|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V katerem tednu spol?
15.5.2007 18:26:25   
p&b
...se vidi spol na UZ?

< Sporočilo je popravil teni* -- 15.5.2007 21:20:07 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V katerem tednu?
15.5.2007 19:04:48   
Barči78
Pri meni npr. je dr. Pušenjak že videl spol v 11 t 5/7, pa ga nisem hotela zvedeti. Moja gin. pa pravi, da si v tem tednu še ne bi upala napovedati spola. Se pa tudi verjetno na 3D UZ vidi slika bolj jasno.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2007 19:15:49   
lunca2
Nekateri ginekologi res napovejo spol že pri nuhalni svetlini, ki je nekje pri 12.tednu user posted image . Najbolj pa se vidi pri morfologiji, ki jo ponavadi opravljajo nekje v 20.tednuuser posted image .

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2007 19:44:30   
Anonimen
Meni se v  19t ni še nič kaj dosti videlo. Bom jutri videla, če se bo v 23t že kaj več.

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.5.2007 20:31:11   
Anonimen
Mene pa zanima, če bo kaj narobe, ker me je ginekolog naročil za morfologijo šele v 23. tednu, ker pravilno naj bi bila okrog 20. tedna. A mislte, da bi se mogla sama prej prijavit?
Hvala za vaša mnenja.
Lp, Anonimna 7

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.5.2007 20:31:12   
ALJA75
Meni še tudi v 22 tednu ne znajo povedati spola. Pa bi ga rada vedela.
Ginekolog pravi, da če slikica ni čista oz. če ne vidi lulčija ne upa nič reči, ker se vedno ne vidi. Grem pa v ponedeljek na 3d. Upam, da se bo tam videlo kaj več.
Pozdrav vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.5.2007 20:54:13   
Mateja82
Jaz sem imela morfologijo v 23 tednu in se je vse lepo videlo. 23 teden je zadnji čas da G naredi morfologijo.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.5.2007 22:10:49   
Anonimen
V prvi nosečnosti so mi šele kak mesec in pol pred rokom videli spol, zdaj v drugo pa me je presenetila v 13. tednu. Veliko je odvisno od otrokove lege.

(odgovor članu Mateja82)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
15.5.2007 22:14:09   
Anonimen
Na NS mi G še ni upala povedati spol, ker se ne vidi dobro. Pri morfologiji je sicer malo videl, vendar je moj popek delal senco in ni bil 100%, ampak je mel prav.
Morfologija je v 23. tednu še OK, dela se do 24.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
16.5.2007 6:56:36   
skuštrana
Pri meni ga je videla v prvi in drugi nosečnosti nekje v 12 tednu. Je pa full odvisno kako otrok "sodeluje", kako leži, kakšen UZ ima tvoj ginekolog...No, meni je rekla, da se vse tako zelo lepo vidi, ker sem full suha in ni vmes nobene maščobe, ki bi naredila sliko manj vidno. Amapk, akj ko jaz splola ne želim vedeti, naj bo user posted image ..

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.5.2007 9:08:27   
Anonimen
Meni so obakrat povedali na morfologiji, tam okrog 22. tedna.

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
16.5.2007 9:17:14   
eva1
Pri Lukcu so mi povedali na Ns da bo fantek in potem na vsakem UZ isto...pri Alji pa je v 18 tenu malo namignil, v 22 tednu na morfoligiji, rekel, da je punčka, ampak naj ne vzamem 100%, no potem v 32 tednu pa mi je lepo pokazal šišiko ...tako da ni bilo več dvomauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.5.2007 10:26:22   
anita1984
pri meni se na nuhalni v 12.tednu sploh ni trudil da bi pogledal(ko sm vprašala je kr rekel,da je še prhitro), na morfologiji v 20.tednu,pa ni mogel videti, ker je skrival/a...tako da previdevam, da bom lahko izvedela šele konec junija ko mam naslednji UZuser posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.5.2007 10:56:16   
AnaB.
Meni sta moj g in Pušenjak v 12. tednu oba napovedala user posted image , potem pa še enkrat moj g v 16. tednu. Tudi pri meni se zelo lepo vse vidi, pa tudi g ima zelo dober uz.

user posted image user posted image

(odgovor članu anita1984)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.5.2007 11:06:51   
Ninica
Meni je G v prvi nosečnosti vedel povedati okrog 30. tedna, sedaj v 2. pa mi je že videla na morfologiji v 23. tednu.

LP, Ninica

(odgovor članu AnaB.)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.5.2007 14:15:59   
sonchek
Men je spol napovedala na NS...druga dan ga je pa potrdila tudi moja G....tako, da...bomo videli, če drži...je še kr neki pred nami...hihihiii
l.p.

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.5.2007 15:45:44   
Mehičanka
Nekateri ginekologi res napovejo spol že pri nuhalni svetlini, ki je nekje pri 12.tednu . Najbolj pa se vidi pri morfologiji, ki jo ponavadi opravljajo nekje v 20.tednu .

Na nuhalni mi je moja G rekla, da bo fantek...potem na morfologiji (ne moja G) pa da bo punčka. No, pa je bila na koncu res punčka.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.5.2007 17:17:55   
Anonimen
Meni so prvič povedali na ns pri 12t s pripombo, da ta napoved drži v 60%. Naslednjič mi je videla isto pri 19t, ko sem imela preventivno UZ in je potrdila spol, danes pri 23t pa sem imela morfologijo in je bil tako obrnjen da se ni videlo. Ampak je pa bilo pri 19t tako jasno, da ni dvoma da bo user posted image , ker se je prav lepo nastavil.

Čisto nič ni narobe če imaš morfologijo pri 23t, ker se dela med 21t in 25t.

(odgovor članu Mehičanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
16.5.2007 19:20:46   
Anonimen
Pri 19t se ni ravno videlo kaj je (60%), danes, 23t pa je 99% določen spol. 100% bo pa seveda ob porodu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
16.5.2007 19:24:32   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Veliko je odvisno od otrokove lege.

Točno tako. Moj ta strejši je tako "fino" ležal, da pimpija do 32. tedna nismo videliuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.5.2007 19:24:53   
Strawberrie Cherrie
V 19tednu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?