|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V katerem tednu se vidi plod?
9.5.2008 12:06:20   
admira
Zivjo,sem nova na tem forumu nekaj me zanima jest sm mela abrazijo 24.10.2007 od takrat je ze kar nekaj casa mem,niso vedeli zakva se je to men glih zgodil,skratka mela sem zelo mocne bolecine v trebuhu okoli popka,to se mi je zgodilo v 8.tednu nosecnosti.Zdaj pa sem noseca po dolgem casu in se kar malo bojim da se mi nebo to spet ponovilo zdaj me nic ne boli nobenih znakov bruhanja nimam dojke so mi vcasih kot so ble vcasih malo nabrekle nevem kaj nj razmisljam kontrolo imam pa sele 19.5.2008 skratka zanima me ali se lahko to ponovi v 6.tednu se ni vidlo plodka samo vrecko ki je lepo zgledala a se keri sanja kaj me caka v katerem tednu se plodek vidi ce kera kj ve prosim nj mi odgovori,v naprej se vam zahvaljujem!admira 

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 11.5.2008 19:42:12 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali se je ze vam gdaj zgodilo....
9.5.2008 12:29:57   
detelja
na str. www.med.over.net o teh bolečinah na popkih dosti žensk omenja...jaz sem imela prvi pregled v 6. tednu pa mi je gin. rekla, da se mora že videt plodek in slišat utrip edino, če je prišlo do poznejše oploditve...ne obupat pa ne se preveč obremenjevat, če bo sedaj isto kot je bilo...pojdi ven na sprehod itd. pa bo hitro pregled tu....

držim pesti, da bo vse ok...itak, da bo....

lep popoldan ti želim

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu admira)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2008 13:40:06   
piamaria
admira, zelo težko pišem to, ampak ja v 6. tednu se vidi plodek drugače gre za slepo nosečnost in je potrebno čiščenje.
Jaz sem imela čiščenje, potem sem naslednjič imela ss in čel 6 mes sem donodila dvojčka 23 tednov in končala tragično(laporo, histero, porod, ni da ni).user posted image
Ja skoraj me je kap in sem se pobrala precej hitro, ker imam že sineka in enkratnega moža.
Mene niso tolažili, so pač rekli splet okoliščin in treba je it dalje.
Kaj pa če bi bila oba bolana, (kar bi bila moja dva), so tako ugotovili po raziskavah.Torej se je moglo zgoditi.
Kaj čmo.user posted image
Jaz držim pesti zate in ne obupaj, saj sončka je dovolj za vse.
Mi se tudi trudimo dalje user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2008 13:41:23   
Anonimen
admira, zelo težko pišem to, ampak ja v 6. tednu se vidi plodek drugače gre za slepo nosečnost in je potrebno čiščenje.

To pa sploh ni res!
Enim se vidi šele kasnej. Pa mogoče je imela kasneje ovulacijo, kasnej zanosila...
Ni nujno da je kaj narobe.

Optimistični mormo bituser posted image

(odgovor članu piamaria)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2008 14:54:24   
admira
nevem punce ful sm prestrasena to se mi je enkrat zgodilo s prvim tega nebi mogla vec prenest jest tut kr kol sm prebrala na intrnetu se v 6.tednu ze mora vidt plodek sam bla sm v ponedeljek pri zdravnici vrecka je uredu vse je uredu seveda ce nebi blo bi mi napisala napotnico za v bolnico na ekstra pregled jest nevem vec kaj nj nardim nemorem se en teden cakat in nato na pregled zivci me bojo pokoncali

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.5.2008 15:12:15   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: piamaria
 Ni res. Po dr. Pušenjaku: "pri 6 tednih se ploda res še ne vidi vedno, visi pa se gestacijsko vrečko in včasih tudi že srčni utrip v njej." KLIK Srečno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu admira)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.5.2008 18:19:29   
copka
Admira,

jaz ti lahko samo povem, kar so meni povedali, glede prazne gestacijske vrecke. To naj se ne bi ponavljalo. Torej ce si enkrat ze imela prazno g. vrecko, se v drugo naj ne bi spet zgodilo.

Sicer pa kot pravi karin24- vprasanje, kdaj si zanosila. Zato imas najbrz pregled 19.5., takrat se bo ze vec videlo!

Samo pozitivno naprej!!!

Srecno!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.5.2008 20:34:29   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: piamaria

To ni nujno. Meni se v 6t plodek še ni videl, čez 1 teden pa. Tako da ne moreš govoriti tako na splošno.

admira, sprosti se in uživaj v nosečnosti. Meni je prva nos. tudi končala z abrazijo, ker je plodku nehal srček biti in sem potem hitro spet zanosila in tudi donosila brez problemov. Samo ne se preveč sekirat.

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.5.2008 21:54:58   
kajajaka
admira, jaz sem imela prvi UZ v 6. tednu in se je videla le pika - gast. vrečka... in nič drugega. Zato me je G. naročila čez 2 tedna,
torej v 8 tednu pa se je lepo videla naša user posted image , čeprav še ni imela nogic... bolj fižolček je bila.

Želim ti vso srečo in lepega fižolčka 19-5 na pregledu !! user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.5.2008 14:46:04   
anny1
Hallo, jaz sem imela 2*ss med prvo in drugo nosečnostjo, pa sem kasneje spet zanosila, sicer sem imela zelo hitro ss-v 6t, a vseeno glej sedaj imam zelo lepo in velido deklico ki je že čez 3 m stara, samo sem pa res bila zelo sproščena in na nič negativnega mislila, postila sem se toku, vem kako se lahko počutiš ko zgubiš user posted image , pa ni važno a je v 6t ali kasneje, jaz sem živela naprej, nisem si pa mislila da bom še kdaj user posted image , a sem in sedaj imam dvauser posted image  ki sta včasihuser posted image Lp in srečno 

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu admira)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?