Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
V 2 mesecih le slabe pol kile 24.2.2006 8:23:11
|
|
|
|
Dejča
|
Naša bo stara 8 mesecev in sem jo do pol leta izključno dojila. Zdaj sva že skoraj 2M tudi na gosti hrani in vse, kar ji dam, rada poje. Problem je v tem, da je alergična na mleko, tako da kakšne mlečne kašice ipd. odpadejo. Dajem ji sadje, zelenjavo, polento, riž, piščančje meso, krompir, skratka zelo raznoliko in jo ob tem še najmanj 3 na dan dojim, pa se v 2 M ni zredila niti za pol kg. Težka je malo več kot 7 kg. Zaradi tega sem kar zaskrbljena, saj vem, da je to premalo. Sicer je drugače zelo živahna in vesela ter je na pbl. 2-2,5 ure. Kaj mi predlagate - da pokličem pediatrinjo? Ima kdo podobne izkušnje?
< Sporočilo je popravil Dejča -- 24.2.2006 8:24:10 >
|
|
|
|
RE: V 2 mesecih le slabe pol kile 24.2.2006 8:47:58
|
|
|
|
mojcapr
|
Zakaj pa ji mlečne kašice ne delaš na drugem mleku - riževim, sojinem? Pri devetih imaš tako posvetovalnico, lahko pa jo pokličeš in ji poveš za problem. Samo otrok po moje pri dieti se ne more ne vem koliko zrediti. Jaz imam punčko staro 22 mesecev, ki ima komaj 8 kg, je pa alergična na jajce in ima mlečno intoleranco. Dala sva že kar mnogo pregledov skoz, ampak bojda je vse zaradi alergije . Sem se ful sekirala, sam kile nočjo gor, da pop... Lep vikend.
|
|
|
|
RE: V 2 mesecih le slabe pol kile 24.2.2006 8:54:03
|
|
|
|
sončnica14
|
Naš ima 9 mesecev in se je v zadnjih 3 mesecih zredil samo za 750 gramov. Je zelo živahen in ves čas dirja (se plazi) naokrog. Ko sem prejšnji teden na posvetovalnici vprašala pediatrinjo, če je kaj narobe, ker se je samo toliko zredil, je odgovorila, da ni nič narobe, da pač vse kar poje pokuri s svojo dejavnostjo. Lp
|
|
|
|
RE: V 2 mesecih le slabe pol kile 24.2.2006 8:58:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni še čas za zaskrbljenost.Nič hudega ni,če se naenkrat upočasni napredovanje v kilaži.Je čisto normalno.Še parkrat se vam bo to zgodilo. Najprej pridobivajo na kilaži,pa spet ne ali čisto malo,pol spet en skok in spet upočasnitev.Saj niso odojčki,da bi se morali kar iz dneva v dan redit
|
|
|
|
RE: V 2 mesecih le slabe pol kile 24.2.2006 10:24:06
|
|
|
|
Dejča
|
Neva, tebi se moram pa res večkrat nasmejati. Ste me kar pomirile, punce, sicer sem pa tudi sama bolj pri ta suhih in možek tudi, tako da bo mala pač očitno šla po najinih stopinjah .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?