Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: V kolikem času dobiš... 7.4.2006 14:05:35
|
|
|
|
ona
|
Na zavodu za zaposlovanje se ustavi čas!Očitno ne razumejo kako nekateri potrebujejo denar za preživetje.Boš sigurno čakala več kot mesec,lahko tudi dva!na žalost je tako!
|
|
|
|
RE: V kolikem času dobiš... 7.4.2006 17:13:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakšno odločbo? Jaz sem se prijavila in takoj dobila potrdilo, da sem prijavljena, da lahko urejam naprej - zdravstveno, socialna pomoč,...Od tega je že kar pol leta pa nisem dobila nobene odločbe..Mogoče za denar?
|
|
|
|
RE: V kolikem času dobiš... 7.4.2006 20:46:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri prijavi so mi rekli, da bom čakala 2-3 tedne in da si naj uredim zdravstveno zavarovanje, ker v tem času nisem zavarovana.Pa so me presenetili in sem dobila odločbo po 1 tednu in pol.
|
|
|
|
RE: V kolikem času dobiš... 10.4.2006 6:29:49
|
|
|
|
Anonimen
|
O kakšni odločbi pa govorite? O odločbi, da si se prijavil na RZZ in da boš prejemal nadomestilo? Ker če to ni to, potem je za vse ostale stvari dovolj potrdilo o prijavi na RZZ, ki ga dobiš takoj, na licu mesta, na sosednjem okencu (ali celo na istem) ti pa še sprintajo potrdilo, na katerem piše VSE, torej tudi to, da si upravičen do nadomestila (ne glede na to, da ga še ne dobivaš, saj ga potem dobiš nakazanega za nazaj). That's it.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?