|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V kolikšnem času vama je uspelo?
2.9.2008 18:14:18   
Anonimen
Pri prvem otroku nama je ratalo takoj prvi mesec, ko sva se odločila zanj. Vedela sem, da je v drugo kar nemogoče, da bi spet takoj ratalo, a vseeno sem bila kar razočarana, ko sem dobila menstruacijo. Zanima me kako je bilo pri vas (tistih, ki vam je v prvo ratalo relativno hitro), potem pri drugem otroku?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V kolikšnem času vama je uspelo?
2.9.2008 18:27:39   
Naja30
Nama je vsakič hitro ratalo.
Prvič v drugo, drugič tudi v drugo, tretjič nekje po 9m od poroda, tokrat pa tudi hitro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.9.2008 7:54:51   
puncica
v prvo mi je ratalo po 3 mescih
v drugo sva računala tud na neki tega je pa ratal v prvo ko nisva imela zaščite

ne vem pa kaj bodo ti odgovori pomagali tebi, bo že, ne prehitevaj.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.9.2008 7:56:44   
Anonimen
2 mesecauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.9.2008 9:04:15   
Anonimen
Prvi je uspel v prvem mesecu, drugi pa pravtako takoj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.9.2008 9:12:03   
Tipa
name še ni uspelo, brez zaščite sva od aprila! Zanima me kolikokrat seksate na teden da se vam prime takoj?user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.9.2008 9:20:31   
Anonimen
Pri prvem je uspelo v prvem mesecu.
Zdaj se pa trudiva že pol leta....

(odgovor članu Tipa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.9.2008 12:33:10   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: Tipa

name še ni uspelo, brez zaščite sva od aprila! Zanima me kolikokrat seksate na teden da se vam prime takoj?user posted image  

ja sexaj kolk ti paše a ne, ker je brez veze neki na silo, zato da bo ratal, mislim pa da na odgovor kolkrat seksat  ni nekega nekega univerzalnega odgovora, men npr. drugič sploh ni blo treba nič računat kolkrat sexat, ker je ratal v prvo ko nismo pazili.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Tipa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.9.2008 12:42:35   
mirabela
ojoj, na prvega smo cakali celih 10 let, vse smo dali skozi, 4x sem sla na operacijo, in se vedno ni ratalo.Pol sem vpisala vecernjo solo, delala sem,sla v solo in nisem imela cas misliti na nosecnost.Čez par mesecev olalaaaaaaa user posted image  zacnem bruhat, pa vse mi je cudno disalo , naredim test in zagledam user posted image .Moj mali bo 1.novembra star 2 leti, delamo na drugem tudi , ampak zaenkrat brez uspeha.

Tako, da cimvec sprosceno in cim manj misliti na user posted image  (ce se le da).

Vsem ki si zelijo otroka posiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.9.2008 13:40:20   
Neža7
Prvič spontano in je uspelo (ss v 19.t) user posted image user posted image

Drugič v drugim poskusu in sedaj imava  malo Nežo user posted image user posted image  (v petek bo stara 8 tednov)

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu mirabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.9.2008 19:54:57   
uršika***
V 3 mesecu

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.9.2008 8:26:00   
Dali*
Ratalo nama je v prvo.

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.9.2008 22:36:39   
strelec79
Tudi nama je prvič ratalo takoj v drugo pa sva delala kar eno leto.Čim man se obremenjevati z mislimi da delata na tem,ampak čisto odklopita vse misli ko bo pač bo.ŠELE TAKRAT SE PRIME!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.9.2008 8:47:58   
mamma
Za prvega smo rabili tri mesece in psiha ogromno pomeni,za drugega bomo še malo počakali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.9.2008 8:58:28   
rija
10 let, pa niti ni ratalo, so ga morali kar namešatuser posted image

torej ne glumite že po dveh seksih.....

...vox populi...

