Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
V iskanju novega frizerja-Štajerska 12.4.2012 19:42:17
|
|
|
|
gabrijela87
|
Že od majhnih nog sem imela frizersko s katero sem bila resnično zadovoljna. Znala me je čudovito pobarvati in mi narediti res lepe pramene, ki so se zlili z barvo las, žal pa se je upokojila. Zato že, kar nekaj časa iščem novo, vednar še nisem našla ustrezne. Vesela bom če mi katera priporoči dobrega (in prosim ne predragega) firzerja iz okolice Slov. Bistrice, Slov.Konjic, Zreč, lahko pa tudi iz drugih krajev (najdlje sem pripravljena se peljati do Celja). Vem da je težko najdit dobrega in hkrati ne predragega frizerja, ampak imam lase nekje do slabe sredine hrbta in roko na srce nisem pripravljena za barvanje in fen frizuro odšteti 60 in več evrov.
|
|
RE: V iskanju novega frizerja-Štajerska 12.4.2012 20:21:58
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: gabrijela87 Že od majhnih nog sem imela frizersko s katero sem bila resnično zadovoljna. Znala me je čudovito pobarvati in mi narediti res lepe pramene, ki so se zlili z barvo las, žal pa se je upokojila. Zato že, kar nekaj časa iščem novo, vednar še nisem našla ustrezne. Vesela bom če mi katera priporoči dobrega (in prosim ne predragega) firzerja iz okolice Slov. Bistrice, Slov.Konjic, Zreč, lahko pa tudi iz drugih krajev (najdlje sem pripravljena se peljati do Celja). Vem da je težko najdit dobrega in hkrati ne predragega frizerja, ampak imam lase nekje do slabe sredine hrbta in roko na srce nisem pripravljena za barvanje in fen frizuro odšteti 60 in več evrov. Jaz se iz Celja še vedno vozim v Maribor k frizerju, ki ga ne zamenjam pač že več kot 10 let, kakih 10, že več kot 15 bo počasi. Tu naokrog ne poznam žal nič.
|
|
|
|
RE: V iskanju novega frizerja-Štajerska 13.4.2012 14:23:15
|
|
|
|
MissTerious
|
Sem bila zadnjič.....ker je moja frizerka na porodniški....in sem šla na blef, ker je bila res sila, nisem bila že več kot leto dni. V Radizelu je en salon (poleg cvetličarne, na Mariborski cesti)...za striženje dolgih las em dala 7 evrov, frizerka pa super, poda svoje mnenje o izbiri nove frizure, dela pa hitro in natančno. Za moje pojme, odlično...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?