Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: V Ljubljani seksajo, da bi dobili HIV 16.4.2010 13:30:58
|
|
|
|
baguSka
|
to isto so ze za tisto novo gripo pravl..... ne stekam cist tocn kaj je folku.
|
|
RE: V Ljubljani seksajo, da bi dobili HIV 16.4.2010 13:32:22
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
butli!
|
|
|
|
RE: V Ljubljani seksajo, da bi dobili HIV 16.4.2010 13:33:00
|
|
|
|
skuštrana
|
So malo bubani v glavi.
|
|
RE: V Ljubljani seksajo, da bi dobili HIV 16.4.2010 13:33:03
|
|
|
|
čebelica01
|
ej nimam pojma ,ampak tole ma fuj se mi pa gravža
|
|
RE: V Ljubljani seksajo, da bi dobili HIV 16.4.2010 13:33:09
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ok, za to svinjsko gripo nekak razumem. recimo, da so jo hotli prebolet, da se zascitijo pred mutiranim virusom... ma to????
|
|
|
|
RE: V Ljubljani seksajo, da bi dobili HIV 16.4.2010 13:37:03
|
|
|
|
čebelica01
|
ampak res ma sej ne vem kako čem to povedat ampak gravž od gravža butli troti zahojeni
|
|
RE: V Ljubljani seksajo, da bi dobili HIV 16.4.2010 13:38:45
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
naj se vsi okuzijo. samo pol naj nehajo sexat! alpa sam med sabo
|
|
|
|
RE: V Ljubljani seksajo, da bi dobili HIV 16.4.2010 13:41:35
|
|
|
|
čebelica01
|
ma jaz ne vem no, ma sem čisto zgrožena . ajde če se grejo rusko ruleto si vsaj recimo da si no takoj fertik , pok in že te več ni . to je pa dolgotrajen proces neozdravljiv kužen ja mislim haloooo
|
|
RE: V Ljubljani seksajo, da bi dobili HIV 16.4.2010 13:42:04
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 ma jaz ne vem no, ma sem čisto zgrožena . ajde če se grejo rusko ruleto si vsaj recimo da si no takoj fertik , pok in že te več ni . to je pa dolgotrajen proces neozdravljiv kužen ja mislim haloooo dihaaaaaaaaaj.....
|
|
|
|
RE: V Ljubljani seksajo, da bi dobili HIV 16.4.2010 13:42:51
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 ma jaz ne vem no, ma sem čisto zgrožena . ajde če se grejo rusko ruleto si vsaj recimo da si no takoj fertik , pok in že te več ni . to je pa dolgotrajen proces neozdravljiv kužen ja mislim haloooo dihaaaaaaaaaj..... saj probam pa me še kar duši ..... butli butlasti .
|
|
RE: V Ljubljani seksajo, da bi dobili HIV 16.4.2010 14:11:16
|
|
|
|
majch
|
čebelca, kje ti to vse najdeš? Veš kaj je problem v današnji družbi...folk ma vsega polno rit in potem ne vejo, kaj bi še naredili, da bi bil adrenalin. Ljudem manjka občutek mravljincev. Če imajo keš, so vse normalne fore že sprobali: avti, hiše, jahte, babe, deci, banži, zabave...potem pride pa na vrsto domišljija...kužki pa bolezni, pa bogve, kaj še vse.
|
|
RE: V Ljubljani seksajo, da bi dobili HIV 16.4.2010 14:12:20
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: majch čebelca, kje ti to vse najdeš? Veš kaj je problem v današnji družbi...folk ma vsega polno rit in potem ne vejo, kaj bi še naredili, da bi bil adrenalin. Ljudem manjka občutek mravljincev. Če imajo keš, so vse normalne fore že sprobali: avti, hiše, jahte, babe, deci, banži, zabave...potem pride pa na vrsto domišljija...kužki pa bolezni, pa bogve, kaj še vse. majch- to se tudi jaz sprašujem zakaj hudiča moram jaz take bedarije najdt
|
|
RE: V Ljubljani seksajo, da bi dobili HIV 16.4.2010 14:12:57
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ok, ena ful grda. ampak moram. majc, ko si me lih na pse spomnila. kako gres na sprehod, ce se bojis psov?
|
|
|
|
RE: V Ljubljani seksajo, da bi dobili HIV 16.4.2010 14:13:56
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ok, ena ful grda. ampak moram. majc, ko si me lih na pse spomnila. kako gres na sprehod, ce se bojis psov?
|
|
RE: V Ljubljani seksajo, da bi dobili HIV 16.4.2010 14:14:45
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
sliko od baricevica das v zadnji zep! sorry!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: V Ljubljani seksajo, da bi dobili HIV 16.4.2010 14:15:38
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* sliko od baricevica das v zadnji zep! sorry!!!!!!!!!! ha ha ha ha
|
|
RE: V Ljubljani seksajo, da bi dobili HIV 16.4.2010 15:30:41
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 kao neka ruleta klik. ma to je vse za postrelit Glavni cilj je adrenalin, ki spremlja seksulane orgije, pri katerih je med odeleženci vselej tudi nekdo, ki je okužen z virusom HIV. Kaj je pa ruska ruleta pa veste ne? (revolver, 11 praznih, 1 poln)... Pa še moje skromno mnenje: Mladini je obupno dolgčas...
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 16.4.2010 15:31:37 >
|
|
RE: V Ljubljani seksajo, da bi dobili HIV 16.4.2010 15:33:01
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* sliko od baricevica das v zadnji zep! sorry!!!!!!!!!! o fak, kera kruta.
|
|
RE: V Ljubljani seksajo, da bi dobili HIV 16.4.2010 15:42:53
|
|
|
|
Lajči
|
Ojoj, groza. Dobro, da mi noče odpret linka, ampak mi je vse jasno iz komentarjev. Norci. Je ena dobra in poučna na ta račun: http://www.youtube.com/watch?v=YBAgjpMqEQo
|
|
RE: V Ljubljani seksajo, da bi dobili HIV 16.4.2010 16:08:15
|
|
|
|
alda
|
Budale! Če hočejo adrenalin naj probajo s 400€ preživet družino, al pa it v tovarno za stroj!! Vsega polne riti imajo čas za neumnosti!!
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?