(odgovor članu mamma)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.9.2008 9:28:23   
mamma
Res imate nekatere hude težave z zanositvijo in sem vesela za vse take ki postanejo potem mamiceuser posted image .Imam kr nekaj takih prijateljic...Je pa res da veliko punč začne jamrati že po prvem sexu in napišejo:"JOJ NE MOREM ZANOSITI ŽE DVA MESECA SE TRUDIVA"....user posted image

Punce uživajte v sexu in kerkrat pomislite tudi na take ki se trudijo ogromno letuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.9.2008 18:15:55   
kaminek
res je, vztrajati je treba!je velik dejavnikov, ki vplivajo na zanositev, zato se bo potrebno čisato sprostiti. mi2 greva v 4. krog oz. morm še počakat kakšnih 10 dni, da vidimo, če se je kaj prijelouser posted image

psiha, po moje, ima 80 procentni vpliv na dogajanje s telesom in v njem.

vsem želim, da se jim čimprej pojavi čarobni znak nosečnostiuser posted image

(odgovor članu mamma)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.9.2008 18:18:09   
Maxy
3. krog

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.9.2008 8:47:28   
Spewca
Hm ja, če testi ne lažejo (user posted image ), pol nama je uspel u prvo...pa še tko sem ga jst ful prepričevala, da pač naj ne bo razočaran, k to lah tud eno leto da nama ne rata...pa evo, we made it! Hope so ;)

(odgovor članu Maxy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.9.2008 8:59:05   
ursa30
trudila sva se dve leti, vendar brez uspeha. par dni nazaj sem šla na pregled k svoji G, ker nama toliko časa ni ratalo in mi je odkrila pregrado. upam, da bom po odstranitvi pregrade zanosila čimprej.

(odgovor članu Spewca)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.9.2008 9:48:28   
pikipu
Pri prvem v 6. krogu, zdaj pa bova šla v 10. krog. Enkrat bo že. user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.9.2008 13:31:51   
Massa26
Jaz sem prvič zanosila po slabih treh letih, po opravljeni laparoskopiji. No, drugič še nisva niti poskusila, ampak hočem rečt samo, da mogoče pri nekaterih na začetku je res psiha, ampak če v max. enem letu ne uspe, se ne zanašat na psiho in pejte na pregled. Jaz bi se lahko še leta in leta sproščala, pa če mi ne bi operirali endometrioze in pco, bi bilo le slabše.

Srečno!

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.9.2008 21:12:04   
*Junona*
Prvič v četrtem krogu.
Drugič v prvem krogu.
Tretjič v tretjem krogu. Sedaj srčno upam, da nama uspe izpeljati do konca in da se bomo aprila cartaliuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 23
16.9.2008 18:38:54   
tweety83
Eno leto je okoli in še ni uspelo!
Psiha ima velik prstov zraven - pa si rečem ne bom se obremenjevala s tem in mi res rata da niti ne mislim na to - pol pa ena kolegica in druga itd. ena je noseča,druga dela na tem,....... Ja pol pa naj ne študiram o tem!

Halooo????

Lp

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.9.2008 9:22:30   
Maxy
Tweety83 te popolnoma razumem. Ko sva midva začela delat otroka, se mi zdi, da sem bila že prvi dan obremenjena! Res, in pol sem teste pred izostalo M delala. Skratka, bla sem res nemogoča. Pa sem poskusila pozabit na vse skupaj, pa ni in ni šlo. No, pa nama je kljub moji psihi ratalo v 3.krogu, ko sem ugotovila, kdaj imam O. Tako, da tud psiha ni vse. Pr men je tud en kup otrok okrog mene, in vsi so pritiskali name, tako da je blo za znort. No, kmalo imam prvi ultrazvok in naraščaj pričakujeva v začetku maja 09.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Adaptirano mleko
Sanikaa

Katero adaptirano mleko dajete otroku:

Aptamil (36%)

Novalac (22%)

Milumil (3%)

Hipp (14%)

Nestle Beba (5%)

drugo (19%)

Število vseh glasov: 314

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!