Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mogoče bo zvenelo malo nesramno, ampak tiste 3 dni boste že preživele v P. Nadstandardna soba je čisto navadna soba z eno posteljo in lastnim wc-jem. Prav nič posebnega. Sestre so pa kakor katera, na splošno super. Zgodilo se je na Silvestrovo 2008: - ob 13h: sprejem v pritličju: ctg, pregled, preoblačenje, papirji: katastrofa od osebja. Odtekala mi je voda, komaj sem hodila, pa sem mogla vse sama narest in prehodit. Kje invalidski voziček, kot učijo v šoli. - priprava na porod: klistir in čakanje: super, špon, prijazne sestre, do mene in do moža, oh in sploh - ob 15 me odpeljejo v porodno sobo, hude oranžne barve in ob 18.10 je prišla štručka na svet: porodničar Anže, tri babice in mlada lušna zdravnica so mi pomagali pri tem. Res so bili in so ena a Porod mi je lep spomin, čeprav boli kot sto hudičev. Pričakovala nisem veliko, nobenega nadstandarda, izteklo se je pa super. Soba: bile smo tri v eni, z sosednjo sobo imaš skupno kopalnico, ki je pa žal katastrofa. Sem občutljiva na kopalnice. No, saj drugačna ne more biti, saj jih uporablja en cel kup žensk. Da bi imela svojo sobo...ne, ker ti v družbi vsaj ni dolgčas. Sestre...bila sem naključno na najboljšem oddelku...sestre kot sestre, kar sem rabila, so mi povedale, otroka so spedenale, kaj več pa ne moreš pričakovati, saj sta dve sestri za cel oddelek. je pa res, tri dni se da zdržat, reve so tiste, ki so notri veliko dlje, pa ne zaradi standarda, ampak zato, ker niso doma z družino.
|