* Mateja *
|
Čau! Jaz bi rekla, da če greste na puzlmo oddelek, boste dobile svojo sobo, če nimajo veliko pacinentov seveda. Ti boš dobila vojaško pojslo za spat, povšet in rjuho. Tako da si le vzemi kako deko s sabo. Jaz vem, da me je zeblo! In tam imajo tudi kisik, tako da ni panike. Alina bo mela svojo posleco, hrano ji bodo naštimali, če ima pa ktero posebno ji pa nesi s sabo, da ji boš sama mešala. Jaz vem da sem mela vse s sabo, tudi grelnik za flaške! Pripravi se, da ne boš veliko spala, ke je običajno džumbus, še posebej pri otrocih, ki nimajo s sabo staršev. Al pa unih bubanih, ki ne morejo spati. Jaz vem, da vsa bila v vsoji sobi, sam so takoj zjutraj dobila zraven bolano pacientko, deklico in sem popizdila, naložila nejca v lupinico in sva šla čakat moža dol na hodnik. In sestra je rekla, da je pri nih pač tako. Tako da se pripravi da bote morale sobo tdi delit. sam se pa postavi, če boš videla, da je kakšen bolan zraven vaju! ker se ti bo 100 posto kej nalezla. Nejc je prišel domov sicer res brez kisika, ampka bolan, prvič!! Ti se kar potegni za svoj prav in zahtevaj tako kot se ti zdi prav za Alino. Za se umit, pa ne vem kje je! Sekret je v pritličju, vsa poscan! jaz sem bila itka sprejeta v sobi za mamice in tam je ful vse zrihtano, morda se pa lahko greš tja stuširat, če ne dovolijo se pa prišvrcaj! Sej nebo noben vidu! Al pa tko, v sobah so ful veliki lijaki za otroke kopat in skoči še ti vanjga in se ofozaj! Hecam se, ma na hitro se pa res lahko umiješ, pol ko luči že ugasnejo, da te nihče ne vidi, jaz sem se tam umila, klinc jih gleda vse po spiski!!
|