|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V katerem tednu 3D UZ?
23.5.2007 20:11:41   
Anonimen
Souser posted image , v katerem tednu ste šle na 3D UZ? Jaz sem naročena na dan, ko bom točno 23. teden. Je prezgodaj?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V katerem tednu 3D UZ?
23.5.2007 20:55:31   
madela
Ja delajo ga nekje od 21 t. pa tja do 25 t.,baje se takrat najlepše vidi plod. Jaz sem bila v 24 t. in res se je vse tako lepo videlo.
Torej,ne ni prezgodaj,upaj samo da bo malček prav obrnjen,da mu ne boš samo hrbta in ritke videla. Tako se je zgodilo eni,ko je bila pred mano na vrsti,pa jo je g. poslal na sprehod,da bi se malček le preobrnil. Konca zgodbe pa ne vem...
Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2007 21:08:10   
tecka_nosecka
jaz sem tudi bla v 23. tednu na 3D.

Pa mali ni hoto pokazat kaj ma med nogicami user posted image . Je bil vseh 45 min trmast. In namesto, da bi nogico zravnal, je se drugo k sebi potegnil....  (ceprav mene ne zanima kaj bo, ker mi je res vseeno, kupujem pa vse v nevtralnih barvah).

Drugace pa sem zelo srecna s slikicami, ki sem jih dobila. Ful se lepo vidi - obrazek, nogice, prstki.... vse. Cudovito.

LP

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2007 21:08:25   
škorpionka
živio souser posted image  mene pa samo zanima ali je 3d uz pregled potrebno plačati in koliko

hvala za odgovor  

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.5.2007 21:14:37   
Anonimen
Jaz grem k dr. Dariji Strah v Domžale in stane 110€.

(odgovor članu škorpionka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.5.2007 21:34:02   
Sisy
Jaz sem bila pri Dr.Reševi v ZD Dravlje-plačala pa sem 80 EUR!

Vredno vsakega eurčka! user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.5.2007 21:49:20   
Anonimen
no, jaz sem  šla v postojno pa so mi zaračunali 50 € in to v 27 tednu in je blo supercauser posted image čist očarana in navdušena nad mojo lubico, res se vse lepo vidi, me je pa konc skor ker ima blazotno dolge prsteuser posted image no, jih mam js tud, sam smo se ornk nasmejali.....res krasni filmčki in slikce, najbolj me je pa presenetlo k se je smejčkala noter....ker pač naj bi se dojenček po rojstvu enkrat prvič nasmehnu, tale moja lubika pa si je lepo z rokico podpolcala glavico in se smehljala...

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.5.2007 10:04:58   
tecka_nosecka
jaz sem bla kar pri mojem G in sem placala 55EUR. Sem pa slisala, da nekaterim pa to naredijo tudi zastojn - se pravi, vse je odvisno od G. Ampak: naj se vam denar ne smili, ker je vredno vsakega centa, ki ga das.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?