pikica*
|
Mene zmoti ravno to. Vedno identična zgodbica. Trenutek nepozornosti, otrok izgine, alarm pri varnostnikih, otroka pa najdejo v wc-ju ali pa v avtu, omamljenega, ostriženega, prebarvanega. Pa vedno so Italijani zraven . Jaz pa razmišljam čisto po kmečko. Če bi nekdo ugrabil otroka, bi najprej z njim pobegnil čim dlje, ne pa da bi ga imel v avtu pred trgovino kjer ga je ugrabil. Totalno nelogično, ali pa zelo butast ugrabitelj . Pa zanimivo je to, da še nikoli ni zgodbice povedal nekdo, ki je zadevo videl. Če bi se to res zgodilo v CP, bi bilo zraven ogromno ljudi. In prepričana sem, da bi opazili, da se nekaj dogaja. In kaj hitro bi se oglasil kdo na takem forumu in poročal iz prve roke. Tako pa zgodbico vedno pripelje kakšna znanka, ki je srečala eno prijateljico, ki je govorila s sosedo, ki je pri frizerju na uho ujela zgodbico ene ženske, ki je menda zadnjič slišala, da je prijateljica od znanke nekje nekaj slišala. Mislim...meni je to čisto neresno. Verjela bom, ko bo nekdo povedal, da je to videl na lastne oči. Vsekakor pa bi se zgodba takoj pojavila v medijih. Zakaj s ev takem primeru ne? Ker je ni. Pa ne rečt, da to takšni centri zataškajo, Itak, da jim negativna reklama ni v interesu, ampak kdaj je pa to medije že ustavilo, če so zavohali, da je v zgodbici vsaj kanček resnice? Me pa pojezi takole zganjanje panike na zalogo. Naj raje katera zažene alarm, ko najde na tleh igrišča ali pa parkiriščah rabljenje igle. Mene to bolj zaskrbi, ker se to res dogaja. Se pa strinjam, da je otroke treba imeti ves čas na očeh. Ampak, a nas ni večina takšnih, ki pazimo na to?
|