|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V čem so očki boljši?
2.2.2010 14:16:30   
Grizo
Zadnjič smo se kolegice na kavi pogovarjale o tem, kaj kateri od staršev počne v družini. In smo ugotovile, da pač večina stvari pade na mame, seveda
user posted image
Vseeno pa marsikatero stvar očki bolj obvladajo ali pa to počnejo z več pozitivne energije kot mamice. No, naš sklep je bil, da očki bolje:
- kopajo naše malčke;
- z njimi dlje in bolj s srcem telovadijo oz. norijo po domače;
- jih uspavajo;
- jih disciplinirajo (jih okarajo in za svojo odločitvijo stojijo brez slabe vesti).

Kaj pa pri vas bolje počne očka?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V čem so očki boljši?
2.2.2010 14:23:07   
uškinamama

Glede na to, da ne tekmujeva lahko napišem vse oz. nič.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2010 14:25:05   
**Tinkara78**
IZVIRNO SPOROČILO: Grizo

- kopajo naše malčke;pri nas je 50:50
- z njimi dlje in bolj s srcem telovadijo oz. norijo po domače;bi se kar strinjala, ker se mi zdi da mamice vedno nekaj zraven delamo, moški pa delajo samo eno stvar naenkrat user posted image
- jih uspavajo;branje pravljic pri nas več z atijeve strani
- jih disciplinirajo (jih okarajo in za svojo odločitvijo stojijo brez slabe vesti).vedno vlečeva na isti konec, samo ati je bolj vztrajen

- jaz bi dodala pranje zob. Pri pranju zob je ati bolj temeljit.
- Pa pri branju je bolj vztrajal kot jaz, pa matematika je njuno področje user posted image

Sva kar dober tim. user posted image

< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 2.2.2010 14:28:36 >

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2010 14:52:56   
detelja

Zadnjič smo se kolegice na kavi pogovarjale o tem, kaj kateri od staršev počne v družini. In smo ugotovile, da pač večina stvari pade na mame, seveda
user posted image
Vseeno pa marsikatero stvar očki bolj obvladajo ali pa to počnejo z več pozitivne energije kot mamice. No, naš sklep je bil, da očki bolje:
- kopajo naše malčke;
- jih uspavajo;
- jih disciplinirajo (jih okarajo in za svojo odločitvijo stojijo brez slabe vesti).

jaz bi lahko rekla, da pri nas se boljše igra z majo kot pa jaz...on jo upa metat po zraku in maja strašno uživa...drugo pa ostane se na mami...uspavanje, če jo oče prime v roke nastanejo od joka poplave...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2010 16:22:26   
manna

user posted image
- kopajo naše malčke;
- jih uspavajo;

Vse kar si napisala, razen uspavanja. Namreč ko ga zagleda, ji ne gre več za zaspat, ker je preveč vesela! Tako da on odpade za uspavanje.

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2010 16:27:10   
pety78
Vse kar si napisala, razen uspavanja. Namreč ko ga zagleda, ji ne gre več za zaspat, ker je preveč vesela! Tako da on odpade za uspavanje.

Ja, ja, pri nas isto. Če da on tamalo spat, mu lepo stoji v posteljici, naslonjena na ogajico in ona dva pričata. user posted image Če jo dam pa jaz spat, se lepo vleže in grem ven. Včasih se tudi zgodi, da vstane, vendar ko pridem v sobo, samo da me vidi....puf, že leži. To pa je komanda! user posted image
Naš ati pa pravi...Če pa še ni zasapana....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.2.2010 16:34:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Ja, ja, pri nas isto. Če da on tamalo spat, mu lepo stoji v posteljici, naslonjena na ogajico in ona dva pričata. user posted image Če jo dam pa jaz spat, se lepo vleže in grem ven. Včasih se tudi zgodi, da vstane, vendar ko pridem v sobo, samo da me vidi....puf, že leži. To pa je komanda! user posted image
Naš ati pa pravi...Če pa še ni zasapana....user posted image user posted image user posted image

pety 78,kot bi nas opisovala.Samo,da moj ne rece,da se ni zaspana,temvec jo kar v dnevno prinese,k je taka bogicauser posted image
Z ocijem je najboljse igranje.Taksne hecne fore,kot se jih on spomni,meni ne bi nikol na misel padle,tako,da se zraven vedno fejst narezim.
Strizenje nohtov-ker mami ne poslusa,roki in nogi skos odmika,oci pa zagrabi,rece,zdej pa miruser posted image  inj strizenje je 123 pri kraju.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.2.2010 19:14:13   
ammam
Našemu se sredi noči ni problem z njo igrat in hecat. Haha, seveda, potem bi se pa ona razbudila in bi se jaz naprej ukvarjala z uspavanjem. To je probal samo ene dvakrat, dokler mu nisem dopovedala, da se ponoči ne špila z dojenčki, ker morajo vedet, da noč ni za igranje, ampak za spanje.
Ati pa res prav uživa pri kopanju svoje hčerkice. Jaz ji bom vodo pripravil, to je moje delo (haha, ne vem od kje mu to...), pa nogice ji bom jaz umil... Vedno ga moram počakat, da iz službe zvečer pride, da le ne zamudi tega našega rituala, ki ga izvajamo dvakrat tedensko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.2.2010 19:17:39   
modrasmotka
naš ati jo zna samo potolažit če je tečna pa da se mal časa igrata.ostalo vse sama delam.
če se prebudi v postelji in jo dvigne ven jo raje prinese v kuhinjo kot da en krog po sobi naredita,dudo poravit in nazaj spat.
pri nas sem kar za vse sama.
mogoč edina do sedaj user posted image

(odgovor članu ammam)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.2.2010 19:49:36   
pety78
KAJA 08.08.2009

Modrasmotka, naša Kaja je pa 07.07.2008. user posted image

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.2.2010 19:52:45   
FLASK_A
Pri nas ati nima nekih takih opravil... Pač naredi to kar jaz rečem. Mi je kar hudo ko preberem kakšne hecne fore imate pri vas... Lepo se imateuser posted image

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.2.2010 19:52:08   
modrasmotka

Objave: 4090
Status: odsoten

KAJA 08.08.2009

Modrasmotka, naša Kaja je pa 07.07.2008. user posted image

pety78  user posted image ne moreš verjeti

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.2.2010 8:13:09   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Pri nas ati nima nekih takih opravil... Pač naredi to kar jaz rečem. Mi je kar hudo ko preberem kakšne hecne fore imate pri vas... Lepo se imateuser posted image

podpis

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.2.2010 8:41:38   
vandak
Pri nas očka boljše bere knjigice, razlaga oz.odgovarja na razna vprašanja. Npr.Zakaj dežuje? Zakaj podnevi sije sonce?....Tudi že v tisoče postavljen zakaj ga ne vrže s tira user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.