|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V juniju na dopust smrk smrk
21.3.2006 0:11:29   
hondas
Stvar je taka, da moram žal svoj dopust koristiti že v juniju (od tretjega naprej).Kakšne so takrat kaj temp. morja oz. ali se bo naš triletnik že lahko kopal v morju.Kam predlagate?Ali je na Hrvaškem takrat že dovolj toplo, ali bo treba kam drugam (smrk,finance).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V juniju na dopust smrk smrk
21.3.2006 1:05:41   
KODA
Mi hodimo vsako leto konec junija(tam od 15.6. dalje) na dopust.Imamo 3 in 5 let stare.Lansko leto smo bili v Orebiču,predlani v Puli,še pred predlani pa v Poreču.Zmeraj in povsod je bila topla voda,otroci so uživali.Vreme super,ni tiste hude sparine,gužve nobene,cene pa ugodnejše.Tako,da gremo letos,spet isti termin.Pri najemu apartmaja sem ,ker sem rezervirala v predsezoni in  še hitro plačilo,prišparala cca 40000.V glavni sezoni je vse dražje in večja gužva.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu hondas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.3.2006 7:09:11   
Anonimen
Ja, lansko leto je bilo v bistvu samo junija in še 10 dni v juliju toplo. Saj ostalo poletje je bilo pa itak za en drekec pekec, vsi so se vračali z morja. Tako da po moje bo letos tudi približno tako in boste najbrž lahko še veseli.

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.3.2006 7:54:41   
muki1
Mi smo bili leta 2004 v juniju na Malem Lošinju. Voda je bila res še malo hladna, ampak otrok to ne moti tak kot nas user posted image . Drugače pa vreme je bilo super. Večeri prijetno topli, ni panike, po mojem. Za vsak primer,če greste v hotel,poiščite takega z bazenom.
Pa lepo se imejte, na dopust greste, kakršnokili bo vreme, glavno, da se fajn imate,pa da se malo spočijete user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.3.2006 8:16:01   
Sulfinija
Jaz sem bila leta 2003 konec junija v začetku julija biograd na moru in voda je bila super topla,vreme tut in lansko eto na Rabacu od 2.7-9.7. in je bilo tut super sploh morje.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.3.2006 8:19:22   
viv_
Pa saj Hrvaška sploh ni tako poceni! Če greš recimo kam v Grčijo 100% prideš ceneje skozi, kot na Hrvaškem. Ujameš kakšen last minute. Tam je pa voda 100% dovolj topla.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.3.2006 0:42:26   
hondas
Npr: Otok Brač,hotel Elaphusa.Samo na Kompasovi strani omenjajo full stopnic, na slikah pa ni videti.Gre se mi pred vsem, da bo užival sin.(otroško igrišče,plaža primerna za triletnika).
Kaj menite

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.3.2006 9:26:58   
buni1
Poglej Korčula:hotel ali depandanse BON REPOS. Plaža super za tiletnika: mivka ali pesek ali kamenčki. Otroška igrala, bazen, senca, super okolje, krasno za sprehajat. Ponavadi tudi očki uživajo: na plaži kar dva bifeja!!
Veliko animacije, tudi na plaži in zvečer na terasi, za male in velike. Poglej!user posted image

(odgovor članu hondas)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.3.2006 8:55:57   
Barbs
Hondas,

viv ti je že omenila Grčijo - odlična varianta je last minute prek Ilirike npr., v juniju še ni nobene gužve, zato aranžmaje prodajo tudi po polovični ceni.... Teden ali dva prej se pozanimaj, ZAGOTOVO ti bodo našli super ponudbo.
Predlagam ZAKINTOS. Mi smo bili že dvakrat. Apartmaji Pink House (Laganas), 15 m stran od peščene plaže in morja. Raj za malega. Poleg toplega morja (ravno v juniju) tudi prelepa okolica, pa želve.... Celotna apartmajska hiša je v zakupu od agencije, z dvoriščem z veliko zelenja, apartmaji so za grške razmere prav carski... 40.000 sit na odraslo oseba, za teden dni, vključno z letalskim prevozom... mali ima zastonj. Počakaj do druge polovice maja in potem akcija. user posted image user posted image  Glede financ - tudi 100K ti dajo na deset obrokov, če želiš...in to brez kakšnih papirjev, le bančno kartico moraš imeti s sabo... Hrana vas bo stala isto kot doma....

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu buni1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.3.2006 10:06:30   
kapesanta
Če bo veliko sonca, je lahko junija morje že znosno toplo. Je pa res da bo treba na jug (Hrvaška od Zadra dol). Večina hotelov ima pa tako zunanje bazene, kjer je voda ogrevana. Pa izberita lokacijo, kjer je morje bolj plitvo in se tudi hitreje segreje. Ali pa si sposodita otroški bazen. Vreme je junija običajno zelo sončno, tako da mislim da sploh ne bo problema.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.3.2006 10:58:36   
paris
Junij pa res ne bi smel biti problem! Zadnja leta je ravno konec junija zelo lepo vreme. Mi konec junija že par let hodimo v toplice in se mamo suuuppperrr!
Smo se pa tudi že za 1. maj kopali v morju, tako da .....!?

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.3.2006 18:08:01   
rija
Midva sva vedno hodila v juniju, sicer okrog petnajstega, pa nekam južno: Grčija je odlična izbira, nižja sezona, nižje cene....

(odgovor članu hondas)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.3.2006 18:43:49   
Andra
Mi hodimo že tretje leto junija na dopust (Djerba), kjer je super klima in zelo topla voda, pa še cene so zelo ugodne. Otroci imajo pa itak zastonj vse do 12 leta ...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.3.2006 18:54:39   
Gina
Junij je bil že kar nekaj let zelo lep in sončen in topel, predvsem brez dežja. Mi smo se vsa leta kopali celo v Istri takrat, ko smo še tam imeli paušal.
Najbolj zanesljivo je morje dovolj toplo na Hrv. v Dalmaciji. Pa tudi vreme tam daleč bolj drži kot višje. Lani je šel moj postavljat prikolico od doma sredi junija iz 12 stopinj, v Dalmacijo na 30. In vroče je bilo cel mesec. Nazaj smo prišli julija spet v 12 stopinj. Groza.

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.3.2006 21:20:58   
Wilson
Tudi, mi smo bili lani na morju od 10 do 20 junija, pa smo imeli lepše vreme, kot pa potem avgusta. Smo pa bili na otoku Pag. Meni je bilo super, predvsem zato, ker takrat še ni gneče in se mi zdi še boljše za otroke. Tako, da mi letos ponovno planiramo, da bi šli tudi junija za par dni na morje. LP

(odgovor članu hondas)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.3.2006 7:44:29   
Mojca20
Ne sekiraj se, v juniju je zadnja leta najlepše vreme in najtoplejše morje. Tudi mi smo preklopili iz avgusta na začetek julija

(odgovor članu Wilson)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...

Surovo sadje
xtinchy

Kdaj ste začeli dojenčkom dajati neprekuhano sadje?

pri 6. mesecih (52%)

pri 7. mesecih (8%)

pri 8. mesecih (8%)

pri 9. mesecih (3%)

pred 6. mesecem (18%)

po 9. mesecu (10%)

Število vseh glasov: 153

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!