Gina
|
1. Zakaj se sploh toliko sekiraš, naj misli, kar hoče in povej mu, da se ti j... za njegov denar, naj lepo zapravi 10 mio, saj so njegovi in srečno. 2. Kako pa tvoj prenaša to, da se kdo dere nate? 3. Kaj si pa ti dedku nazaj povedala? A si se zagovarjala? Če se kdo zagovarja, je vsakemu jasno, da ni čisto prepričan v tisto, kar dela. Ti lahko kvečjemu trdno za svojim stališčem stojiš. To pomeni, da rečeš, dedek, saj bo boljše. Zdaj ti je malo pamet odpovedala, pa malo si pogolten, pravzaprav si fejst pogolten, da hočeš ves babičin denar, ampak meni je vseeno, kaj misliš. Zaradi mene se lahko razpočiš, pa bo vseeno denar od babice. No, zdaj pa veselo nadaljuj svoje dretje. Saj je lepo, lepe pesmice poješ, kar nadaljuj. (pa smejala bi se zraven) Če pa boš preglasen pri petju, pa bom policijo poklicala, te bodo oni ohladili za kakšno noč. Mogoče bi bilo pa bolje, da na psihiatrično kličem. Ja, najbrž bo bolje. V tem primeru se ne bi jezila ti, ampak samo on. Ker ne bi dosegel svoje. Zdaj bo pa dosegel svoje. Kako ne vidiš?! Če daš skrbništvo komu drugemu, bo babica najbrž res ob denar. A bi ji to rada naredila pa vam vsam ostalim tudi posledično? Zakaj te pa res tako prizadane, če ti kdo denar naprej meče? Saj te samo čustveno izsiljuje, kot mali otrok, da bi dobil svoje. Saj to ni nič takega, samo ti imaš tam šibko točko in on točno nanjo cilja, pa še ratalo mu bo. To bi pa jaz pri sebi razmislila, zakaj.
|