pravi, tisti, ki imamo enega otroka in oba delava ne bomo nikol dobil protih mest. Adijo pamet.
|
|
RE: V noben vrtec ni sprejeta 14.5.2009 13:10:29
|
|
|
|
andrejkam
|
IZVIRNO SPOROČILO: čipka To se pravi, tisti, ki imamo enega otroka in oba delava ne bomo nikol dobil protih mest. Adijo pamet. Čakte, a če je en nezaposlen, maš več šans?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?