Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
V GRČIJO Z OSBNO DA ALI NE? 12.6.2005 18:01:18
|
|
|
|
African queen
|
"Državljani Slovenije bodo po 1. maju 2004 kot državljani EU lahko v vse države članice EU potovali z osebno izkaznico, ne glede na to, ali potujejo z avtom, avtobusom, vlakom, ladjo ali letalom." Več o osebnih dokumentih v EU Na pot raje s potnimi listi Evropska komisija pa je državljanom Slovenije in drugih devetih držav, ki bodo v Evropsko unijo vstopile 1. maja letos, svetovala, naj tudi po omenjenem datumu v in po povezavi še nekaj časa raje potujejo s potnimi listi in ne le osebnimi izkaznicami, čeprav to pravico s širitvijo EU pridobijo. Opozorilo Evropske komisije Jaz bi na tvojem mestu raje potovala s potnim listom,da ne bi prišlo do kakih zapletov..
|
|
|
|
V GRČIJO Z OSBNO DA ALI NE? 12.6.2005 18:03:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem v enem katalogu zasledila da je možno z osebno. Nisem pa sigurna.
|
|
|
|
V GRČIJO Z OSBNO DA ALI NE? 12.6.2005 18:05:58
|
|
|
|
muki1
|
č e, ga p,a nimama in če si oba z možem dava delati potni list in še za malo, potem je ta ponudba že za 30 jurjev dražja, pa še do 22.junija, ko je odhod bi ga že morala imeti in vprašanje če ga dobim tako hitro. Zato ravno sprašujem, če je katera že bila z osebno. Hvala Sarita.
|
|
|
|
V GRČIJO Z OSBNO DA ALI NE? 12.6.2005 18:07:11
|
|
|
|
muki1
|
če ga pa nimam sem hotela napisati, pa se je Neža sprehodila po tipkovnici in evo ga,napake.:angel:
|
|
|
|
V GRČIJO Z OSBNO DA ALI NE? 12.6.2005 18:08:44
|
|
|
|
African queen
|
Jaz sem 30. maja za en teden potovala na Portugalsko,šla sem s potnim listom,ki so mi ga naredili v manj kot enem tednu! Če jim še poveš,da je urgentno, ti ga sigurno naredijo takoj!!
|
|
|
|
V GRČIJO Z OSBNO DA ALI NE? 12.6.2005 18:15:25
|
|
|
|
viv_
|
Grčija lahko z osebno - vse EU države.
|
|
|
|
V GRČIJO Z OSBNO DA ALI NE? 12.6.2005 18:17:14
|
|
|
|
miševi
|
Mi smo šli lansko leto v Grčijo. Mož in jaz sva imela potni list, hčerka pa osebno in je šlo brez zapletov in problemov. So tudi osebno pogledali, pa ni noben nič rekel, da se ne sme z njo... Mi smo šli z letalom. Pa sosedje so šli tud z osebno - oni so šli z ladjo. Lep dopust!!!:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
sindarinKoliko let je star vaš najstarejši otrok?0-1 (
29%)
1-2 (
14%)
2-3 (
10%)
3-4 (
9%)
4-5 (
7%)
5 in več let (
31%)
Število vseh glasov: 533Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!